Νέα χυδαία πρόκλησις τῶν Τούρκων

Ε, ρέ γλέντια πού κάνουν οἱ τουρκαλάδες. Καινούργια πρόκλησις ἐκ μέρους των. Μόνο πού αὐτή τήν φορά δέν προέρχεται ἀπό τούς “τούρκους” τῆς Δυτικῆς Θράκης, οὔτε ἀπό τό ἐπίσημο κράτος. Σέ δουλειά νά βρισκόμαστε. Νά μήν ἀφήνουμε τίποτα, οὔτε μία μέρα νά πάη χαμένη. Ἐμεῖς ἐδῶ, ὅλοι, ὄχι μόνο οἱ ὀλίγιστοι πού μᾶς κυβερνοῦν καί οἱ “προοδευτικοί γενίτσαροι”, κοιμόμαστε τόν ὕπνο τοῦ δικαίου. Δέν ξέρεις ποτέ τί μπορεῖ νά γίνη. Τήν οἰκονομία ἀνέλαβε ἡ τρόικα νά τήν ἐξυγιάνη(!) . Μέ τά ἐθνικά μας θέματα ποιός ἐπιτέλους θά ἀσχοληθῆ; ΓΑΠ, Δρούτσας. Τό ἀχτύπητο δίδυμο.

Νέα χυδαία τουρκο-πρόκληση ανήμερα της επετείου για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού…

 Έρχονται στις 19 Μαΐου από την Τουρκία για να τιμήσουν στη Θεσσαλονίκη τη μνήμη του Κεμάλ!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στα μούτρα μας, την ίδια ακριβώς ώρα που και οι κωμικοί ραγιάδες-ψηφοτσομπάνηδες τοπικοί μας ηγετίσκοι συνεχίζουν βεβαίως πάντοτε να περνάνε τη ροχάλα για ψιχάλα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των…«Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας. Είναι (κρατηθείτε, για να μην πέσετε κάτω από το…τραγικά γελοίον του πράγματος) ο «Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσει τιμή στο (δήθεν) σπίτι του αρχιφασίστα αυτουργού της σφαγής, ενώ θα επιστρέψει με τη μορφή κομβόι, διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πραγματοποιηθούν μάλιστα και επαφές με τους…Τούρκους της περιοχής (όπως μας ενημερώνει το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», που παραθέτουμε και ολόκληρο στη συνέχεια). Ποιοι θα ακολουθήσουν άραγε την επόμενη φορά; Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σμύρνης; Το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Κιουτάχειας; Οι Οδοκαθαριστές απ’ το Αφιόν Καραχισάρ; Οι Σκατατζήδες της Προύσας; Ο κατήφορος δεν έχει δυστυχώς τελειωμό! Και καλά όμως για το γελοίο ελλαδίτικο κρατικό μόρφωμα, είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε απολύτως τίποτε πέρα από αυτό. Οι Πόντιοι ωστόσο (και τα σωματεία τους) τι λένε γι’ αυτή τη νέα, χυδαία προσβολή (και επαναλαμβάνουμε: μές στα μούτρα μας) απέναντι στο αίμα των παππούδων τους;   

   «Τα κλασσικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας

   Μέλη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαίου, θα επισκεφτούνε το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογος που στην πρώτη χρονιά από την ίδρυση του, τα μέλη του επισκέφτηκαν το μαυσωλείο όπου αναπαύεται αιώνια ο Ατατούρκ μας, φέτος με την στήριξη του Mobil-1 θα επισκεφτούνε το σπίτι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήρθε στον κόσμο ο ηγέτης και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο τώρα είναι μουσείο. Το κομβόι των μελών του İKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθοδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους Τουρκικούς συλλόγους και πολίτες μας». Ν.Δ.

προξενεῖο στόπ

εἰκόνα  

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Νέα χυδαία πρόκλησις τῶν Τούρκων

Leave a Reply