Ὑπάρχει ζωὴ πρὶν ἀπὸ τὸν θάνατο;

Ἐξαιρετικὸ ἐρώτημα ἀπὸ τὸν Τετραφάρμακο… Κι ἐνδιαφέρουσα ἡ τοποθέτησίς του… Ὅλα ὑπὸ ἔρευνα… Ὅλα ὑπὸ ἀναίρεσι… Ὅλα γιὰ γκρέμισμα κι ἀναδόμησι…

Ὅμως… Μία μικρὴ ἔνστασις… 

Έκεῖ ἔξω στὶς πλατεῖες κάτι ψήνεται.. Κάτι μαγειρεύεται… Κάτι ἀλλάζει…. Ἂς μὴν τὰ ἰσοπεδώνουμε ὅλα… 

Σίγουρα δὲν μποροῦν ὅλα αὐτὰ ποὺ πρέπῃ νὰ ἀλλάξουν, νὰ ἀλλάξουν σὲ μίαν ἡμέρα ἢ σὲ μίαν στιγμή. Θέλει χρόνο…  Ἂς τὸν ἀφήσουμε νὰ κυλήσῃ! Εἶναι διδάσκαλος καὶ σύντροφος… Καὶ μᾶς πάει σωστά…. Πολύ σωστά…

Κάτι ἔρχεται φίλε Τετραφάρμακε… Δὲν σοῦ μοσχομύρισε;

Φιλονόη.

Και τώρα που μπορούμε εκ του ασφαλούς να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει, να το νέο ερώτημα που εμφανίστηκε: Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;Πάντα ο άνθρωπος αναρωτιόταν: υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;
Γιατί με τέτοια μέτρα που επιτρέπουμε να μας επιβάλλουν νομίζω εκτός από τη ζωή απωλέσαμε και την αξιοπρέπειά μας σαν άνθρωποι.
Τα όντα αυτά που μας κυβερνούν μας θεωρούν τελείως ζώα. Γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ακόμα κι αν παραχωρήσουν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους αμετάκλητα και άνευ όρων ή όσα προνόμια και να τους δώσουν, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πάλι οι ίδιοι θα βγουν! Αυτό το έχουν καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια και μόνο ο «έλληνας» ψηφοφόρος δεν το έχει αντιληφθεί! Πειραματίζεται συνεχώς ανάμεσα στους δυο πρώτους και τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Η μνήμη του δεν ξεπερνά τα δυο τρία χρόνια και συνεχώς επιστέφει στα παλιά ελπίζοντας ότι μετά την τελευταία ήττα όλα θα έχουν αλλάξει!
Τον δικομματισμό αυτόν τον έχει πληρώσει τόσο ακριβά κι όμως δεν λέει να το αντιληφθεί, υποθηκεύοντας συνεχώς το μέλλον των παιδιών του!
Μεθαύριο για παράδειγμα προγραμματίστηκε γενική απεργία. Ποιοι θα απεργήσουν;
Όχι πάντως αυτοί που ψηφίζουν τους δυνάστες τους.
Ξέρετε με ποια δικαιολογία;
Έχουν οικονομικές δυσκολίες και σκέφτονται το 50ρι που θα χάσουν!
Τα χιλιάρικα που τους παίρνουν με την επιβολή των εξουθενωτικών μέτρων δεν τα υπολογίζουν! Αυτά θα φανούν τον άλλο χρόνο όταν φτιάχνοντας την οικονομική τους δήλωση κάνουν την σύγκριση με το πέρσι! Τόσο φτάνει η μνήμη και ύστερα αρχίζουν τους αφορισμούς που κρατάνε μέχρι λίγο πριν την κάλπη.
Φυλάνε τα κέρματα στο τσεπάκι και τους παίρνουν τα χιλιάρικα από την κωλότσεπη!
Σήμερα για παράδειγμα που ανακοινώνονται τα μέτρα, ούτε που θα το πάρουν είδηση. Θα πίνουν αμέριμνοι το καφεδάκι τους σε κάποια καφετέρια απορώντας και οι ίδιοι γιατί ακρίβυνε τόσο ο καφές!
Τόσο κρετίνοι!
Μου θυμίζουν τα σπουργίτια που κελαηδούν αμέριμνα, καθισμένα στα καλώδια του ΟΤΕ, όταν αυτά λένε ότι όλα τα σπουργίτια πρέπει να πεθάνουν!
Δείτε προσεχτικά τα δυο πιο κάτω video για να αντιληφθείτε τον ξεπεσμό της οικονομικής μας συμφωνίας με τους ξένους, για να αντιληφθείτε τα σαΐνια που βγάλαμε τελευταία!
Η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης δυστυχώς είναι άγνωστη ακόμα και στα στελέχη της κυβέρνησης! Κατά την γνώμη μου ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία!
Έχω την εντύπωση ότι σ’ αυτόν τον αγνώμονα λαό, που από τα ελληνικά ιδεώδη μακράν απέχει, τέτοιοι ηγέτες του άξιζαν και τέτοιους κατάφερε να αποκτήσει. Ακόμα κι αν θα ξαναψήφιζε, να ξέρετε, πάλι αυτούς θα εξέλεγε!
Δοξάστε τους!
Σημείωσις:
Ἀγαπητὲ Τετραφάρμακε… Αὐτὸς ὁ Κασιμάτης, ποῦ ἦταν ὅταν διογκωνόταν τὸ χρέος; Δὲν συνέβαλλε ποτὲ στὴν αὔξησι τῶν χρεῶν ποὺ καλούμαστε σήμερα νὰ πληρώσουμε; Ἄσπιλος κι ἀμόλυντος; Παρθενογένεσις; 
(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Ὑπάρχει ζωὴ πρὶν ἀπὸ τὸν θάνατο;

 1. Ω ο κύριος Κασσιμάτης!!
  Ω μα τι έκπληξις!!!
  Το δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου!!
  Ο άνθρωπος που μετέτρεψε τον Έλληνα πρωθυπουργό σε εν δυνάμει δικτάτορα αλλάζοντας το ρόλο του Προέδρου της δημοκρατίας σε υπάκουη μαριονέτα της κλεπτοκρατίας…

  Τα συγχαρητήριά μου κύριε “δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου”!!
  Εσείς τα σκατώσατε και τώρα εμείς καλούμαστε να δούμε πως θα τα καθαρίσουμε…

Leave a Reply