Θεοδωράκης καὶ Σπίθα: ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία!

Θεοδωράκης καὶ Σπίθα ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία!Αὐτὸ τὸ μεταφέρω ὅπως τὸ βρῆκα… Οἱ ἀντιλαμβάνοντες, θὰ ἀντιληφθοῦν….

Ἔτσι, γιὰ νὰ μὴν νομίζουν κάποιοι πὼς τρῶμε κουτόχορτο….

Φιλονόη.

Θεοδωράκης – “Σπίθα”: η Ανθελληνική Συνωμοσία…

Ο γνωστός συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ξαφνικά θυμήθηκε ότι… επαναστατεί ενάντια… εεεεε… Εδώ είναι τα δύσκολα…!!! Διατείνεται ότι μάχεται την “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, που όμως ο ίδιος του υπηρετεί. Αφορμή γι’ αυτό το κείμενο, στάθηκε η νέα συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη (με συγχωρείτε, αλλά αδυνατώ να τον αποκαλέσω “κύριο”, δεδομένου ότι κάθε άλλο παρά “κύριος” είναι) στο περιοδικό Hellenic Nexus (το οποίο ελέγχεται βέβαια για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί), βάσει της οποίας εμφανίζεται ως νέος εθνοσωτήρας. Στο μυαλό μου όμως, επανήλθε ένα σημαντικό θέμα: το πραγματικό βιογραφικό του αλλά και μία ρήση του μεγάλου συνθέτη, Μάνου Χατζηδάκι, ο οποίος επί λέξει είχε πει: “για να είσαι επιτυχημένος στην Ελλάδα, θα πρέπει ή ομοφυλόφιλος να είσαι, ή κομμουνιστής. Εγώ πάντως… κομμουνιστής δεν είμαι…”. Πόσο δίκιο είχε… Τι γίνεται όμως ότα κάποιος είναι… ΔΗΘΕΝ κομμουνιστής; Μιλάμε για τον Μίκη Θεοδωράκη. Ποιος είναι; Είναι εκείνος που έτρεχε πίσω από τον Ιωάννη Μεταξά, ως νεολαίος της ΕΟΝ.Θεοδωράκης καὶ Σπίθα ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία!3Στην συνεχεία, βρέθηκε στην αυλή του Κωνσταντίνου να συνθέτει τους ύμνους του βασιλέως και να παριστάνει τον αυλοκόλακα. Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1960, κι ενώ η βασιλεία ήταν σε φθίνουσα κατάσταση, εμφανίζεται να δηλώνει κομμουνιστής. Την ίδια εποχή, εκδηλώνεται η αποσταCIA του Κώστα Μητσοτάκη, ο οποίος μεταπηδά από την Ένωση Κέντρου, στην ΕΡΕ. Παράλληλα, εμφανίζεται η υπόθεση “Ασπίδα”, όπου συμμετείχαν ο Στρατηγος  Γεώργιος Γρίβας και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στην υπόθεση “Ασπίδα”, εμφανίζεται εμπλεγμένος κι ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης, δηλώνοντας ενεργό στέλεχος της ΕΔΑ. Επί 7ετίας, “εξορίζεται” στην Μακρόνησο, απ’ όπου… αυτοεξορίζεται στο… Παρίσι…(!!!). Επί Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας Άνευ Χαρτοφυλακίου και ζητάει μετά παρρησίας την… “δημιουργία Ομόσπονδου Κράτους Ελλάδος – Τουρκίας”!!!

Τα παράδοξα στην όλη υπόθεση;
  1. Το 1943, συλλαμβάνεται από Ιταλούς και… “διαφεύγει”(!!!)
  2. Το 1947 διώκεται από την Χωροφυλακή, συλλαμβάνεται, εξορίζεται σε Ικαρία και Μακρόνησο, αλλά το 1950 αποφοιτά από το Εθνικό Ωδείο με δίπλωμα στην αρμονία, αντίστιξη και φούγκα. (!!!)
  3. Το 1963, ο πρώην βασιλικός και ΕΟΝίτης, βρίσκεται οργανωμένος στην αριστερή ΕΔΑ και μάλιστα καταλαμβάνει και βουλευτική έδρα όντας πρόεδρος της “Νεολαίας Λαμπράκη””. (!!!)
  4. Το 1970, βρίσκεται και πάλι “εξόριστος” στην Μακρόνησο, η οποία εκείνο το διάστημα εξέδιδε 5 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! Σαν κύριος, αποφυλακίζεται λόγω των “πιέσεων” των καλλιτεχνών του παγκόσμιου στερεώματος, με την δικαιολογία της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του. Ο ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Μίκης Θεοδωράκης, αντί για το νοσοκομείο, προτιμάει να κάνει συναυλίες σε Ευρώπη και Ασία…!!! ΤΟΣΟ άρρωστος ήταν. (σ.σ. ο Παττακός μου είχε εκμυστηρευτεί, ότι ο Θεοδωράκης είχε “εξοριστεί”, προκειμένου να τον γλυτώσουν από τα “νύχια” των αριστερών που δεν τον χώνευαν)
  5. Το 1972, πραγματοποιεί συναυλίες στο Ισραήλ και του δίνεται από την Ισραηλινή Κυβέρνηση μήνυμα το οποίο θα έπρεπε να μεταφέρει στον Γιάσερ Αραφάτ (!!!). Αλήθεια… γιατί οι Εβραίοι τον εμπιστεύονταν τόσο;;; Δεν συνηθίζουν να δίνουν όπου να ‘ναι τα “μηνύματά” τους, παρά ΜΟΝΟ στα εντεταλμένα τους όργανα. Επομένως, ο Μίκης Θεοδωράκης ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΤΑΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ!
  6. Το 1974, επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, με τον οποίο είχε στενές επαφές στο Παρίσι. Απορία: Η Μεγάλη εν Παρισίοις Ανατολή… γιατί τον είχε μέχρι πρόσφατα γραμμένο στους καταλόγους της ως “πρεσβευτή”;
  7. Φτάνουμε την 1η Δεκεμβρίου 2010, όπου ανακοινώνει την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία “Σπίθα”. Εδώ αρχίζουν άλλα… “χαράς ευαγγέλια”…
Θεοδωράκης καὶ Σπίθα ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία!2

Στην συνέντευξη που έδωσε στο Hellenic Nexus (τεύχος 51, Απρίλιος 2011, σελ. 34), δηλώνει “Έλληνας με την βούλα και αποδείξεις”. Μας το δηλώσατε και με το παραπάνω Θεοδωράκη το 1972 σαν πρεσβευτής του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ως Υπουργός Επικρατείας Άνευ Χαρτοφυλακίου με την ΝΔ όταν ζητήσατε “Ομόσπονδο Κράτος Ελλάδος – Τουρκίας”. Το παραλήρημα του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, συνεχίζεται: θυμάται την δράση του για τα… “ανθρώπινα δικαιώματα” στην Αλβανία το 1990 – 1992! Ο “ανιδιοτελής” ρουφιάνος των Εβραίων, δηλώνει: “…εμείς δεν φοβόμαστε να δείχνουμε τα πρόσωπά μας, γιατί κάνουμε έναν τίμιο αγώνα, μόνο και μόνο από αγάπη για τον ελληνικό λαό.” Αλήθεια… πόση αγάπη μπορεί να εγκρύπτει αυτή η μανία σας για εξέγερση του λαού και επανάσταση;

Ας εξηγήσω τι εννοώ: Ο Θεοδωράκης, στην ουσία ζητάει από τον Ελληνικό Λαό να βγει στους δρόμους και να επαναστατήσει. ΞΕΧΝΑΕΙ όμως να πει πως: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Αυτό σημαίνει ότι: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Μίκης Θεοδωράκης, ΘΕΛΕΙ με κάθε τρόπο να οδηγήσει την χώρα στην ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ από τηνΕ.Ε., η οποία είναι ήδη υποδουλωμένη στο ΔΝΤ, το οποίο εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία με την σειρά της είναι εξαρτώμανη από το Εβραιοσιωνιστικό λόμπυ, που με την σειρά του είναι μαριονέττα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Φυσικά, όταν ερωτάται για το θέμα των λαθρομεταναστών… αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας ότι το θέμα είναι υπό συζήτηση… Θέλει να μας πει ότι ΤΟΣΑ χρόνια, ακόμη δεν έχει βγάλει συμπέρασμα για τους λαθρομετανάστες; Για τόσο ηλίθιους μας περνάει ο Θεοδωράκης; Όποιος διαβάσει την συνέντευξή του, ΒΡΙΘΕΙ από ανθελληνικά μηνύματα… Δυστυχώς ο χώρος είναι ελάχιστος, οπότε θα επανέλθουμε στο θέμα ευκαιρίας δοθείσης.
Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς
Δ/ντης Οργανωτικού ΕΛ.ΠΟΛ.
Ἑλ.Πολ. καὶ φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ
Σχετικὰ θέματα: 
΄Σήμερα κεντᾶμε στὸ στημόνι τοῦ Δημητροκάλλη. Δημητροκάλλης : «μόνον ἔτσι θὰ μπορέσουμε νὰ ἐπιβάλλουμε τὶς ἀπόψεις μας»! 

Κουλουβάχατα! 

Θεοδωράκης: Συγγνώμη γιὰ τὸν Δημητροκάλλη!  

Κι ἄλλη ἀνάρτησις γιὰ τὴν σπίθα! 

Μία σκληρὴ ἄποψις γιὰ Ληναῖο Καζάκη!  

Μὴν πουλᾶτε δημόσια γῆ! Ξεπουληθεῖτε ἐσεῖς!  

Πέραν τοῦ Ἀτλαντικοῦ τὸ «κέντρον ἐλέγχου» τῆς Σπίθας τοῦ Μίκη!

Ὁ Μίκης ἠ σπίθα καὶ ἡ καϋμένη πατρίδα! 

Ἡ ἀπάντησις Καζάκη στὸ ὑβρεολόγιον. 

Βρὲ καλῶς τὸν Μίκη, τὸν μπατίρη!

(Visited 123 times, 1 visits today)
One thought on “Θεοδωράκης καὶ Σπίθα: ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Νά κλαῖς γιά τόν Παττακό; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply