Τί θὰ γίνῃ μὲ τοὺς UCKᾶδες; Θὰ τοὺς μαζέψουν;


Πρὸ ἡμερῶν διαβάσαμε γιὰ τὴν «γιάφκα» ποὺ ἀνεκάλυψαν στὴν Νίκαια. Ὁπλοστάσιο κανονικό! (Γιατί ἄρα γε;)

Γιάφκα του UCK στην Αθήνα!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας τριών ληστών αλβανικής καταγωγής που είχαν ρημάξει περιοχές της Αθήνας, αντικρύζοντας σημαίες του UCK, της γνωστής Κοσσοβάρικης παραστρατιωτικής οργάνωσης, και μεγάλο πλήθος προκηρύξεων με ανθελληνικά συνθήματα.

Υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες καθώς και ηλεκτρονικό υλικό που παρουσίαζε τους ίδιους να καίνε ελληνικές σημαίες και να εξυβρίζουν και να απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα!!!! Στο κρησφύγετο μάλιστα της σπείρας επί της οδού Κονδύλη 107 στην Νίκαια, βρέθηκαν μαζί με τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και ένα τεράστιο οπλοστάσιο με όπλα τύπου Καλάσνικοφ καθώς και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σπείρα ανήκε και συνελήφθη και ένας βρομύλος αντιεξουσιαστής προδότης ελληνικής καταγωγής….Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται. Στο Βόλο μάλιστα χθες συνελήφθη και άλλη σπείρα αλβανών που είχε ρημάξει την πόλη… Κάθε μέρα διαβάζουμε και βιώνουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού τους… Ως πότε όμως; Νομίζετε ότι δεν έχει ήδη ξεπεραστεί προ πολλού κάθε ανοχή;

Απελάστε ρε αμέσως όλες της μαϊμούδες της Αλβανίας από την χώρα μας και όλους τους αχάριστους και εγκληματίες της οικουμένης που μπούκαραν από το παράθυρο στην Πατρίδα μας απρόσκλητοι. Τι περιμένετε; Αυτά τα ζώα μόνο για κακό έχουν έλθει στον τόπο μας. Γκαβοί είστε; Και αν και είναι οι αλβανοί οι πλέον ευεργετημένοι από την Ελλάδα και ολόκληρη η χώρα τους ζει και υπάρχει αποκλειστικά από την Ελλάδα, εντούτοις είναι και αυτοί που περισσότερο από κάθε άλλο λαό μαζί με τους Μαλακεδόνες των Σκοπίων, μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί έτσι είναι η αχάριστη κωλοφάρα τους. Απελάστε τους για το καλό τους γιατί θα έλθουν κρεμάλες ειδικά τώρα που έπεσε και πτώχευση και οι Έλληνες έχασαν τις δουλειές τους και πεινάνε. Δεν φτάνουν όλα όσα τραβάμε θα έχουμε και τα αχάριστα αυτά ζώα στην πτωχευμένη Ελλάδα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ζωή μας;

Θερμοπῦλες

Σήμερα μαθαίνουμε γιὰ ἄλλο ὁπλοστάσιο στὰ σύνορα:

Xειροβομβίδες, πυροσωλήνες, σφαίρες και ναρκωτικά σε κρύπτη στα ελληνοαλβανικά σύνορα


Μεγάλη ποσότητα με ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες 7,62 για όπλα ΑΚ-47 εντόπισαν αστυνομικοί σε κρύπτη ορεινής, δύσβατης και δασώδους περιοχής στον Αμάραντο Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Τα εν λόγω ευρήματα βρέθηκαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλυμμένο με φτέρες και νάιλον. Συγκεκριμένα βρέθηκαν, εννέα σάκοι που περιείχαν 189 δέματα με κάνναβη βάρους 200 κιλών και 625 γραμμαρίων, είκοσι χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου χωρίς πυροσωλήνα, δύο μεταλλικά κουτιά, που περιείχαν 20 πυροσωλήνες και μία γεμιστήρα πολεμικού όπλου καλάσνικοφ με 29 σφαίρες των 7,62 mm. 

Ο χώρος είχε αρχικά τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς, πλην όμως κανένας δεν εμφανίστηκε για την παραλαβή των ναρκωτικών ουσιών και των όπλων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών που τα μετέφεραν από την Αλβανία, τα έκρυψαν και θα τα παραλάμβαναν συνεργάτες τους για να τα προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας.

πηγὴ

«Γιᾶφκες» ἐδῶ. ὁπλοστάσια ἐκεῖ. Βιασμοί, ληστεῖες, φόνοι… Μία Ἕλλάδα κόλασις!!! Καὶ τὰ ὄπλα τὰ ἔχουν γιὰ τὸν πασατέμπο. 

Ὠραῖα πράγματα; Μᾶλλον….

Οἱ Ἀλβανοὶ ὀνειρεύονται νὰ προσαρτήσουν τὴν Ἤπειρο. Θὰ κάνουν τὰ πάντα γιὰ αὐτό. Ἔχουν φιμώσει κάθε Ἑλληνικὴ φωνὴ στὴν Βόρειο Ἤπειρο καὶ καταστρατηγοῦν κάθε ἀνθρώπινο δικαίωμα. Ξέρουν αὐτοὶ τὸν τρόπο. 

Κι ἐδῶ; Στὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστάν; Τῆς ξεφτίλας. Οἱ πολῖτες διαβιοῦν ἐν μέσῳ τρόμου, τὸ κράτος καταστέλλει κάθε φωνή, οἱ ἐπιστήμονες διώκονται κακὴν κακῶς…. Κάποιος νὰ κατεβάσῃ τὸν διακόπτη μήπως καὶ ἡρεμήσουμε ἐπί τέλους;  Διότι ὁ καθημερινὸς θάνατος δὲν ἀντέχεται.. Τὸ λίγο λίγο δὲν παλεύεται… Ἂς τὸ ῥίξουμε τὸ ῥημάδι νὰ πάῃ στὸν διάολο… Δὲν σώζεται μὲ τίποτα… Πρέπει νὰ τελειώνουμε ἐπί τέλους!!! Διὰ παντός!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Τὸν διακόπτη θὰ τὸν κατεβάσουμε ἐπί τέλους; Ἢ ἀντέχουμε ἀκόμη;

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τί θὰ γίνῃ μὲ τοὺς UCKᾶδες; Θὰ τοὺς μαζέψουν;

  1. και οι μαλακες του υεθα αφοπλιζουν τουσ εθνοφρουρους στην δυτικημακεδονια.

    μετα την επαρση που αποτελει υβρεισ, ερχεται η νεμεσης του ελληνικου λαου.

Leave a Reply