Ὁ ἄχρηστος G.A.P. προσπαθεῖ νά ἐπανακάμψῃ

Ὁ πιό ψεύτης καί ἄχρηστος ἀπόγονος τῆς Δυναστείας Παπανδρέου προσπαθεῖ νά διατηρήσῃ τήν ἡγεσία ἔστω, τοῦ ἀπο – κόμματος (ἔτσι τό κατήντησε) Πα-σοκ. Ἴσως, βλέπει τίς δύσκολες ἡμέρες πού ἔρχονται γιά ‘κεῖνον καί τούς ἀνικάνους ὑπουργούς του πού κατέστρεψαν τήν χώρα. Νομίζει ὅτι θά διαφύγῃ  ἀπό τήν μήνιδα τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ. Θά πληρώσει γιά τήν προδοσία του, σέ ὅποια θέσι κι ἄν εὑρίσκεται, αὐτὀς καί οἱ «ὑπηρέτες» του.  Αὐτό εἶναι τό μόνο σίγουρο.

Μινώταυρος 

«Ψάχνει να βρει τρόπο να μείνει στην ηγεσία»

«Ψάχνει να βρει τρόπο να μείνει» ήταν το συμπέρασμα που αποκόμισαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου. Η αίσθηση σε όσους τον συνάντησαν τις τελευταίες ημέρες είναι σχεδόν κοινή: «Θα ήθελε να παραμείνει και να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές» λένε πολλοί εξ αυτών. Δεν είναι λίγοι εξάλλου όσοι διαβλέπουν ότι πίσω από τις κινήσεις Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα πρόθεση παραμονής. Είναι ενδεικτική η ομιλία του στις Βρυξέλλες και στο Κίελο την περασμένη εβδομάδα, οι συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ αλλά και η δεύτερη επιστολή που έστειλε χθες προς τους 26 ηγέτες της Ε.Ε. Σε όλες αυτές τις παρεμβάσεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ορθότητα της επιλογής του για δημοψήφισμα, ενώ αρθρώνει καταγγελτικό λόγο κατά της ΕΕ και της τρόικα για λάθη και παραλείψεις αποφεύγοντας να παραδεχθεί ουσιαστικές αδυναμίες της κυβέρνησης του.
Στις συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου ακούει (ή δείχνει έτσι, τουλάχιστον) προσεκτικά τα όσα του επισημαίνουν τα στελέχη του: Λάθη, παραλείψεις και εκτιμήσεις για την πορεία εφεξής σε «κλίμα ειλικρινές» όπως λένε οι συνομιλητές του. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι περισσότεροι εκτιμούν ότι πρέπει να δρομολογήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες διαδοχής του. Σε αντίθετη περίπτωση (αν ο ΓΑΠ επιλέξει να παραμείνει πρόεδρος μέχρι τις εκλογές) επισημαίνουν τον κίνδυνο να πάρει μονοψήφιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ ή ακόμη και να διασπαστεί πριν καν φτάσει στις κάλπες.
Σήμερα ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ συναντόμενος με τους αναπληρωτές υπουργούς Άμυνας κ. Γιάννη Ραγκούση, Εσωτερικών κυρία Φώφη Γεννηματά και Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου, τους υφυπουργούς Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ. Παντελή Τζωρτζάκη, Υγείας κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον κ. Μανώλη Μπεντενιώτη υπό την ιδιότητα του ως Γ’ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. (iefimerida)  

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ ἄχρηστος G.A.P. προσπαθεῖ νά ἐπανακάμψῃ

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ, Βλέπεις Μινώταυρε ὅποιος χρήσιμος κάμει τὴν ἐμφάνησίν του τὸν ἀποστρεφόμεθα πρὸς χάριν ἴσως τῆς παροιμίας “ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει” καθ’ὅσον κράτος πελατειακόν.
    Τὸν βλέπω πάλι πίσω τὸν Τζέφρυ Μινώταυρε καὶ ἐμᾶς τοὺς δύο νὰ κλαῖμε παρέα.

Leave a Reply