Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ στὸν Σαμαρᾶ.

Μία παρατήρησις μόνον στὰ ὄσα γράφει ὁ ἀγαπητός μας Χάρρυ Κλύνν.

Δὲν θὰ ἀκούσῃ τίποτα ὁ Ἀντωνάκης. Ἐὰν θέλῃ νὰ καταστραφῇ πολιτικά, θὰ πράξῃ τὰ πρέποντα.

Ἐὰν ὄχι, τὰ συνήθη. 

Πολὺ φοβᾶμαι ὅμως πὼς δὲν μπορεῖ νὰ πράξῃ παρὰ μόνον τὰ συνήθη. 

Προσωπική μου ἄποψις. 

Ἐλπίζω νὰ μὲ διαψεύσῃ. 

Φιλονόη.

Υ.Γ. Πάντως, εἶτε ὑπογράψῃ, εἶτε ὄχι, ἐμεῖς θὰ τὸν πιάσουμε τὸν πᾶτο μας. Ἁπλῶς μία ὑπογραφὴ τοῦ Ἀντωνάκη θὰ δόσῃ πίστωσι χρόνου στοὺς «ἐκλεκτούς». Δὲν θὰ ἀλλάξῃ μὲ καμμίαν δύναμι τὸ ἀποτέλεσμα. Κ ἐπεὶ δὴ πολλὲς ἐλπίδες κρέμασαν κάποιοι στὸν Ἀντωνάκη, ἂς σκεφθοῦν πὼς δὲν εἶναι μόνος του. Κουβαλᾶ πίσω του σαπίλα βρωμερή! Κι αὐτὴ ἀπαιτεῖ ἀκόμη πιό ἀπόλυτη κάθαρσι!

Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά

Τα Ευρωκαθάρματα  και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια,  επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο  τηνκαταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Τα ξεκούδουνα της  βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος  της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα  Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπηςβασισμένοι στη  βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του  «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα. Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεωκοπημένη» Ελλάδα, θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται.

Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.
 
Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της  Goldman Sachsκαι δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.Στείλε  τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ… (Στὸ μυαλὸ τοῦ Χάρρυ Κλύνν)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply