Δυσοίωνες προβλέψεις γιὰ τὸ μεταναστευτικὸ!

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το μεταναστευτικό. Εκεί που προσβλέπαμε σε μείωση των λαθρομεταναστών, μάλλον πρέπει να προετοιμαστούμε  για είσοδο και άλλων εθνοτήτων, όπως οι Τυνήσιοι και οι Αιγύπτιοι.

Λαμβάνοντας υπʼ όψιν:

1)    Άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011 στην  «ΠΡΑΒΔΑ» και στο οποίο προβλέπει μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν,

2)    Τις καταγεγραμμένες απόψεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου,

3)    Την διαμάχη Τουρκίας – Ισραήλ  για τον έλεγχο της Μεσογείου και των πέριξ αυτής χωρών.

εύκολα προκύπτει η εκτίμηση, ότι είναι εξαιρετικά πιθανόν να έχει «βάλει το χεράκι της» η Τουρκία επισπεύδοντας τα  γεγονότα  της Τυνησίας και της  Αιγύπτου,  προκειμένου  να προκαλέσει μια επικίνδυνη αστάθεια στη περιοχή, αλλά και να υλοποιήσει το δόγμα Νταβούτογλου , περί μετανάστευσης ισλαμικού στοιχείου στα Βαλκάνια.

Η ιδέα του φράκτη στον Έβρο, φαίνεται ότι δεν είναι αποκύημα μόνον Ελληνικού νου, αλλά έχει πολλούς πατέρες!

Εάν το παραπάνω σενάριο υλοποιηθεί, τότε οι νέων εθνικοτήτων λαθρομετανάστες, δεν θα έλθουν στην Ελλάδα για να φύγουν προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα οι Αυγανοί, Σομαλοί και λοιποί συγγενείς, αλλά για να μείνουν!

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επισημάνω τους κινδύνους που εγκυμονεί μιά τέτοια εξέλιξη.

Το πρόβλημα είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα αποτελεσματική σε κανένα τομέα που να ωφελεί την χώρα.
Εκτός αν της το επιβάλουν οι “κηδεμόνες” της, ή εμείς οι Έλληνες.
Εξάλλου αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο Stanislav Mishin, εκτιμά ότι το 2011 πιθανόν να αποδειχθεί ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου και αναταραχών, αλλά τελικά και αναγέννησης!

 

 

Leave a Reply