Ὁ ἑπόμενος πρωθυπουργός (μέχρι στιγμῆς)!

O πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος “κατά 99%” ο νέος πρωθυπουργός! 

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος θα είναι “κατά 99%”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο defencenet.gr κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ., ο νέος πρωθυπουργός.

Ο Α.Σαμαράς δέχθηκε την πρόταση του Γ.Παπανδρέου, αφού ο Φ.Πετσάλνικος ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του κόμματος της Ν.Δ. για να ηγηθεί της μεταβατικής κυβέρνησης που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές τον Φεβρουάριο μετά την έγκριση της δανειακής σύμβασης.

Το τέλος στο «θρίλερ» αναμένεται στις 5 το απόγευμα, οπότε ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός και η σύνθεση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.Πριν από λίγο πάντως που ο Κάρολος Παπούλιας αναχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο για να επιστρέψει στις πέντε είπε στους δημοσιογράφους, «τελειώσαμε», αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διεργασίες για τη νέα κυβέρνηση.Όλες οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός που θα ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας. (defencenet.gr) 
(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Ὁ ἑπόμενος πρωθυπουργός (μέχρι στιγμῆς)!

Leave a Reply