Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς κάθε Ἕλληνα πατριώτη….

Ἐπιστήμονα, κι ὄχι μόνον, ἀλλὰ ὁπωσδήποτε πατριώτη…

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Διαβάζω στις εφημερίδες πύρινα άρθρα και συνεντεύξεις που δίνονται στα μικρά κανάλια, γιατί τα μεγάλα στο πρόγραμμά τους έχουν χορούς και πανηγύρια καθώς και Τούρκικα σήριαλ για να προωθήσουν την προπαγάνδα της Ελληνοτουρκικής φιλίας, πως οι καλοί μας γείτονες οι Τούρκοι θέλουν το καλό μας και είναι προς το συμφέρον μας να βάλουμε το φίδι στον κόρφο μας.
 Αυτό το τελευταίο δε μας το λένε γιατί πληρώνονται να μη το πούν.
Τα κρατικά δε κανάλια όπως πάντα, αλλά ιδιαιτέρως επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, μας έχουν τρελλάνει στην κυβερνητική προπαγάνδα παρουσιάζοντάς μας σε κάθε ευκαιρία τον χαριτόβρυτο κυβερνητικό εκπρόσωπο κύριο Πεταλωτή  να προσπαθεί να μας πείσει πως η κυβέρνηση αδίκως κατηγορείται για ανικανότητα και πως όλοι τους ξεθεώνονται στη δουλειά για να επαναφέρουν τη χώρα στην οδό της ευημερίας που η κακιά δεξιά την κατέστρεψε. Ακόμα και ο αδελφός του πρωθυπουργού ο Νίκος, τρέχει αφιλοκερδώς ο καημένος στην ξενιτιά να φέρει επενδύσεις και ο τόπος να σηκώσει κεφάλι.
 Σ’ όλα αυτά τα κανάλια της συμφοράς, την αλήθεια την ανακαλύπτεις με το μικροσκόπιο και μόνο στα μικρά κανάλια και στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς… λίγη παρηγοριά με τις αλήθειες που παρουσιάζουν και συμφωνούν μ’ αυτά που βιώνει ο κάθε ένας μας.
 Ακρίβεια, ανεργία, υποβαθμισμένη παιδεία και υγεία, ανύπαρκτη ασφάλεια και προστασία του πολίτη, φορομπηχτική πολιτική που οι πλάτες του πολίτη δεν αντέχουν άλλο, μηδενική μεταναστευτική πολιτική που η Ελλάδα κατάντησε η χαβούζα της Ασίας και της Αφρικής.     
 Πολλοί λέμε πως αγαπάμε την πατρίδα και όπως ανέφερα στην αρχή της επιστολής μου, άλλοι γράφουμε άρθρα και άλλοι δίνουν πύρινες συνεντεύξεις.
Ο απλός  όμως πολίτης έχει μπουχτίσει απ’ όλα αυτά και θέλει πράξεις, χρειάζεται  καθοδήγηση για το πώς θα βγει από το αδιέξοδο που τον έφεραν οι πολιτικοί.
 Δε θέλω να μαζευτείτε εσείς που έχετε τις γνώσεις και να βρείτε λύση για μένα, αλλά  για την ΕΛΛΑΔΑ, την έρημη στην κυριολεξία ΠΑΤΡΙΔΑ που υποφέρει. 
 Λύσεις μπορείτε να βρείτε εσείς οι επιστήμονες Έλληνες πατριώτες και όχι όλη αυτή η σαπίλα που μας κυβερνά μετά τη μεταπολίτευση.
 Σηκώστε τα μανίκια, πέστε με τα μούτρα στους υπολογιστές σας και βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται για τη σωτηρία της.
 Εγώ λόγω ηλικίας και γνώσεων είμαι ακατάλληλος για να γίνω μπροστάρης, η φλόγα όμως και η αγάπη για την πατρίδα μας θα μου δίνει δύναμη να εμψυχώνω εσάς να τολμήσετε και να βγείτε μπροστά.
 Δημιουργείστε ένα νέο πατριωτικό κόμμα, μακριά από αγκυλώσεις και συμπλέγματα του παρελθόντος, αλλάξτε το βρωμερό αυτό σύνταγμα των ασυλιών και παραγραφών, διαπραγματευτείτε με τους τοκογλύφους με σοβαρότητα και με επιχειρήματα που εσείς ξέρετε και με όραμα την Ελλάδα σημαιοφόρο τραβάτε μπροστά ως άξιοι απόγονοι των αρχαίων μας προγόνων και πάρτε εκδίκηση απ’ τους Τουρκμάνους Αλαμανούς που έβαλαν τη Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη να μας κάνει τη χειρονομία που όλοι γνωρίζετε.     

*ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος – Συγγραφέας

ἀπὸ τό τόνοι καὶ πνεύματα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply