Ἔκοψαν τὸ ῥεῦμα στὸ ὑπουργεῖον ὑγείας λόγῳ …χρέους!

Ἐλπίζω μόνον νὰ ἦταν μέσα στὸν ἀνελκυστήρα ὁ Λοβέρδος! Γιὰ νὰ τὸ καταλάβῃ!

(Αὐτὸς βέβαια εἶναι ἄλλης κατασκευῆς… Ἀργεῖ κάπως…)

Πάντως πολὺ γέλασα! 

Νὰ ποὺ ὁ Φωτόπουλος ἔχει φαντασία. (Καὶ οἱ σὺν αὐτὸν φυσικά!)

Τὴν ἄλλην φορὰ πάντως νὰ φροντίσουν νὰ εἶναι κάπου στὰ τοῦ ἀνελκυστῆρος ὁ Λοβέρδος. 

Νὰ γελάσουμε περισσότερο!

Φιλονόη. 

H ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας!!!

ως διαμαρτυρία για τις οφειλές του υπουργείου προς την Επιχείρηση!

Στη διακοπή του ρεύματος στο υπουργείο Υγείας προχώρησαν το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές του υπουργείου προς την Επιχείρηση.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, το ελληνικό δημόσιο χρωστάει στη ΔΕΗ πάνω από 141 εκατ. ευρώ -από τα οποία 3,8 εκατ. είναι τα χρέη του υπουργείου Υγείας- και κανείς δεν του κόβει το ρεύματα.

«Δεν μπορεί να επιβάλουν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς και τους άνεργους», επισήμανε ο κ. Φωτόπουλος, αναφερόμενος στην επιβολή του τέλους ακινήτων, και πρόσθεσε ότι το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας δεν μπορεί να χρησιμοποείται ως μέσο εκβιασμού.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι τα χρέη προς τη ΔΕΗ απο ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος φθάνουν τα 856 εκατ. ευρώ και αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα με αφορμή το τέλος ακινήτων.

Η ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί ότι η εκτόξευση των απλήρωτων λογαριασμών απειλεί την επιχείρηση με οικονομική κατάρρευση και επισημαίνει ότι πέρυσι 320.000 καταναλωτές έκαναν διακανονισμό οφειλών λόγω αδυναμίας πληρωμής, δυνατότητα που δεν θα υπάρχει φέτος. (aegean times)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply