Ποιοί ἐλέγχουν τὸν πλανήτη;

Τὰ «καλὰ» παιδιά ποὺ κάνουν ὅ,τι τοὺς ἀρέσει.

Ἀγοράζουν, πωλοῦν, ἐξοντώνουν, ὁρίζουν….

Τὰ «καλλίτερα» παιδιά….

Το αμερικανικό όνειρο, η Federal Reserve Bank, ο οίκος Rothschild και η “Κόκκινη Ασπίδα”

Ξεκινάμε με ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα. Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο. Ακολουθεί συνοπτική ιστορία του Οίκου των Ρότσιλντ, ο ρόλος της Federal Reserve Bank και της “Κόκκινης Ασπίδας” στα παγκόσμια δρώμενα.

 

Η Federal Reserve Bank: Η FED άρχισε με περίπου 300 άτομα, ή τράπεζες, οι οποίες έγιναν ιδιοκτήτες (μέτοχοι που αγόρασαν απόθεμα με $ 100 ανά μετοχή – το απόθεμα δεν ανταλλάσσεται δημόσια), στο τραπεζικό σύστημα της Federal Reserve. Αποτελούν ένα διεθνές τραπεζικό καρτέλ, με πλούτο πέρα ​​από κάθε σύγκριση. Το τραπεζικό σύστημα της FED συλλέγει δισεκατομμύρια δολάρια σε τόκους (τοκογλυφία), σε ετήσια βάση, και διανέμει τα κέρδη στους μετόχους της. Το Κογκρέσο έδωσε στη FED το δικαίωμα να τυπώνει χρήματα (μέσω του υπουργείου Οικονομικών), άτοκα για την FED. Η FED δημιουργεί χρήματα από το τίποτα, τα δανείζει μέσω των τραπεζών, και χρεώνει τόκους στο αμερικανικό δολλάριο. Η FED αγοράζει επίσης το δημόσιο χρέος, με το χρήμα να τυπώνεται σε τυπογραφικό πιεστήριο, και χρεώνει με τόκους τους αμερικανούς φορολογούμενους. Σε ποιον ανήκουν στην πραγματικότητα οι Κεντρικές Ομοσπονδιακές Τράπεζες; Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των 12 Κεντρικών Τραπεζών, ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό, έχει αποκαλυφθεί:

Rothschild Bank of London, Warburg Bank of Hamburg, Rothschild Bank of Berlin, Lehman Brothers of New York, Lazard Brothers of Paris, Kuhn Loeb Bank of New York, Israel Moses Seif Banks, Goldman Sachs of New York, Chase Manhattan Bank of New York, Warburg Bank of Amsterdam.
Οι τραπεζίτες αυτοί είναι συνδεδεμένοι με τραπεζικούς οίκους στο Λονδίνο, οι οποίοι και έχουν σε τελική ανάλυση τον έλεγχο της FED.
Ο Οίκος Rothschild και η “Κόκκινη Ασπίδα”: Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ο Οίκος των Ρότσιλντ κυβερνά αόρατα τον κόσμο σήμερα, και τον κυβερνά εδώ και δύο αιώνες, δημιουργώντας (δηλαδή εξαγοράζοντας) τις μαριονέτες που εργάζονται για λογαριασμό τους στον ορατό κόσμο σε πολλά μέτωπα, αλλά κυρίως στην πολιτική, το εμπόριο, την τεχνολογία, την εκπαίδευση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο πρώτος Rothschild προέρχεται από ένα μέρος της Γερμανίας, όπου οι κυβερνήτες ήταν “φωτίσμένοι” (illuminated) με τη λεγόμενη “εποχή του Διαφωτισμού» που προήλθε από τους Ροδόσταυρους … και λέγοντας “πρώτος” εννοούμε ότι το “Rothschild” δεν ήταν το αληθινό όνομα της οικογένειας. Λέγεται ότι το πραγματικό όνομα της οικογένειας ήταν “Bauer”, που σημαίνει “αγρότης”. Ο Mayer Bauer άλλαξε το όνομα σε “Rothschild” (που σημαίνει “κόκκινη ασπίδα” για έναν λόγο που δεν είναι ευρέως γνωστός. Είχε κρεμάσει μια κόκκινη ασπίδα – πινακίδα/σύμβολο – πάνω από την πόρτα του καταστήματός του, ενώ ήταν ακόμη ένας φτωχός, κοινός οικογενειάρχης, αλλά τι σήμαινε; Προφανώς, προστάτευε ή και προήγαγε κάτι κόκκινο, που σίγουρα δεν ήταν κόκκινες πατάτες! Πιθανότατα έναν “κόκκινο” λαό. Ποιόν κόκκινο λαό; Ο Ρότσιλντ ήταν Εβραίος Ασκενάζι, και το Ashkenaz αποτελεί μια περιοχή στην Magog όπου οι λεγόμενοι “κόκκινοι Εβραίοι” της Χαζαρίας διοικούσαν μια αυτοκρατορία στα βόρεια παράλια της Μαύρης και της Κασπίας θάλασσας. Πολλές φωνές είναι τώρα διακηρύσσουν ότι ο Ρότσιλντ, και οι περισσότεροι Εβραίοι Ασκενάζι, είναι απόγονοι των Χαζάρων.
Ενώ οι Εβραίοι της Χαζαρίας αποτελούσαν μια μικρή μειοψηφία μεταξύ των Χριστιανών και μουσουλμάνων πολιτών, κυβέρνησαν απόλυτα την αυτοκρατορία! Ήταν νόμος της περιοχής να μπορούν μόνο οι Εβραίοι να κυβερνούν! Υπήρχαν δύο βασιλιάδες, ένας αόρατος, που ονομαζόταν “Khagan,” και ένας ορατός που ονομαζόταν “beg”. Ο συνειρμός που προκύπτει με τους αόρατους Ρότσιλντ που κυβερνούν τον κόσμο σήμερα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων. Το σύγχρονο Ισραηλινό ισοδύναμο με το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό ονομάζεται “Κόκκινη Ασπίδα του Δαβίδ, Ηνωμένο Βασίλειο” (στα Εβραϊκά “Magen David Adom, UK”), και αρχικά ιδρύθηκε σε ένα “κατάστημα στη γωνία των οδών Rothschild και Nahalat Benyamin [Τελ Αβίβ 1930]1 Η οργάνωση, όπως συμπεραίνουμε από το “Ηνωμένο Βασίλειο” στο όνομά της, ιδρύθηκε στη Βρετανία … και δεν είναι άλλοι από τους βρετανούς Ρότσιλντ οι οποίοι την ίδρυσαν.. για να έχουν τον έλεγχο παροχής αίματος στο Ισραήλ, ίσως; Είναι να αναρωτιέται κανείς εάν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις χρησιμοποιούνται και ως κατάσκοποι, για την ολοκληρωτική διείσδηση σε μια χώρα.
Από την ιστοσελίδα Magen David μαθαίνουμε ότι το εξάκτινο αστέρι χρησιμοποιήθηκε από τους Εβραίους για διακόσμηση και εμφανίστηκε ως επίσημο εβραϊκό σύμβολο για την πρώτη φορά το 1354, όταν η εβραϊκή κοινότητα στην Πράγα [Γερμανία] έλαβε το δικαίωμα να έχει δική της σημαία και επέλεξε την ασπίδα του Δαβίδ … ” Ωστόσο, μόνο για “διακόσμηση” δεν το χρησιμοποιούσαν. Ήταν ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε για να ωθήσει και να διατηρηθεί τα ιδανικά του σιωνισμού στο μυαλό των Ασκενάζι. Και επειδή ήταν ο Οίκος των Ρότσιλντ που έφερε τελικά το κράτος του Ισραήλ στην ύπαρξη, θα μπορούσαμε να δούμε την ισραηλινή σημαία σήμερα ως σημαία των Ρότσιλντ. Οι Rothschilds εμπλέκονται στην εγκατάσταση των λεγόμενων «Κόκκινων Εβραίων” στην εξουσία της Ρωσίας, το 1917 (κατά τη διάρκεια του πολέμου). Επίσης επιζητούσαν πάντοτε απεγνωσμένα μια παγκόσμια κυβέρνηση (δηλαδή της Κοινωνίας των Εθνών), χρησιμοποιώντας τον πόλεμο ως λόγο ανάγκης της ύπαρξης της, και είναι πολλοί εκείνοι που υποψιάζονται έντονα ότι οι διεθνείς Ρότσιλντ ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τον πόλεμο και χειραγώγησαν τα γεγονότα προς τους στόχους τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
Tο Νοέμβριο του 1917, και ενώ οι ρώσοι Ρότσιλντ ήταν στα πρόθυρα της υπογραφής συνθήκης ειρήνης με τους Γερμανούς, ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Arthur Balfour, συν-συνωμότης, και λάτρης του αποκρυφισμού, φιλαράκος των Ρότσιλντ, γράφει μια επιστολή προς τον Λόρδο Lionel Rothschild ζητώντας του να δεχθεί τη Διακύρηξη του, στην οποία οι Εβραίοι θα μπορούσαν να επανεγκατασταθούν στην αρχαία πατρίδα τους. Τον αμέσως επόμενο μήνα οι Βρετανοί κατέκτησαν την Ιερουσαλήμ. Τότε, ακριβώς μετά τον πόλεμο, οι Ρότσιλντ άνοιξαν γραφείο εξωτερικών υποθέσεων στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ακολούθησαν κι άλλα γραφεία σε άλλες χώρες, τα οποία γέμισαν με “πεφωτισμένους” υπό τη φροντίδα και την παρακολούθηση τους, με σκοπό την υποταγή των κυβερνήσεων στο σχέδιο τους της παγκοσμιοποίησης.
O Ουίνστον Τσώρτσιλ ήταν λόρδος του Βρετανικού Ναυαρχείου όταν άρχισε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος. Λίγες μέρες πριν αρχίσει ο πόλεμος, ο ίδιος, “με δική του ευθύνη, διέταξε ναυτική κινητοποιήση ως εγγύηση πλήρους ετοιμότητας” και, “Τον Οκτώβριο του 1914, όταν έπεφτε η Αμβέρσα, ο ίδιος προσωπικά έσπευσε να οργανώσει την άμυνα της”2. Αυτός ο ζήλος από πλευράς Βρετανίας και κατά των Γερμανών δεν ήταν ευνοϊκός για τη βούληση των Ρότσιλντ, κι έτσι ο Τσώρτσιλ αντικαταστάθηκε σύντομα (Μάιος 1915) από τον καλό φίλο του Ρότσιλντ, Arthur Balfour! Φαίνεται ότι το σχέδιο του 1914, τέθηκε σε εφαρμογή στην δεκαετία του 1880, γιατί ήταν τότε που ξεκίνησαν οι Ρότσιλντ να εγκαθίστουν τους Εβραίους της Ρωσίας στους Αγίους Τόπους. Να τι δήλωνε το αμερικανο- εβραϊκό περιοδικό, αμέσως μετά τον πόλεμο: “Η μπολσεβίκικη επανάσταση στη Ρωσία ήταν έργο εβραϊκών εγκεφάλων, εβραϊκής δυσαρέσκειας, εβραϊκού σχεδιασμού, των οποίων στόχος είναι να δημιουργηθεί μια νέα τάξη του κόσμου» (10 Σεπτεμβρίου του 1920)
Πολλές εβραϊκές και μη, πηγές συμφωνούν. Την ίδια χρονιά (1920), ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έγραψε τα εξής στην Illustrated Sunday Herald (Σημείωση: Ο Sparticus ήταν αρχηγός των Βαυαρών Illuminati): «Από τις μέρες του Σπάρτικους (Sparticus/Adam Weishaupt) έως τον Καρλ Μαρξ, από εκείνες του Τρότσκι, του Μπέλα Κουν (Bela-Kuhn), της Ρόουζ Λουξεμπουργκ (Rose Luxembourg), και της Έμμα Γκόλντμαν (Emma Goldman), αυτή η παγκόσμια συνωμοσία αυξάνεται σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε έναν οριστικά αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης. Υπήρξε ο κύριος μοχλός της κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα ιδιόμορφων προσωπικοτήτων του υποκόσμου των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχει αρπάξει το ρωσικό λαό από τα μαλλιά, και έχουν γίνει σχεδόν ο αδιαφιλονίκητος κύριος αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας”3 Αμέσως μετά τη Γαλλική Επανάσταση ο Οίκος των Ρότσιλντ έγινε η πλουσιότερη οικογένεια της Ευρώπης και το 1822, το εξάκτινο αστέρι4, ενσωματώθηκε στο οικόσημο των Ρότσιλντ. Αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι δάκτυλοι στις υψηλότερες βαθμίθες των Ροδόσταυρων τοποθέτησαν το εξάκτινο αστέρι που επιδεικνύεται τόσο από τους Ροδόσταυρους (π.χ. AMORC) όσο και από το κράτος του Ισραήλ.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply