Δελτίον τύπου γιὰ τὴν δολοφονία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θλίψη και οδύνη

για τη στυγερή δολοφονία του άτυχου συναδέλφου μας ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

 

Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για τη δολοφονία του συναδέλφου μας Μανώλη.  Ταυτόχρονα, όμως, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας, γιατί το κέντρο της Αθήνας έχει υποδουλωθεί στους εμπόρους ναρκωτικών, στους νταβατζήδες, στις συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων και σε γκέτο κάθε λογής εγκληματικών και κακοποιών στοιχείων, με την ανοχή του Κράτους και την πλήρη απουσία στοχευμένης αστυνόμευσης.

Στην οικογένεια του Μανώλη, τα παιδιά του, τη γυναίκα του και τους γονείς του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε το αίμα του να είναι το τελευταίο και η αφορμή για να απελευθερωθεί η Αθήνα.

Στη νεογέννητη κορούλα του, που τα γενέθλιά της θα είναι στη μνήμη του πατέρα της, της ευχόμαστε όταν θα μεγαλώσει να βρει μια πόλη ανθρώπινη και ασφαλή για να χτίσει τα όνειρά της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply