Ἕνας Ἕλλην νεκρός ἀπό ἐλονοσία! 35 Πακιστανοί

Εἶναι γνωστό (εἴχαμε γράψει καί σέ προηγούμενα ἄρθρα) ὅτι, στήν ἑλληνική ἐπικράτεια ἔκαναν τήν ἐμφάνισίν τους ἀσθένειες – πού εἶχαν, ἐντελῶς, ἐκλείψει – λόγω τῆς ἀθρόας εἰσβολῆς τῶν λαθρομεταναστῶν. Δέν ἔχουν φέρει καί τίποτα καλό, οἱ συγκεκριμένοι.

Στό νομό Λακωνίας ὑπάρχει ἔξαρσι τῆς ἐλονοσίας σέ ἀνησυχητικό βαθμό. Ἀκόμη καί νεκρούς Ἕλληνες μετρᾶμε.

Μινώταυρος

Σύμφωνα με επίσημη παραδοχή του υπουργείου υγείας η ελονοσία είναι μια ασθένεια που έχει εισαχθεί από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες και η οποία εδώ και καιρό κυριολεκτικά θερίζει στον νομό Λακωνίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το υπουργείο υγείας ο απολογισμός ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 101 άτομα που διαγνώστηκαν με την λοίμωξη, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 20 μηνών.

Ο φριχτός αυτός απολογισμός δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο για τον πρώτο Έλληνα νεκρό, από αυτή την εισαγώμενη, από τους λαθρομετανάστες, ασθένεια. Φυσικά το κράτος δεν ανέλαβε καμμία δράση για να περιορίσει τις αιτίες της ασθένειας, πιστό στις αντιρατσιστικές του προτεραιότητες. Βεβαίως οι όποιες πρωτοβουλίες για εξετάσεις στους λαθρομετανάστες έπεσαν κυριολεκτικά στο κενό.

Παραπάνω ὑπάρχει χάρτης με την εξάπλωση της ελονοσίας στον πλανήτη. Με την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν συστηματικά οι κυβερνήσεις μας, θα πρέπει να θεωρήσουμε πως η Ελλάδα θα γίνει “κόκκινη”.

(πηγή)

Δεῖτε κι αὐτά:

Ἡ λέπρα εἶναι ἐδῶ

Οἱ λαθροεισβολεῖς καί οἱ ἀσθένειες πού κουβαλοῦν

Ἡ ἐξάπλωσις τῶν νοσημάτων

Ἡ συντριβή τῶν λαῶν ἀπό τήν πανώλη

Δέν εἶναι μόνον ἡ πανούκλα

Leave a Reply