Νέος τρόπος γενοκτονίας τοῦ Ἑλληνικοῦ ἔθνους χωρίς σφαγές καί πολέμους

 Τό ἔγκλημα ἐναντίον τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ εἶναι προμελετημένο.  Μᾶς πιάνουν ὅπως πάντα στόν ὕπνο, διότι ὑπάρχουν πολλές φορές ὡρισμένοι ἐντολοδόχοι, προδότες, ὀνόματα μή λέμε, εἶναι σέ ὅλους γνωστά, πού τρῶνε ἀπό τίς σάρκες μας κατά τό “δρυός πεσούσης πάς ἀνήρ ξυλεύεται” καί ἔτσι ἀποτελειώνουν τό ἔργο τους. Ἀλλά δέν ξέρουν – γιατί σίγουρα στίς φλέβες τους δέν ῥέει Ἑλληνικό αἷμα –  ὅτι ἡ Ἑλλάς “μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνει καί ξανά πρός τήν δόξα τραβᾶ”!

Η ελληνική οικονομική κρίση, νέος τρόπος γενοκτονίας χωρίς σφαγές και πολέμους;

Η γενοκτονία των Ποντίων από το 1914-1923, καθώς και η συνολική ελληνική γενοκτονία που συμπεριλαμβάνει επίσης και τη γενοκτονία του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης υποκινήθηκε από τους Γερμανούς, που την σχεδίασαν και αποτέλεσαν και τους ουσιαστικούς συμβούλους του Κεμάλ, επειδή ανακάλυψαν τεράστια οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή, όπως πλούσια κοιτάσματα μεταλλευμάτων (χρυσός, χαλκός κ.ά), και προώθησαν την εκτεταμένη εκδίωξη του ελληνικού στοιχείου με κάθε μέσο από τις πατρογονικές εστίες του, αφού το τελευταίο διακρίνονταν για την δραστηριότητά του στην όλη οικονομική δραστηριότητα και κυριαρχία του στην περιοχή. 

Σήμερα που και στο δικό μας γεωγραφικό και εθνικό χώρο, δηλ. στις ελληνικές ΑΟΖ,  έχουν εντοπιστεί αντίστοιχα τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου (που βέβαια θα ανήκαν στην Ελλάδα, αν οι εκάστοτε κυβερνώντες ασκούσαν μια περήφανη εθνική πολιτική και με σωστή διπλωματία και με βάση το διεθνές ισχύον Δίκαιο της θάλασας τις κατοχύρωναν), υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον για την υφαρπαγή τους από ξένα κέντρα εξουσίας.

Η αλλοπρόσαλλη ελληνική εξωτερική πολιτική των συνεχών παράλογων υποκλίσεων μπροστά στην Τουρκία που ακολουθούν οι “εθνοσωτήρες” μας, και η έλλειψη ελληνοκεντρικής πολιτικής οδηγεί στη μη κατοχύρωση των ελληνικών δικαίων στην εκμετάλλευση και αξιοποίηση του τεράστιου αυτού εθνικού πλούτου.

Παράλληλα όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις με τα αμέτρητα σκάνδαλα και την πλήρη αδιαφορία τους για ανάπτυξη, με την υπερβολική διαρκή υπερχρέωση της πατρίδας μας, αλλά και με την ηθελημένη ανοχή και την προώθηση μιας εκτεταμένης διαφθοράς – όχι τυχαία -, όπως την ανοχή της εκτεταμένης φοροδιαφυγής, καθώς και με την συστηματική γραφειοκρατική απώθηση κάθε επένδυσης από εγχώριους ή και ξένους επενδυτές, έφεραν την πατρίδα μας στα σημερινά της χάλια και στη σημερνινή αδυναμία, δηλαδή μπροστά στην βέβαιη πτώχευση και στο “εθνοσωτήριο” ΔΝΤ,  έτσι ώστε να αποτελεί μια πολύ εύκολη λεία για τους αδηφάγους διεθνείς μνηστήρες του εθνικού μας πλούτου.

Ήδη με την υπογραφή του πρώτου μνημόνιου, το “εθνοσωτήριο” ΔΝΤ έφερε κλείσιμο του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού των ελληνικών επιχειρήσεων και μαγαζιών και στρατιές ανέργων, σπέρνοντας παντού την αβεβαιότητα και το φόβο για το αύριο. Αποτέλεσμα είναι να πλήττεται βάναυσα η νεολαία, το δυναμικότερο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού και το υποτιθέμενο μέλλον της πατρίδας μας.

Τα αποτελέσματα του πρώτου μνημονίου και του υποτιθέμενου μηχανισμού διάσωσης τα βλέπουμε όλοι ξεκάθαρα σήμερα. Όλα τα ΜΜΕ, οι εφημερίδες και τα κρατικά και μή κανάλια της τηλεόρασης μας ενημέρωσαν για την πλήρη αποτυχία τους. Κι ενώ συμβαίνει αυτό βρισκόμαστε ήδη μπροστά στο δεύτερο μνημόνιο με πολύ πιο επώδυνους όρους, που απαιτεί ανοιχτά κι άλλες απολύσεις, αλλά και την πλήρη παράδοση του μεγαλύτερου ποσοστού του εθνικού μας πλούτου στους δανειστές μας, που δεν είναι άλλο παρά Γερμανοί, Αμερικανοί και άλλοι πρώην αποικιοκράτες.

Το πιο θα είναι το αποτέλεσμα είναι σαφές ακόμη και με την πιο απλή κοινή λογική: Πόσοι από τους σημερινούς νέους της γενιάς των 600 ευρώ θα έχουν σήμερα ή αύριο μια δουλειά για να μπορέσουν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους; H απάντηση είναι μία και σαφής, λιγότεροι από το 1%. Άρα η σημερινή νεολαία θα είναι η τελευταία γενιά Νεοελλήνων πριν από το οριστικό τέλος, αφού δεν θα είναι δυνατόν, λόγω οικονομικής αδυναμίας, να αποκτήσουν οικογένεια και απογόνους.

Με πολύ απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια, δεν θα πλημμυρίζουν μόνο οι παιδικές χαρές μας με ξένους που θα αραδιάζουν έξι-έξι τα αλβανάκια, πακιστανάκια κ.α., αλλά και οι δρόμοι, τα σχολεία και οποιοσδήποτε άλλος χώρος της καθημερινής ζωής. Δηλαδή σε μερικά χρόνια η Ελλάδα θα είναι εντελώς απλά ένας τόπος απ’ όπου πέρασαν, και έζησαν μερικές χιλιετηρίδες οι Έλληνες που, κατά έναν ακατανόμαστο τρόπο, εξαφανίστηκαν – σχεδόν ανεπαίσθητα –  κατά τα τελευταία χρόνια, από την ιστορία. Χωρίς πόλεμο με σφαγές και βομβαρδισμούς, αλλά με απλό οικονομικό πόλεμο και εξουθένωση και εξαφάνιση κυριολεκτικά κυρίως της νέας γενιάς…   

Αυτοί που βοήθησαν με συμβούλους τον Κεμάλ να εξοντώσει τον ποντιακό πληθυσμό του ελληνικώτατου Πόντου μας, αλλά και ολόκληρης της Μ. Ασίας και της Ανατολικής Θράκης, νοιάζονται τώρα να “απαλλοτριώσουν” τη Μακεδονία, τη Δυτική Θράκη, αλλά και την Κρήτη, για τι άλλο, πέρα από το να εξασφαλίσουν τα τεράστια αποθέματα της χώρας μας σε χρυσό, ουράνιο (το μεγαλύτερο κοίτασμα στην Ευρώπη), αλλά και τα τεράστια αποθέματα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, νότια της Κρήτης (λεκάνη του Ηροδότου), στο Αιγαίο, στην Δυτική Ελλάδα, στη Μακεδονία κλπ.

Και απλά, χωρίς πόλεμο με βόμβες, νεκρούς και τραυματίες… Αλλά έτσι απλά, πιάνοντάς μας, όπως πάντα στον ύπνο, και καταδικάζοντάς μας σε θάνατο λόγω οικονομικού μαρασμού και αδυναμίας διαιώνισης του είδους Έλληνας…  (Μακάρι να βγω ψεύτης…) 

Θωμᾶς Ἀκριτίδης Λευκότοπος Σερρῶν 

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply