Γιὰ τὴν ἀβεβαιότητα τοῦ αὔριο.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο απρόβλεπτον της ζωής, γι’ αυτό και όλοι οι κόποι του είναι προς την κατεύθυνση του να την κάνει όσο γίνεται πιο σταθερή και σίγουρη.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι σήμερα η ιστορία γυρίζει σελίδα. Δεν ξέρουμε όμως πού θα πάει…. Υπάρχει ένα κόλπο (tip) για να παίξεις σωστά το παιχνίδι της ζωής. Μπορεί να μη ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ξέρεις όμως τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις… Δεν ξέρεις τους τρόπους που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ξέρεις όμως τους τρόπους που φέρνουν το λάθος αποτέλεσμα. Ε, είναι απλό, κάνεις το αντίθετο απ’ αυτό που ξέρεις ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα φέρει το λάθος αποτέλεσμα.

Ένας από το πλήθος

Υ.Γ. Ζούμε για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Όταν τα αναγνωρίσουμε, πρέπει να σταματάμε και να διαλέγουμε το αντίθετο μονοπάτι. Το αντίθετο απ’ αυτό που μας οδήγησε στο λάθος αποτέλεσμα. Δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Η ζωή δεν είναι μονόδρομος!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply