Σὲ ἀπόγνωσι ἡ ἑλληνικὴ κοινωνία ἀπὸ τὴν ἐγκληματικότητα!

 

Μᾶς ἔχει περικυκλώσει ἕνας στρατὸς ἐγκληματιῶν.

Μᾶς κτυποῦν παντοῦ, ἡμέρα μεσημέρι, μέσα στὰ σπίτια μας… 

Δὲν σέβονται τίποτα καὶ κανέναν. 

Οἱ γέροι καὶ τὰ παιδιὰ εἶναι τὰ πιὸ εὔκολά τους θύματα. 

Κι ἀκόμη συζητᾶμε μὲ τοὺς κουδουνισμένους γιὰ τὸ ἐὰν θὰ ἢ  δὲν θὰ πάρουμε δόσεις δανείων.

Γιατί; 

Γιά νά τά μοιράσουμε σέ ἐπιδόματα πρός τούς ΛΑΘΡΟεποίκους;

Ἀστειευόμαστε; 

Σε απόγνωση πολλές συνοικίες της Αθήνας από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών!

Δυστυχώς η κατάσταση με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι δεκάδες τα περιστατικά σε καθημερινή βάση, όπου ηλικιωμένοι ιδιαίτερα άνθρωποι πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από αλλοδαπούς, οι οποίοι με τις «ευλογίες» μιας «ανάπηρης» και ανήμπορης  πολιτείας έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Αυτή τη φορά  το χάρο με τα μάτια τους είδαν στον Πειραιά δυο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους έξι και μισή εχθές το απόγευμα (!).

Οι ληστές δεν μπήκαν απλά να κλέψουν, κρατούσαν μαχαίρια και μόλις ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας ενστικτωδώς προσπάθησε να αντιδράσει δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και να τον στείλουν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς περίοικοι αντιλήφθησαν τη σκηνή ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία συνέλαβε τους δύο ληστές, οι οποίοι κατάγονται από τη «φίλη» χώρα Γεωργία και φυσικά βρίσκονταν στη χώρα παράνομα.

Το παράνομο βέβαια της διαμονής τους λίγη σημασία παίζει καθώς δεν υφίσταται καμία επίπτωση, εκτός από μια πιθανή επίπληξη ότι αυτό που έκαναν δεν ήταν σωστό. Σίγουρα οι νόμοι για αποσυμφόρηση των φυλακών του ΑΜΕΑ υπουργείου ΔΔΑΔΙ θα τους αφήσουν ελεύθερους χωρίς να απελαθούν βέβαια, για να συνεχίσουν την καριέρα τους στο «καφενείο» η Ελλάς.

Σε άλλο περιστατικό οκτώ και τέταρτο εχθές εισέβαλαν σε οικία στην οδό Πανός στην Κερατέα οι δυο ληστές με τα όπλα στα χέρια. Ακινητοποίησαν την οικογένεια και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα τέτοια περιστατικά –καθώς είναι δεκάδες- απλώς δεν υπάρχει λόγος. Η απόφαση για την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας, τόσο μέσω της οικονομικής κρίσης όσο και με τις ορδές των αλλοδαπών που εισβάλλουν κατά χιλιάδες κάθε μήνα στη χώρα είναι ειλημμένη και το μόνο απλώς που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα περιστατικά.(defencenet)

Τὸ κόκκινο ἔχει ξεπεραστεῖ ὡς σημεῖον συναγερμοῦ. 

Τώρα πλέον ἔχουμε πόλεμο ἐπιβιώσεως. Ξεκάθαρο!

Φιλονόη.  

Υ.Γ. Οἰκονομικὰ θὰ μᾶς πάρῃ πολλὰ χρόνια γιὰ νὰ ὀρθοποδήσουμε. Ἠθικὰ ὄχι καὶ τόσο. Κοινωνικὰ ὅμως θὰ ἀφανιστοῦμε ἐὰν δὲν ξεκαθαρίσουμε μὲ τὴν ΛΑΘΡΟμετανάστευσι ΤΩΡΑ!!!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply