Μή τολμήσετε κύριε πρωθυπουργέ!

Βάσει τῶν δημοσιευμάτων πού ἒχουν λάβει χώρα, ἡ ὁριστική ὑπογραφή γιά τήν συνεκμετάλλευσι τῶν πλουτοπαραγωγικῶν μας πηγῶν, θά “πέσῃ” στίς 7 Ἰανουαρίου 2011.

Διαβάζουμε στόν ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝα:

“…Πυκνώνουν οι ενδείξεις για τις κυοφορούμενες εξελίξεις σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή, παράλληλα με τις διευθετήσεις που έχουν δρομολογηθεί σε όλο το πλέγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων….

Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται τα όσα φέρεται να έχουν καταλήξει, υπό τη
μορφή συμφωνίας, οι κυβερνήσεις Ελλάδας – Τουρκίας, όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί σε επίπεδο ΝΑΤΟικών διευθετήσεων, αλλά και η στρατηγική επιλογή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μην ασκήσουν επί χρόνια δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, όπως τα 12 μίλια και ο ορισμός Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο Αιγαίο…..

……..Στην πραγματικότητα, αυτό που προωθείται είναι η επαναχάραξη συνόρων και η συρρίκνωση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων σε βυθό, θάλασσα και αέρα, με σοβαρές επιπτώσεις στην ίδια την άμυνα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Οι διευθετήσεις αυτές εμπεριέχουν το σπέρμα μελλοντικών εντάσεων που τροφοδοτούνται από τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς….

………ο Ε. Μπαγίς πάει τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας ποσοστά συνεκμετάλλευσης 50-50, σαν να πρόκειται για μιαν αδέσποτη περιοχή. Μιλάει ακόμα για «πλατφόρμες λύσης», ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ανάλογες διευθετήσεις συνολικής συνδιαχείρισης του Αιγαίου και σε στρατιωτικό επίπεδο…………”

Καί πολλά ἂλλα ἐνδιαφέροντα, τά ὁποῖα ὑπογράφει ὁ δημοσιογρᾶφος Κυριᾶκος Ζηλᾶκος.

Ἐάν ἀληθεύῃ, ἐὰν λέμε, τότε ὁμιλοῦμε γιά ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ἐθνικῶν ἐδαφῶν!

Πῶς λέγεται αὐτός πού παραδίδει ἐθνικά ἐδάφη ἂνευ μάχης κι ἂνευ ὃρων; Καί τί παθαίνουν συνήθως τέτοιοι τύποι;

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ.

Εάν η -συνημμένη -είδηση είναι ακριβής [που είναι πιθανότατο γιατί ο Κυριάκος Ζηλακος είναι σοβαρός δημοσιογράφος]

Θα σας παρακαλούσαμε ,με όλο το σεβασμό στο ύψιστο αξίωμα σας, να μην προβείτε σε καμμιά τέτοια ενέργεια,

Ξεκαθαρα σας λέμε ,

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!

Σεβόμενοι τις δημοκρατικές λειτουργίες αυτού του τόπου, επειδή σεβόμαστε τον εαυτό μας, σας υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή της ανάληψης της εξουσίας από την Κυβέρνηση σας, σας παρακαλέσαμε να σεβαστείτε τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού Λαού.

Εδω και 14 μήνες έγκριτοι αναλυτές ,ακαδημαϊκοί,καθηγητές,δημοσιογράφοι,διπλωμάτες,πρόσωπα υψίστης κοινωνικής και πολιτικής εμβέλειας και κύρους, αλλά και μέσα στη Βουλή πολλοί βουλευτές όλων των παρατάξεων, μηδέ του ΠΑΣΟΚ εξαιρουμένου, σας ζητούν το αυτονόητο.

Να υπηρετήσετε πιστά αυτή τη χωρα ως έχετε ιερή υποχρέωση.

Κανένας δεν σας έδωσε εξουσιοδότηση να προβείτε σε απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Δεν θα πούμε περισσότερα,

Απλά

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις για το τι πάτε να κάνετε στην Τουρκία!

Ο Αξιότιμος Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όλα τα άλλα κόμματα οφείλουν να προκαλέσουν άμεση συζήτηση στη Βουλή και να ζητήσουν ρητή δέσμευση και εξηγήσεις του κ Πρωθυπουργού, προ της επίσκεψης του στην Τουρκία.

Με άπειρο σεβασμό προς το ύψιστο Αξίωμα που σας τοποθέτησε ο Ελληνικός Λαός ,για να υπηρετήσετε τα συμφέροντα του.

Δημήτρης Αλευρομάγειρος

[υ.γ. Η παρούσα επιστολή ειναι ανοικτή και δικαιούται, όποιος το επιθυμεί να την μεταδώσει]

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply