Νὰ κι ὁ «ἥρως»!

Τί ἔγραφα; Κάτι γιά κατασκευασμένους «ἥρωες»; 

Δὲν στραμπουλοῦσα τὸ χέρι μου;

ΓΡΗΓΟΡΗΣ BΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ “ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ” ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!
 

Προ ολίγου στην TV εμφανίστηκε ο κύριος αυτός και είπε πως υπέστη βασανιστήρια στο κρατητήριο! Μέσα στο κρατητήρια ήταν τόσοι όσοι μπορείτε να φανταστείτε και άλλοι τόσοι είπε και μας έβαλαν όλους αγκαλιά (ναι και δεν σου άρεσε…;;) !!! Άσε που δεν μας άφηναν να πάμε ούτε για κατούρημα, και μας είχαν χωρίς τροφή και φάρμακα!!! Μέσα ήταν και άρρωστοι με AIDS που δεν τους έδιναν και τα φάρμακά τους και γενικά οι συνθήκες ήταν Νταχάου κλπ κλπ!!!!!! Εντωμεταξύ έγραψε πρώτος για τη σύλληψη του στο FB από το προσωπικό του laptop όπως είπε!!!! Είχε και το laptop του στο κρατητήριο!!!!! Μιλάμε για τρομερά βασανιστήρια! 

Και ποιος φταίει ρε Βαλλιανάτε που δεν είχες τις  ανέσεις που θέλεις στο κρατητήριο; Εσύ δεν φταις; Εσύ δεν θέλεις στην Ελλάδα δύο δις λαθραίους που πεινάνε και εγκληματίες; Που θα τους βάλουμε όλους αυτούς και πως θέλεις να πηγαίνεις όποτε θέλεις για κατούρημα; Πόσες φορές με το πρόσχημα του κατουρήματος δεκάδες κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς τσούρμο για να το σκάσουν και ξυλοκοπώντας τους και βρίσκοντας και τον μπελά τους από πάνω όπως με τον Χιλιανό ληστή πριν από δύο χρόνια; Εάν η χώρα μας ήταν σοβαρή και είχε όσους μετανάστες αντέχει, θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα κύριε; 

Άντε λοιπόν σοβαρέψου καμιά φορά και άμα δε σου αρέσει η φυλάκα, να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Οι φυλακές και τα κρατητήρια δεν είναι ξενοδοχεία 5 αστέρων και καθημερινά θα γίνονται πολύ χειρότερα όσο δεν δίνει τέλος αυτό το γελοίο κράτος στην λαθρομετανάστευση με τις σφαίρες στα σύνορα. Ή θα αποφασίσουμε και εσύ επίσης πως εδώ θα παραμένουν μόνο όσοι τους αντέχει η χώρα και οι υποδομές της, ή να πάψεις να κλαψουρίζεις και να λες μάλιστα πως η Ελλάδα καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχουμε καταδικαστεί από την Ευρώπη. Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει 50% λαθρομετανάστες επί του ημεδαπού πληθυσμού ούτε υπάρχει χώρα όπου οι φυλακές έχουν εγκλείστους κατά 80% αλλοδαπούς. Οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε χώρα εάν ακολουθούνταν αυτή η γελοία μεταναστευτική πολιτική του ΣΚΥΛΟΙ ΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ που και εσύ υποστηρίζεις, τα ίδια και χειρότερα  θα συνέβαιναν και το ξέρεις πολύ καλά κύριε Βαλλιανάτε. Γιαυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και αν διαφωνείς έλα από εδώ να το συζητήσουμε. (ὑγρὸν πῦρ)

Τὸ «φουκαριάρικο»!

Ἀλήθεια, βγῆκε ἤδη; Δὲν τὴν ἄντεξε τὴν ψειροῦ; Ἢ δὲν ἦταν τοῦ γούστου του;

Ἢ κάποιος ἐμεσολάβησε;

Ἂει στὰ τσακίδια σου φοροφυγά. Ἂει κι ἀκόμη παρὰ πέρα…

Ἐκπρόσωπε τῆς σαπίλας καὶ τῆς ποταπότητος.

Φιλονόη.  

Υ.Γ. Πάντως τὴν ἄλλην φορὰ θὰ παίξω ΛΟΤΤΟ. 

Περισσότερα θὰ μοῦ ἀποφέρῃ!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply