Μαϊμοῦ Ἀνθρωπιστὲς!

Παρακολουθούσαμε τις τελευταίες ημέρες την παράσταση του παραλόγου με πρωταγωνιστές τριακόσιους δύσμοιρους μετανάστες και τους διακινητές τους- μαϊμού ανθρωπιστές:  αριστεριστές και λοιπούς οικο-λόγους. Πέρα από την επιβολή μιας δικτατορευομένης Δημοκρατίας που θέλει τους ελάχιστους να απαξιώνουν την θέληση των πολλών, αποκαλύφθηκε περίτρανα ο ψευδοανθρωπισμός- ψηφοθηρία των αριστερών διακινητών-“υποστηρικτών” των παράνομων μεταναστών.

Άλλοι είναι οι λόγοι αυτής της επίθεσης «ανθρωπισμού» από τους οποίους ωφελούνται, το κόμμα που βρίσκεται πίσω από τους όψιμους «ανθρωπιστές» και βέβαια η Κυβέρνηση.

Άραγε γιατί ο “ανθρωπισμός ” τους δεν επεκτείνεται και στους άστεγους της Αθήνας; Ο κ. Τζανέτος Αντύπας, πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Πράξις» υπολογίζει αυτή την στιγμή τους άστεγους στην Αθήνα σε περισσότερους από 11.000 (Έλληνες και μετανάστες).
Αυτοί δεν αξίζουν να μένουν σ’ ένα νεοκλασικό με όλες τις ανέσεις σαν και αυτό που θα φιλοξενηθούν οι τριακόσιοι λαθρομετανάστες; Αυτοί δεν αξίζουν τον “ανθρωπισμό” των  “προοδευτικών” δυνάμεων του τόπου;

Άρα ο επιλεκτικός ανθρωπισμός είναι στην πραγματικότητα μαϊμού ανθρωπισμός!

Στον αντίποδα, όλοι αυτοί που περιδιαβαίνουν τα κανάλια αντί να αναλώνονται σε κούφιες λέξεις, γιατί δεν πράττουν το αυτονόητο. Να κάνουν κατάληψη με τριακόσιους άστεγους Έλληνες, ώστε να δοθεί και σ’ αυτούς η δυνατότητα να ζήσουν για λίγο καιρό ως άνθρωποι.. Και εκεί  θα αποδειχθεί αν η “στοργή” της πολιτείας εξαντλείται στους λαθρομετανάστες  ή αν  για τους Έλληνες άστεγους ….εφαρμοστούν οι νόμοι!!!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, για τον κύριο Αντύπα , την ΜΚΟ “Πράξις” και τους λοιπούς τυρβάζοντες στα  ΜΜΕ.

Ιωάννης Δέμος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply