Τὰ παιδία παίζει.

Χθες, κάτω στην πλατεία στο Σύνταγμα, κάποιοι “ανήλικοι” έπαιζαν σενάριο άμεσης δημοκρατίας.
Προς ενημέρωσή τους:
• Το μοντέλο του να μιλάει κάποιος σε μικρόφωνο για να γίνει για 5 λέπτα, μια φορά στη ζωή του κι αυτός διάσημος, κι από κάτω μερικοί μαλάκες να τον χειροκροτούν (όχι απαραιτήτως επειδή συμφωνούν με τα λεγόμενα, αλλά -κυρίως- γιατί όταν έρθει η σειρά τους να πάρουν το μικρόφωνο θέλουν να συμβεί το ίδιο), έχει παρέλθει ΚΑΙ ανεπιστρεπτί!!!
• Αμεση δημοκρατία ξέρετε τι σημαίνει; Με ρωτάνε για όλα, απαντάω σε όλα και προσμετράται η γνώμη μου. Πόσο δύσκολο το θεωρείτε, για να χρειάζεται το σεμινάριο;;;
Το θεατρικό που στήσατε χθες μου θύμισε παιδιά της ηλικίας του γιου μου (12 ετών), τα οποία, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν σεξ.. παίζουν τις κουμπάρες!!!
Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Μπορείτε να το συνεχίσετε το παιχνιδάκι σας, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να ενοχλείτε τους υπόλοιπους ΕΝΗΛΙΚΕΣ που μένουν Σύνταγμα. Οπότε ή κλείνετε τα μικρόφωνα και σταματάτε τα παλαμάκια σας ή αλλάζετε πλατεία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply