Κι ἄλλοι τρομοκρᾶτες;

Τί θὰ γίνῃ βρὲ παιδιά; Ποιό πολλοὶ θὰ εἶναι οἱ τρομοκρᾶτες ἀπὸ τὰ σώματα ἀσφαλείας;

Να τα μας… Τρομοκράτες με βαρύ οπλισμό στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε παρακάτω τι βρήκανε και δείτε σχετικό βίντεο

Από έκρηξη που σημειώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα τριώροφης οικοδομής, χθες (04-10-2011) και ώρα 23.07, στην οδό Υψηλάντου στην περιοχή της Τριανδρίας, τραυματίστηκε θανάσιμα άνδρας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας.

Επιπλέον, προκληθήκαν σημαντικές φθορές στο διαμέρισμα, σε χώρους της πολυκατοικίας, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και γειτονικά διαμερίσματα.

Βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες των αρμοδίων Υπηρεσιών για την ταυτοποίηση του πτώματος, αλλά και για την εξακρίβωση των αιτιών της έκρηξης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οπλισμός βρέθηκε στο διαμέρισμα που έγινε η έκρηξη στη Θεσσαλονίκη.

Η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σε συνέχεια σημερινού Δελτίου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με έκρηξη σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θανάσιμα τραυματισθέντα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο άνδρα, κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας.

Επίσης κατά την έρευνα, βρέθηκαν μέσα σε κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος:

Ένα αντιαρματικό τύπου λόου οπλισμένο με βλήμα (Μ80 των 64 mm ) ανατολικού τύπου

Ένα υποπολυβόλο καλάζνικοφ με τέσσερις (4) γεμιστήρες

Ένα πολυβόλο ΑΚ

Δύο νάρκες κατά προσωπικού

Ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION

Ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου

Δύο (2) κασελάκια με περίπου 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

14 πυροκροτητές χειροβομβίδων


Πέντε (5) κιλά άγνωστης ύλης

Τέσσερις (4) επιθετικές και εννέα (9) αμυντικές χειροβομβίδες, χωρίς πυροκροτητές

Επιπλέον στο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκαν υπολείμματα από τη χειροβομβίδα που εξερράγη, μία ακόμα χειροβομβίδα χωρίς πυροκροτητή, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύσκεψη Παπουτσή με επικεφαλής ΕΥΠ και ΑντιτρομοκρατικήΗ υπόθεση χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ως ύψιστης εθνικής σημασίας, καθώς αφορά δράση σε ελληνικό έδαφος ξένων οργανώσεων και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με τους επικεφαλής της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Το ενδεχόμενο η Τουρκία να ζητήσει εξηγήσεις, κάνει την ελληνική πλευρά να είναι επιφυλακτική και να χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, προκειμένου τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να μην υπάρξουν προβλήματα με τη γειτονική χώρα. (Κρασοπατήρ)

 


Θὰ τὸ φᾶνε τὸ κεφάλι τους. (Τοῦ Παπουτσῆ εἶναι ἤδη …φαγωμένον!) Ἀλλὰ ἔως τότε; Τί θὰ γίνῃ; Κάθε τρεῖς καὶ λίγο ἕνα ΜΠΑΜ; Καὶ ποῦ εἶναι οἱ ἔρευνες τῆς ἀστυνομίας; Ἢ ἔπαυσαν κι αὐτές; Μόνον ἀπὸ τὸ τυχαῖον καὶ τὸ ἀτύχημα θὰ ἀνακαλύπτονται τὰ σχέδια κάποιων;
Ἂει σιχτήρ πιά… Γιὰ νὰ τὸ πῶ στὴν γλώσσα σας μήπως καὶ τὸ καταλάβετε… 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply