Ποῦ εἶναι οἱ Ἕλληνες; Οἱ ὑπερήφανοι κι ἀξιοπρεπεῖς Ἕλληνες;

Που είναι οι Έλληνες; Οι υπερήφανοι και αξιοπρεπείς Έλληνες;

Πως επιτρέπουμε στον ανθέλληνα χονδρο-“μαλάκα” (δική του η λέξη) πολιτικό, να καθυβρίζει με τέτοιο σκαιώδη τρόπο τους Έλληνες Αγανακτισμένους από τους οποίους ο χειρότερος είναι απείρως καλύτερος και αξιοπρεπέστερος από κάθε Πάγκαλο.

Πως είναι δυνατόν να επιτρέπουμε σε αυτόν που δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει από αυτά που μόνος του τρώει, να προσβάλει την χώρα.

Πως είναι δυνατόν να μην είναι μιλούνια κόσμος έξω από το σπίτι του και να τον κράζουνε “χονδρο-secousse” (=μαλάκας στα Γαλλικά).

Πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε μία κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας σχεδόν σε κάθε έξοδο τους  στο εξωτερικό και με κάθε ευκαιρία καθυβρίζουν και μειώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες!   

Να τον χαίρεται το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ, η Κυβέρνηση και ο κύριος Παπαδήμος. Τους επιστρέφω τον χαρακτηρισμό του Αντιπροέδρου τους!

Ἴων Πολιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply