Σὲ λίγο θὰ εἶναι πολύ ἀργά!

Δὲν ξέρω ποῦ θὰ πάῃ αὐτή ἡ κατάστασις, ἀλλά δὲν θὰ πάῃ σὲ κάτι καλό! Διότι μόνον ποὺ ὑπάρχουν μέσα ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ κοινωνία, δημιουργεῖται αὐτομάτως πρόβλημα ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ἐπιβιώσεως. Μιλάω ἐκ γνώσεως καὶ πείρας. Γνωρίζω πολύ καλά τὰ μεγέθη τῆς ὑστερίας τους, ὅταν ἀντικρύζουν γυναίκα ἀλλόφυλη. Ἀκόμη καὶ παιδί! Δὲν ἐνδιαφέρονται γιὰ προσχήματα! Μόνον γιὰ τὴν ἐφαρμογὴ τοῦ δικοῦ τους νόμου. Κι ὅταν ὁ δικός τους νόμος «καταπατᾶται», τὰ μέτρα ποὺ λαμβάνονται εἶναι βάσει τῆς δικῆς τους  ἀντιλήψεως. Ἐδῶ κολλάει τὸ δόσε θᾶρρος στὸν χωριάτη….

Καμαρῶστε τους! Κι ἐὰν δὲν ἀλλάξουμε ἐμεῖς συντόμως, ἀπολαῦστε τους! Θὰ περάσουμε θαυμάσια! Ἁπλῶς ἡ τουρκοκρατία, θὰ μᾶς φαίνεται περίπατος!

Φιλονόη.

Ο νόμος της Σαρία έφτασε και στην Αθήνα. Επιτίθενται σε γυναίκες που “ντύνονται προκλητικά”

Κρούσματα επιθέσεων εναντίον γυναικών στο κέντρο της Αθήνας από φανατκούς με πρόσχημα την προκλητική τους ενδυμασία κατά το Ραμαζάνι

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 23/1/1001- ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το νόμο της Σαρία έχουν επιβάλει σε ορισμένες περιοχές-γκέτο γύρω από το κέντρο της Αθήνας ομάδες λαθρομεταναστών που προέρχονται από ισλαμικές χώρες.

Πρόκειται για περιοχές όπου έχουν συμβεί ακόμη και επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, επειδή το ντύσιμό τους κρίθηκε ότι όταν «προκλητικό» για τα ήθη και τα έθιμά τους.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε τον προπηλακισμό που είχε σημειωθεί εναντίον δύο νεαρών γυναικών κατά το Ραμαζάνι, πριν από μερικούς μήνες, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής, επειδή πέρασαν μπροστά από το πεζοδρόμιο κτιρίου, το υπόγειο του οποίου είχε μετατραπεί σε παρόνομο τζαμί από Αφγανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες.Όπως είχαν υποστηρίξει τότε οι δράστες της επίθεσης, οι δύο κοπέλες φορώντας «προκλητική ενδυμασία» δεν σεβάστηκαν την «ιερότητα» του χώρου και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Το γεγονό βεβαίως ότι ο χώρος ήταν δημόσιος και σίγουρα εκτός του παράνομου τζαμιού μικρή σημασία είχε για τους ίδιους.

Την ίδια στιγμή υπό την πλήρη ανοχή της ελληνικής Πολιτείας ομόθρησκοί τους πρωταγωνιστούν σε ένα απίστευτο όργιο εμπορίας ναρκωτικών και εκμετάλλευσης γυναικών από λαθρομετανάστες που προέρχονται κυρίως από τη Νιγηρία, τη Σομαλία και τις χώρες της Βορείου Αφρικής.

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες δεν φαίνεται να ενοχλούν κανέναν, ούτε βεβαίως και την Ελληνική Αστυνομία η οποία σε ρόλο παθητικού θεατή απλώς παρακολουθεί όλο αυτό το αλισβερίσι που γίνεται «κάτω από τη μύτη της».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως παρατηρείται και ένα άλλο φαινόμενο που έχει να κάνει με την εξαφάνιση μεγάλου ποσοστού από τα αδέσποτα ζώα που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

Τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει «μεζές» για τους λαθρομετανάστες, ο αριθμός των οποίων έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που τα διάφορα συσσίτια που διοργανώνουν οι δήμοι, η Εκκλησία και διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις αδυνατούν να ικανοποιήσουν όλη τη ζήτηση για τροφή. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις γάτες και τους σκύλους, σειρά έχουν πάρει τα περιστέρια.

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας υπολογίζεται σε πάνω από 2 εκατομμύρια. Η πλειονότητά τους προέρχεται από χώρες όπου κυριαρχούν το ακραίο Ισλάμ και ο νόμος της σαρία.

Σημείωσις: Τὸ πάνω ἀπό δύο ἑκατομμύρια τοῦ ἄρθρου, σημαίνει πλέον κοντά στὰ ἕξι.

Τὸ κείμενον ἀπό Κόκκινο Οὐρανό

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply