Στὰ ἄδυτα τῆς Μπίλντεμπεργκ.

Από τις 6 Ιουνίου σας έχουμε προαναγγείλει ότι θα δώσουμε στην ευρύτερη δημοσιότητα, δηλαδή θα ανεβάσουμε στο διαδίκτυο, και μόνον για λίγες ημέρες, την πρώτη μεγάλη αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα τον Μάϊο του 1996. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο  γνωστό και έγκυρο διεθνούς κύρους, από τότε, ελληνικό περιοδικό STATUS και την υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος. Μια έρευνα που αποτέλεσε σταθμό στην Ελληνική δημοσιογραφία και την βάση για όλα τα  δημοσιογραφικά και συγγραφικά κείμενα που στην συνέχεια είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα από το 1996. Μέχρι τότε όλα τα ελάχιστα κείμενα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα περιείχαν ελάχιστες πληροφορίες και βασίζονταν κυρίως στις θεωρίες συνομωσίας που καταγράφοταν διεθνώς.  Η Έρευνα όπως θα δείτε φωτίζει άγνωστες πτυχές της μυστικής λέσχης των ισχυρών της οικονομίας και της πολιτικής στον πλανήτη και αποκαλύπτει με επίσημες,  δηλώσεις και μάλιστα  Ελλήνων, εκ τότε δεν έχουν ξανά υπάρξει επίσημες δηλώσεις, από κανέναν σε όλο τον κόσμο εκ των συμμετεχόντων στις εργασίες της λέσχης. Η δημοσιογρααφική έρευνα που είναι καρπός εργασίας τουλάχιστον τριών ετών και επαφών, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με αξιόπιστες ανώτερες κυβερνητικές πηγές σε όλο τον κόσμο και ειδικά τις ΗΠΑ δίνει πάρα πολλά στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις  αυτής της πολιτικό οικονομικής “μυστικής” οργάνωσης.    Διαβάστε και κρατείστε στο αρχείο σας αυτή την πολύκροτη δημοσιογραφική  έρευνα η οποία δίνει μια σειρά στοιχεία που ρίχνουν φως στα άδυτα της μυστικής λέσχης των ισχυρών της γης.

πηγὴ

Ἡ  μεταφορὰ τοῦ ἄρθρου ἀπὸ τὸ Greek American news Agency γίνεται πρὸς ἐνημέρωσιν καὶ μόνον. Ὁ Ἀλέξανδρος Στεφανόπουλος ἔγραψε ἕνα ἄρθρο γιὰ τὴν περίφημο αὐτὴ λέσχη ποὺ μᾶλλον θὰ πρέπῃ ὅλοι μας νὰ μελετήσουμε. Γνωρίζουμε ἄλλως τε πὼς ἤδη ὁ «τσᾶρος» γιὰ δευτέρα (;;;) φορά, (τί σχέσι νὰ ἔχῃ ἄρα γε ἡ συμμετοχή του μὲ τὴν δράσι του στὰ οἰκονομικὰ θέματα τῆς Ἑλλάδος, ἀπὸ αὐτοκρατορίας Σημίτου ἔως ΓΑΠ;)   λαμβάνει μέρος σὲ συναντήσεις τῶν «διακυβερνητῶν» τοῦ πλανήτου. Νὰ ἀνησυχοῦμε;

Δὲν σκοπεύω ὅμως αὐτὴν τὴν στιγμὴ νὰ κρίνω ἢ νὰ συμπεράνω κάτι. Ἀκόμη ἐρευνῶ. Στὸν βαθμό ποὺ μοῦ ἐπιτρέπεται φυσικά.

Φιλονόη.

Κι ἐδῶ εἶναι τὸ περιοδικό Status μὲ τὴν ἔρευνα Στεφανοπούλου:

Στὰ ἄδυτα τῆς Μπίλντεμπεργκ.pdf

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Στὰ ἄδυτα τῆς Μπίλντεμπεργκ.

    • Αὐτὴν τὴν στιγμὴ ἀδυνατῶ νὰ κάνω διασταυρώσεις κι ἐλέγχους. Θὰ φροντίσω νὰ τὸ δῶ ὅταν τελειώσω μὲ τὶς ὑποχρεώσεις μου.

Leave a Reply