Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς «ἀγανακτισμένους»!

Αὐτὸ δὲν σχολιάζεται!!!  Παρατίθεται ὡς ἔχει, διότι θὰ μὲ ποῦν κάποιοι πάρα πολὺ κακιά…. 

Ἀπό Ἀντιπαρακμή τό παρακάτω:

Μερικές “παράξενες” συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των “αγανακτισμένων”

Η ιστορία ξεκίνησε από το “θαλαμοφύλακα” που έστελνε email με εκκλήσεις (όπως είχε κάνει κ πριν καιρό) για να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί χωρίς να φεύγουμε.Η ανταπόκριση, σχεδόν ΜΗΔΑΜΙΝΗ (λίγες δεκάδες άτομα που σχεδόν εξαφανίστηκαν την επόμενη ημέρα).Όμως, οι “300 ΕΛΛΗΝΕΣ” αντικαταστάθηκαν από τους “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” (παραδόξως εξαφανίστηκε το “Έλληνες”) και η συγκέντρωση των “300 Ελλήνων” στις 10 πμ την Κυριακή 22/5 στο Σύνταγμα αντικαταστήθηκε από την συγκέντρωση των “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” της Τετάρτης 25/5.Πριν καν ξεκινήσει η νέα συγκέντρωση (των “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ), μέχρι και το κρατικό κανάλι μας βομβάρδιζε ότι “θα γίνει ότι έγινε και στην Ισπανία” και προσπαθούσε να μας πείσει ότι “οργανώθηκε μέσω κοινωνικής δικτύωσης-facebook” .Λίγο παράξενο δεν σας φαίνεται το κρατικό κανάλι 

  • να προωθεί μία (υποτίθεται) αντικυβερνητική δράση,
  • δράση που (υποτίθεται) είναι κ ανεξέλεγκτη άρα επικίνδυνη,κ να την προωθεί με τόση επιμονή
  • και μάλιστα ΠΡΙΝ αυτή ξεκινήσει;

Μάλιστα επέμεναν ότι η σελίδα στο facebook έκλεισε (“έπεσε” αλλά άνοιγαν νέα σελίδα ξανά)!
Τι ωραία ιστορία κ αυτή για να πιστέψουμε ότι το σύστημα αντιδρά στην συγκέντρωση αυτή..

Επίσης ανακαλύφθηκε και ένα σύνθημα που υποτίθεται υπήρχε σε πανό στην πλατεία της Μαδρίτης που έλεγε “Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”.
Δείτε κ σχετικό βίντεο (κ θα δείτε σε λίγο την αλήθεια):

Όπως όμως μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε τέτοιο σύνθημα στις συγκεντρώσεις της Ισπανίας.
Κι όμως, οι δημοσιογράφοι όλων των μεγάλων καναλιών το επαναλάμβαναν διαρκώς (για να λειτουργήσει ως κίνητρο και να ξεσηκωθούν οι Έλληνες).Ίδια παραδόξως ευνοϊκή συμπεριφορά (πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση) είχαν και τα γνωστά φερέφωνα της Νέας Τάξης (ΣΚΑΪ, Καθημερινή κλπ).Από την αρχή αρκετοί αντιμετωπίσαμε την πρόκληση με επιφύλαξη.
Προσέξαμε ότι το κάλεσμα “απαγόρευε” σημαίες στην συγκέντρωση (έτσι αποτράπηκε να εμφανιστεί ο κόσμος με Ελληνικές σημαίες). Ακόμη και στις αφίσες που καλούσαν -στο facebook- αν προσέξετε έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την Ελληνική σημαία από τη Βουλή :
και από το Λευκό Πύργο:Καταλαβαίνουμε βέβαια την πρόθεση αρκετών πατριωτικών Ιστολογίων κ ομάδων να στηρίξουν τις συγκεντρώσεις των “αγανακτισμένων” για να μην καπελωθούν από αριστεριστές και αναρχικούς.Παρακολουθώντας το Ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ (σίγουρα σοβαρό και αξιόπιστο), διαπίστωσα ότι ένα σωρό πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ ΔΕΝ επέτρεπαν να ακούγονται οι επιφυλάξεις για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.
Αυτοί που διαχειριζόταν τα πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ, αποκαλούσαν όσους έγραφαν τις επιφυλάξεις τους “πράκτορες” και “προβοκάτορες”.
Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ τους:

 Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ΟΛΑ τα προφίλ έγιναν τον Μαϊο 2011, καιόλα είχαν μόλις 1-2 προβολές ακόμη και αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του σχολίου τους…Παράξενο ε;; (αν δεν πιστεύετε καντε κλικ επάνω στις εικόνες για να δείτε το προφίλ του καθενός σε μεγέθυνση)Διαβάστε τώρα κ τα σχόλια που έγραψαν οι “φρέσκοι” blogger! Οι φωτογραφίες από τα σχόλια λήφθηκαν από τις παρακάτω αναρτήσεις του ΤΑΧΑΛΙΑ:http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5488.htmlhttp://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8693.htmlhttp://taxalia.blogspot.com/2011/05/15_25.htmlhttp://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1650.htmlhttp://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5090.htmlΔυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι όλα γίνονται τυχαία..Και επειδή έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ακροαριστερούς κ αναρχικούς να καπελώνουν προσπάθειες,και επειδή -παρά τα όσα επαγγέλλονται- οι “ακροαριστεροί” και οι “αναρχικοί” στην Ελλάδα έχουν αποδειχθεί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ της Νέας τάξης (ειδικά εκεί προς “συριζα-ανταρσυα” μεριά),επιτρέψτε μας να είμαστε λίγο … επιφυλακτικοί.Γιατί αν μπορούσε η “επανάσταση” των “αγανακτισμένων” να φοβίσει το σύστημα, μάλλον ΔΕΝ θα τη διαφήμιζαν επίμονα τα πουλημένα ΜΜΕ.Πολύ δε περισσότερο τα κρατικά κανάλια.Κλείνοντας,θυμίζουμε και 2 παλαιότερες αποκαλύψεις μας (για “κινήσεις πολιτών που οργανώθηκαν μέσω facebook”, ναι , έτσι μας διαβεβαίωναν κ τότε τα ΜΜΕ!) Οικολόγοι-Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την διαμαρτυρία στον Ι.Ναό Παναγούδας

Ξεσκεπάζουμε μία ακόμη παρωδία: 25 “τυχαίοι πολίτες” διαμαρτύρονται (για 2η φορά) έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υπό την κάλυψη ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε.

Ριξτε κ μια ματιά εδώ να δείτε από που προέκυψε το όνομα των “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και ποιος είναι ο ιδεολογικός ηγέτης τους:

Εἶμαι καχύποπτη;

Εἶμαι….

Ἀλλὰ δὲν ἤμουν πάντα… Μὲ ἔκαναν οἱ συνθῆκες… Δὲν μοῦ ἀρέσει τίποτα γύρω μου… Καὶ δὲν μπορῶ πλέον νὰ ἐμπιστευθῶ κανέναν… 

Ἐὰν κι ὅταν θὰ κατεβῶ στό Σύνταγμα, στὸν Λευκό Πύργο, στὴν πλατεία Ἁγίου Γεωργίου… Ὁπουδήποτε, θὰ κατέβω μέ μίαν μόνο παρέα… Τὴν σημαία μας… Καὶ σὲ ὅποιον ἀρέσει… 

Φιλονόη.

Υ.Γ. Τελικῶς οἱ 300 τί ἀπέγιναν; Ὁ Μίκης; Διότι συμπτωματικῶς, ὅλως συμπτωματικῶς, οἱ 300 εἶχαν πάει κατὰ Μίκη μεριά καὶ μετὰ τήν ἔκαναν μὲ ἐλαφρὰ πηδηματάκια… Ξά τους, ποὺ λένε καὶ οἱ Κρητικοί… Ἀλλὰ μετά; Ποῦ πῆγαν; Πῆγαν στὸ Σύνταγμα κι ἔφυγαν; Τοὺς ἔφαγε ἡ μαρμάγκα; Τοὺς ἔφαγε ὁ Μίκης; Τοὺς κατάπιε κάτι; Καὶ καλά… Ἂς ποῦμε πὼς χάθηκαν μέσα στὸ πλῆθος… Μετὰ; Δὲν θὰ ξαναμιλήσουν; Δὲν θὰ τοὺς ξανακούσουμε; Αὐτό τὸ «300» ὡς τίτλος ἦταν κάπως συγκινητικός… Θύμιζε πολλά… Ἔγιναν 300.000 ἢ δὲν ὑπῆρξαν ποτέ; Ἢ ἐξατμίστηκαν…  Ἢ……..

 

Σχετικὰ θέματα:

 

Μία ἀπάντησις στὸ «ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε». 

Ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε!!!!

«Ἀγανακτισμένα» συνθήματα;

Εἶμαι ἐξ-ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ κι ὄχι «ἀγανακτισμένη»!!!

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι». ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Μᾶς πᾶνε ἢ πᾶμε μόνοι μας;

Οἱ «ἀγανακτισμένοι» καὶ οἱ προβληματισμένοι.

Τί κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν κίνησι τῶν ἀγανακτισμένων;  

Κάνετε φασαρία μήπως καὶ ξυπνήσουν οἱ Ἕλληνες!  

Ποιος δίδει σημασία στοὺς ἀγανακτισμένους;

Ὑπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω ἀπὸ τοὺς «ἀγανακτισμένους»;

Ἐξοργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα!

Ὀργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα! 

Οἱ διοργανωτὲς τῶν «ἀγανακτισμένων» μήπως εἶναι ἐντεταλμένοι; 

χι «γανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

42 thoughts on “Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς «ἀγανακτισμένους»!

  1. Να σας πώ αυτά που είδα εγώ που πήγα στο Σύνταγμα και χθές και προχθές. Καταρχήν, και χθές και προχθές ελληνικές σημαίες κρατούσαν πολλοί και νεαροί σε ηλικία μάλιστα και ο εθνικός ύμνος ακούγεται από το πλήθος ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ο δυνατός παλμός της συγκέντρωσης βρίσκεται εκεί που είναι και οι ελληνικές σημαίες , επίσης πολλοί είναι αυτοί που φορούν στους ώμους τους την ελληνική σημαία και δεν δείχνει κανείς να ενοχλείται από αυτό ίσα ίσα θα έλεγα δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι οι παραβρισκόμενοι. Καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι αλλά μην μένουμε σε αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο και ακούγεται στα ΜΜΕ, πάμε να δούμε με τα μάτια μας και άμα δούμε ότι δεν μας εκφράζει φεύγουμε. Τώρα όσο για τους 300 έλληνες είναι κάθε μέρα 24 ώρες εκεί, πήγα και έκανα και μια βάρδια 6ωρη. Οι περισσότεροι είναι απλοί άνθρωποι (δεν ξέρω για τους διοργανωτές) πάντως όλοι φέρνουν στην κουβέντα ότι μπορεί κάτι να κρύβεται από πίσω και είναι υποψιασμένοι αλλά μένουν και παρακολουθούν τις κινήσεις που γίνονται. Μαζεύουν υπογραφές για δημοψήφισμα, εκεί είναι πάντως ακόμα δεν έχουν φύγει.
    Δεν κρύβω ότι κι εγώ είμαι καχύποπτη και πιστεύω ότι μπορεί όντως να είναι υποκινούμενο από κάπου το κίνημα των αγανακτισμένων αλλά είναι στο χέρι μας να του αλλάξουμε το σχεδιασμό εάν υπάρχει και να θέσουμε τους δικούς μας όρους. Λέγανε όχι σημαίες και πολλοί ήρθαν με σημαίες, και είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν κι άλλοι. Με εικασίες δεν κάνουμε κάτι , μόνο με την έμπρακτη μόνο συμμετοχή μας, δίχως τους περιορισμούς που θέτουν «κάποιοι» στο διαδίκτυο, πάμε όπως εμείς θέλουμε, με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε οποιονδήποτε σχεδιασμό, και αν ήταν κάποιοι που το σχεδίασαν με κάποιο συγκεκριμένο στόχο να πούνε στο τέλος «πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι»

    • Σύμφωνοι Γεωργία. Σέβομαι τήν ἄποψί σου καὶ τὸ ξέρεις. Τούς στόχους; Τούς ἔχουμε ὁρίσει;

  2. ΟΙ 300 ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ )

  3. ‘Ενας σημαντικός στόχος θεωρώ είναι να φύγει αυτή η θολούρα για το ποιοι είμαστε και τι θέλουμε, το να βρεθούμε όλοι σε ένα χώρο μαζικά μας κάνει να σταματήσουμε να φοβόμαστε ο ένας τον άλλο. Να πιάσουμε κουβεντούλα μεταξύ μας για το που πάμε και που θέλουμε να πάμε, (γίνεται αυτό ήδη αυτές τις 2 μέρες σε πηγαδάκια) τι κάναμε σαν έθνος ανα τους αιώνες και τι κάνουμε τώρα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να πειστεί κανένας για το ότι είμαι ελληνίδα, θέλω όμως να τους πείσω όλους για το ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Θέλω να τους μοιάσουμε σε όλα και να συνεχίσουμε το παλιό ελληνικό πολιτισμό και να δημιουργήσουμε και το νέο ελληνικό Πολιτισμό. Ας κάνουμε αυτές τις μαζικές συνάξεις αφορμή για δημιουργία του Δήμου της Πόλης όπως αυτός των προγόνων μας. Συζήτηση, επικοινωνία, μόνο με αυτό τον τρόπο θα βρούμε και στη συνέχεια θα ορίσουμε στόχους. Βρέθηκα να συζητάω τυχαία εκεί με ηλικιωμένους και διαπίστωσα ότι το «χάσμα γενεών» δεν είναι δα και τόσο χάσμα. Για τα ίδια νιώθουμε αδικημένοι και τα ίδια θέλουμε να αλλάξουμε, δεν ξέρουμε πώς, μπορούμε να το βρούμε όμως εκεί. Επίσης να γίνει το ξεκαθάρισμα αυτής της θολούρας με την έννοια του πατριωτισμού και του φασισμού. Μέχρι στιγμής τα ΜΜΕ μας δείχνουν ΜΟΝΟ εικόνες από ξυρισμένους χρυσαυγίτες να κρατούν την ελληνική σημαία, έτσι χωρίς να το καταλαβαίνουμε συνδέσαμε την σημαία μας με φασισταριά και νεοναζί. Μόνο αν κατέβουν οι ηλικιωμένοι καθημερινοί άνθρωποι που βλέπουμε στο τρόλεϊ στο φούρνο στη θάλασσα στο σουβλατζίδικο να την κρατούν με καμάρι θα επαναπροσδιορίσουμε κι εμείς οι νεότεροι τα πράγματα, να βοηθήσουμε να αλλάξουν οι εικόνες μας και να αντιληφθούμε την απάτη και το σχεδιασμό, να δούμε την πραγματική σημασία των πραγμάτων. Θα μου είναι αδιανόητο να συνδέσω τη 60χρονη κυρία με νεοναζί, κι έτσι θα καταλυθεί ο μύθος που με ταΐζανε τόσα χρόνια. Ας κατέβει μια ομάδα από τη Θράκη με τις γκάιντες τους κι ας φωνάξουν τα δικά τους αιτήματα και προβλήματα σε συνθήματα, τι περνάνε τι σχεδιάζεται εκεί και πως δρομολογείται, το ίδιο και οι Πόντιοι, οι αγρότες χωρίς συνδικάτα και αγροτοπατέρες να μας πούν πως πολεμήθηκε και απαξιώθηκε η παραγωγή τους, οι δάσκαλοι κι αυτοί χωρίς συνδικάτα να μας πουν που τους υποχρεώνουν να διδάσκουν σκουπίδια στα παιδιά, είμαι σίγουρη πως δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι συνδικαλιστές παντού υπάρχουν και μαύρα πρόβατα! Σε κοινή θέα τα προβλήματα μας, χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς των ΜΜΕ και των κομμάτων. Με αυτό τον τρόπο ίσως και προσδιοριστούν στόχοι.

    • Συμφωνῶ Γεωργία. Ἐκεῖ εἶναι τό ζουμί. Κάποιοι κατάφεραν (γιατί καὶ πῶς ἄρα γε) νὰ «συνδέσουν» τοὺς φέροντες τὴν ἑλληνική σημαία μὲ κάτι ἀκραῖο καὶ φασιστικό. Προσωπικῶς δὲν χρειάζομαι εἰκόνες. Διότι οὔτε χρυσαυγίτισσα εἶμαι, οὔτε ἀκραῖο φασιστικό στοιχεῖο, οὔτε ῥατσίστρια… Οὔτε κάτι ἀπὸ ὅλα αὐτὰ ποὺ μᾶς προσδίδουν. Ἡ «ταὔτισις» ἦταν ἐκ τοῦ πονηροῦ καὶ μᾶς ὁδήγησε στὴν ἀπαξίωσι συμβόλων, ἐν ὦ τὸ πρόβλημά μας ἦταν τὰ πρόσωπα κι ὄχι τὰ σύμβολα.
      Προσωπικῶς ἀδυνατῶ πρὸς ὥρας νὰ κατέλθω γιὰ πολὺ σοβαροὺς λόγους. Δὲν εἶμαι κατὰ τῆς συμπτύξεως, τοῦ ἀναπροσδιορισμοῦ σχέσεων καὶ δημιουργία ὁμάδων εἰλικρινῶς ἀνένταχτων πολιτῶν. Ὅμως αὐτὴν τὴν στιγμή μοῦ εἶναι ἀδύνατον. Παρακολουθῶ μὲ ἐνδιαφέρον καὶ φροντίζω νὰ ἐνημερώνω γιὰ ὅσα μαθαίνω.
      Καὶ πάλι συστήνω μεγάλη προσοχὴ καὶ ἐπιφυλακὴ γιὰ κάθε «κατευθυντήρια» κίνησι.
      Καλὸν ἀγώνα σὲ ὅλους μας.

  4. Πολύ σωστά ..οι αγανακτισμένοι, μερικοί βαλτοί του συστήματος … γιαυτό και εσείς Έλληνες πατριώτες περιμένετε … και θα ξυπνήσετε μαζί με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο η ίσως με τον Λεωνίδα …να τα διεκδικήσετε όλα μαζί…

    • Ἐγώ πάω μὲ τὸν Λεωνίδα. Ὄχι μὲ τὸν Παλαιολόγο. Διότι μετὰ τὸν Λεωνίδα ὑπῆρξε μεγάλη νίκη, μετὰ τὸν Παλαιολόγο σκοτάδι.

    • χαρά που θα κάνει η Αλ Σάχλα που θέλει να εξαφανιστούμε κι εμείς ξεφυτρώνουμε σαν τα μανιτάρια και τολμούμε να απαγγέλουμε και το εθνικό μας ύμνο!!!!

  5. δεν ξέρω τι μεθοδεύουν αλλά πολύ φοβούμαι πως θα τους έρθει μπουμερανκ, όπως άλλωστε παντα το πάθαιναν από τους έλληνες!

  6. Με τις ευλογίες της αλ σαλεχ και του ιντιμιντια..αστα έχω αρχίσει κι απογοητεύομαι..Οχι για το κινημα αυτό θα μπορουσε να εξελιχθεί σε πραγματική δράση
    αλλά για το περιεχόμενο.

  7. Πολλή συνομωσιολογία ότι πίσω από τους 300 και τους αγανακτισμένους κρύβονται Εβραίοι αριστεροί,αναρχικοί και ότι άλλη ποαπαριά μπορείς να ακούσεις από ανθρώπους που δεν έχουν καν κατέβει στο Σύνταγμα, αυτά να τα ακούει η φίλη Riski που μου έλεγε ότι δεν θα πάει στους 300 γιατί είναι φασίστες και Χρυσαυγίτες !!

  8. Η πεποίθηση πως για ν’ αλλάξουμε ένα καθεστώς αρκούν η καλή θέληση και οι “καθιστικές” διαμαρτυρίες, αποδεικνύεται ουτοπική …και ξεπερνιέται απ’ τις Ιστορικές μας αποτυχίες να την πραγματώσουμε!..
    Οι ανυποψίαστοι (αγανακτισμένοι)δεν “παίζουν”…είναι τα πιόνια με τα οποία διεξάγουν το παιγνίδι τους (οι παίκτες) οι υποψιασμένοι…
    Οι παίκτες μοιράζουν ρόλους μεταξύ τους και ξέρουν να τους παίζουν σύμφωνα με τη δεοντολογία τους…χωρίς να ταυτίζονται μ’ αυτούς!..
    οι “αγανακτισμένοι” δημιουργήθηκαν για να αποτελέσoυν την ιστορία προκάλυμμα προκειμένου να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό όταν τ’ αφεντικά το αποφασίσουν…(το κρίνουν αναγκαίο!)

    Υ.Γ
    I.)”κάθε φορά που διανοίγεται ένα πεδίο ελευθερίας, ταυτόχρονα αναπτύσσεται κι ένα πλέγμα εξουσίας” – Φουκώ –
    II.)…ενδεχομένως τα πράγματα να έχουν αλλιώς…
    ελπίζω μόνο στην…διαψευσή μου!..

    • Ἴσως νὰ εἶναι πράγματι κάτι τόσο ἁπλό. Μὲ ὅ,τι κι ἐὰν σημαίνῃ κάτι τέτοιο. Μόνον ἀλλαγὴ πολιτικοῦ σκηνικοῦ. Καὶ μία ψευδής χαρά στὰ μυαλὰ κάποιων πὼς συμμετεῖχαν.
      Ἐὰν ὅμως εἶναι καὶ κάτι ἄλλο; Ὅπως γιὰ παράδειγμα τὸ νὰ περάσουμε σὲ μία «ἀναταραχή» τέτοια ποὺ νὰ «δικαιολογῇ» διάλυσι τῶν ἐδαφῶν καὶ τῶν συνόρων; Πῶς θὰ σταματήσῃ κάτι τέτοιο; Κι ἔφερα μόνον ἕνα μικρὸ κομματάκι τῶν σκέψεων καὶ τῶν συνειρμῶν ποὺ μοῦ δημιουργοῦνται ὡς παράδειγμα…. Εἶναι πολλὲς οἱ παράμετροι.

Leave a Reply