Οἱ παιδεραστές…

 

Συμφωνῶ μὲ τὴν ἀπαίτησι.

Ποὺ διεκδικοῦν ἴσα δικαιώματα μὲ τοὺς ὀμοφυλοφίλους. Αὐτὰ τὰ σιχαμερὰ ὑποκείμενα ποὺ ὑπάρχουν ἀπὸ λᾶθος δικό μας. 

Διότι ἐὰν τολμούσαμε νὰ τιμωρήσουμε σωστά, δὲν θὰ τολμοῦσαν αὐτὰ τὰ κτήνη νὰ ὑπάρχουν.

Ἀλλά ποῦ;

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο

Είδα εχθές στην τηλεόραση ότι πιάστηκαν κάμποσοι παιδεραστές μετά από συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας. Μεταξύ τους ήταν ένας 24χρονος, ένας γερμανός επιχειρηματίας που μένει μόνιμα στην Κρήτη και διάφοροι άλλοι «λεφτάδες». Για την προστασία της κοινωνίας ανακοινώθηκε ΜΟΝΟ το όνομα του 24χρονου!!!!!!!!

Προφανώς -για την κρατικοδίαιτη συμμορία της «Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων»- η κοινωνία δεν κινδυνεύει από τον οποιονδήποτε ανώμαλο υπάνθρωπο έχει λεφτά στην Ελλάδα. (Μιχάλης)

Ἀπόδειξις;

Αμερικανος στρατιωτικός στη Σούδα, μεταξύ των συλληφθέντων για πορνογραφίαΕνας Αμερικανός στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετεί στη βάση της Σούδας, είναι μεταξύ των συλληφθέντων, που κατηγορούνται για «πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια».

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πρόκειται για αμερικανό αξιωματικό, που υπηρετεί στη στρατιωτική βάση και ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά. Αλλες πληροφορίες, από το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι πρόκειται για αμερικανό στρατιώτη.Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τέσσερις αλλοδαποί και δύο Ελληνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν Γερμανό επιχειρηματία -πατέρα έξι παιδιών-, για τον αμερικανό στρατιωτικό, έναν αυστριακό εφοπλιστή κάτοικο Λευκάδας, έναν ουκρανό ιδιωτικό υπάλληλο από την Αθήνα, δύο επιχειρηματίες απ’ την Πάτρα και το Διδυμότειχο και ένα μηχανολόγο μηχανικό από την Αθήνα. (on alert)

Πιστεύουμε πώς τά παιδιά μας εἶναι ἀσφαλή; 
Ἄσkημα κάνουμε. 
Μὴν ἀφήσετε κανέναν καί τίποτα νὰ τὰ πλησιάσῃ.
Τά δίκτυα εἶναι παντοῦ ἐξαπλωμένα. 
Καὶ πλέον ἡ ἀστυνόμευσις ἀπελπιστικὰ ἐλλιπής. 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply