Ὅσο «ἀθωώνουν» τοὺς ἑαυτούς των, τόσο πιὸ πολὺ βρωμᾶ

χουμε καὶ λέμε…

ΜΗΖΕΝΣ, Βατοπέδι, ὑποβρύχια, ἀεροπλάνα…. Κι ἔπονται πολλὰαααααααα ἀκόμη…

Ἔλα ὅμως ποὺ τὰ «ξεφτέρια» μας πᾶνε καὶ ψηφίζουν ὅ,τι τοὺς καπνίσει!!!

Πρὸ μερικῶν ἑβδομάδων τὰ ξεφωνημένα μας, ἐψήφισαν νόμο ποὺ παραγράφει κάθε τους …ἀτασθαλία! Ἔχουν γνώσιν, σοῦ λένε οἱ φύλακες… Ψηφίζουν τώρα, γιὰ νὰ ….μὴν ἔχουν μετὰ παρατράγουδα!  (Λεπτομέρειες στὸ Ἄντε βρέ… Καὶ στὴν φυλακή!)

Καὶ νὰ τὸ νέο καζάνι ποὺ ἑτοιμάζεται νὰ σκάσῃ! Ὑποβρύχια! Ἀλλὰ αὐτοὶ δὲν φοβοῦνται! Ἔχουν καθαρίσει μὲ τὰ ὑποβρύχια! Τὸ πολὺ πολὺ νὰ τὴν πληρώσουν αὐτοὶ ποὺ ἔφαγαν τὸν κατιμά! Διότι ὅσοι ἔφαγαν φιλέτα, ἀκόμη τρίβουν τὶς κοιλᾶρες τους…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἀναρωτιέμαι μόνον γιὰ πόσον καιρό πιστεύουν πὼς θὰ ἐξακολουθήσουν τὰ ….τριψίματα!

Συγκάλυψη “a la Siemens” – Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για μίζες 1998-2006

Σε ρυθμούς “Siemens”, δηλαδή προς την κατεύθυνση της πλήρους και ολικής ατιμωρησίας για την λεηλασία του δημόσιου χρήματος και συγκάλυψής του κινείται ήδη το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αυτό της προμήθειας των τεσσάρων υποβρυχίων Type 214 και του εκσυγχρονισμού των Type 209/1200:
Ενώ η δικογραφία έχει πάει στην Βουλή και το Μαξίμου διαρρέει ότι θα πάει κατ’ευθείαν σε προανακριτική και όχι σε εξεταστική, οι φερόμενοι ως συνδετικοί «κρίκοι» της αλυσίδας χρηματισμού των Ελλήνων αξιωματούχων, τα δύο στελέχη της εταιρείας ΜΙΕ HELLAS που είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει την ThyssenKrupp/HDW στην Ελλάδα, οι Αντώνης Χάγιας και Αλέξανδρος Παπαντωνίου, κυκλοφορούν ελεύθεροι!Όπως ακριβώς συνέβαινε στο σκάνδαλο της Siemens με τους Μιχάλη Χριστοφοράκο και Χρήστο Καραβέλα! Οι οποίοι δραπέτευσαν στο εξωτερικό, βρήκαν καταφύγιο στην Γερμανία, η οποία αρνείται να τους εκδώσει και κατ’αυτό τον τρόπο κόπηκε η αλυσίδα μεταξύ της δωροδοκίας των Γερμανών και της δωροληψίας των Ελλήνων.Την στιγμή που έχει διακριβωθεί από το σύνολο των ερευνών (γερμανική δικαστική συνδρομή, έρευνες της Εισαγγελίας, έρευνες του ΣΔΟΕ κλπ) οι άνθρωποι οι οποίοι αυταπόδεικτα έχουν διακινήσει τεράστια χρηματικά ποσά κυκλοφορούν ελύθεροι! Μέχρι αυτή την ώρα, δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα, ούτε φυσικά έχουν κληθεί σε απολογία!Αλλά υπάρχει και ένα άλλο τεράστιο θέμα: Η MIE HELLAS είναι αντιπρόσωπος της μεγάλης γερμανικής εταιρείας της ΜΑΝ HELLAS. Και έχουν συνυπογράψει μαζί με την άλλη γερμανική εταιρεία Rheinmetall επίσημη προσφορά για την αγορά της … ΕΛΒΟ! H προσφορά βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών και είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει συγκινηθεί κανείς από τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων.

Δηλαδή και κυκλοφορούν ακόμα ανενόχλητοι και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με δοσοληψίες με τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, οι Α.Χάγιας και Α.Παπαντωνίου. Διαβάστε στο πόρισμα του ΣΔΟΕ που δημοσιεύουμε, τα όσα εκπληκτικά αναφέρονται για την παράνομη δραστηριότητα της ΜΙΕ HELLAS, αλλά και την διακίνηση παράνομων ποσών τα έτη 2004, 2005, 2006 (3.600.000 ευρώ).

Άλλωστε οι δύο είχαν αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας από τον Μ.Ματαντό, υπό περίεργες συνθήκες το 2003. Δηλαδή οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίζουν και ελέγχουν όλες τις πληρωμές από την HDW/Ferrostaal από το 1998 μέχρι και το 2006!

Eδώ υπάρχει και κάποιο θέμα για τις τότε κυβερνήσεις της Ν.Δ. αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, έχει εντοπιστεί ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ των 25 και 40 εκατ.ευρώ για την περίοδο μετά το 2004. Το σημαντικό είναι ότι η γραμμή του Αντώνη Σαμαρά είναι “Όλα στο φως”.

Πάντως την στιγμή που οι συνδετικοί κρίκοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάρουν το αεροπλάνο και να εξαφανιστούν, φτάσαμε στο σημείο να απευθύνουμε κατηγορίες για τους πολιτικούς, οι οποίοι αν εξαφανιστούν αυτοί οι δύο, απλώς … αθωώνονται όλοι οι πολιτικοί! Μήπως σας θυμίζει ολίγον «Siemens» η όλη υπόθεση;

Δείτε ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την ΜΙΕ.

ΜΙΕ 1
ΜΙΕ 2

Λόγιος Ἑρμῆς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply