Ποῦ εἶσαι Giorgo; Τὸ κολλητάρι σου μήπως σὲ δουλεύει;

Ποῦ εἲπαμε πὼς εἶναι ὁ Δρούτσας; Τί ἀκριβῶς ὑπεστήριζε; Ὁ GAP τί ἀκριβῶς ἐπιθυμεῖ κι ἐπιδιώκει; Ὁ Χριστόφιας;

O εισβολέας πέταξε επάνω από Αμμόχωστο και Μόρφου…

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν, σε μία προκλητική κίνησή του, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την πόλη της Μόρφου αλλά και την Αμμόχωστο που παραμένει κλειστεί από το 1974 θέλοντας να δείξει ότι εννοεί την απειλή ότι η πόλη της Αμμοχώστους θα δοθεί στους εποίκους για να κατοικηθεί σε περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών με τους Ελληνοκύπριους.

Δεύτερη περιοχή που πέταξε το ελικόπτερο του τούρκου πρωθυπουργοί ήταν η πόλη της Μόρφου. Η συγκεκριμένη πόλη στο σχέδιο Ανάν προβλέπονταν να επιστραφεί στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η Μόρφου δέχεται τις λιγότερες επενδύσεις από τους τουρκοκυπρίους λόγω του ενδεχόμενου επιστροφής. Ο Ερντογάν μόλις προσγειώθηκε υποσχέθηκε επενδύσεις στην περιοχή.

Στις δηλώσεις που έκανε στην τουρκοκυπριακή τηλεόραση ΒRT ο Ρ.Τ.Ερντογάν συνέχισε το παραλήρημα απειλητικών δηλώσεων στο οποίο έχει αποδυθεί εδώ και μερικές ημέρες: «Το μαχαίρι φτάνει στο κόκαλο. Σε περίπτωση που φτάσει η Τουρκία θα κάτσει με την τουρκική “δημοκρατία της βορείου Κύπρου” και θα δούμε τι θα κάνουμε και θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα».

Απλά δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι… ( πηγὴ)  

Λέτε νὰ δουλεύῃ ὁ «τουρκοπόντιος» τὸν GAP; Μπᾶαααα… Δὲν τὸ πιστεύω… Δουλεύεται ὁ GAP; Εἶναι ποτέ δυνατόν;

Πάντως ὁ «τουρκοπόντιος» τὸ παίζει ἤδη ἀφεντικό! Καὶ δὲν σηκώνει κουβέντα. Κάτι ἔδειξε νὰ καταλαβαίνῃ ὁ Μπεγλίτης ἐχθές, ἀλλὰ πολὺ φοβᾶμαι πὼς μόνος του τὸ κατάλαβε. Ὄχι, ὁ GAP δὲν θὰ καταλάβῃ. Δὲν θέλει νὰ καταλάβῃ. Δὲν μπορεῖ νὰ καταλάβῃ! Δὲν εἶναι φτιαγμένος γιὰ νὰ καταλάβῃ. 

Αὐτὸς εἶναι φτιαγμένος γιὰ ἄλλα πράγματα. Μεγάλα καὶ τρανά! Ἀλλὰ ὄχι γιὰ νὰ καταλάβῃ!

Θυμᾶμαι ὄμως κι ἕνα ῥητὸ ποὺ ἔλεγε: «…πίσω ἔχει ἡ ἀχλάδα τὴν ούρά…» 

Γιὰ νὰ δοῦμε… Πλησιάζει αὐτὸ ποὺ εἶναι νὰ δοῦμε…

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ποῦ εἶσαι Giorgo; Τὸ κολλητάρι σου μήπως σὲ δουλεύει;

Leave a Reply