Ἔτσι σὲ θέλω παλληκάρι μου! Τρόμαξέ τους!

Ανώτατος σουνίτης κληρικός απειλεί τη Δύση με βομβιστικές επιθέσεις

Ο ανώτερος σουνίτης μουσουλμάνος κληρικός της Συρίας, ο Μουφτής Αχμέντ Μπαντερεντίν Χασούν, απείλησε σήμερα να δώσει εντολή για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, εάν η χώρα του δεχθεί επίθεση.”Το λέω αυτό προς την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες: Θα ετοιμάσουμε καμικάζι βομβιστές που ζουν σήμερα στη γη σας στην περίπτωση που βομβαρδίσετε τη Συρία ή το Λίβανο”, δηλώνει ο Χασούν σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου Αl Arabiya.Ο Χασούν μιλούσε σε αντιπροσωπεία γυναικών από τον Λίβανο που είχαν έρθει να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του γιου του.

Ο γιος του Χασούν σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα από άγνωστους οπλοφόρους μπροστά από ένα πανεπιστήμιο στο Χαλέπι. (flashnews)

Εἴδατε τί κάνουν τὰ παλληκάρια; Βγαίνουν ἐμπρὸς καὶ φωνάζουν, δέρνουν, βιάζουν, κλέβουν, ἀλλοιώνουν κι ἐὰν παραστῇ ἀνάγκη, ἀπειλοῦν.  Ποιός σώφρων ἡγέτης τώρα θὰ ἀποφασίσῃ νὰ ἐνοχλήσῃ τὸ παλληκάρι ποὺ ἐνημέρωσε;

Οὐδείς!


Υ.Γ. Μιλᾶμε γιὰ σώφρονες ἡγέτες. Μὴν μπερδευόμεθα!!!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply