Πληρώνουμε καί τόν Ἀθεμπίγιο πού δούλευε δωρεάν!

Σιγά μην τον άφηναν απλήρωτο τον άνθρωπο. Μπορεί εμάς τους ιθαγενείς να μας έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα κάνει δωρεάν την πρόταση για το Ελληνικό – θυμάστε που ο Παπανδρέου τον περιέφερε ως να είναι ο προσωπικός του διαφημιστής; – αλλά τελικά πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το παραδέχθηκε σήμερα στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής ότι «πληρώθηκε 180.000 ευρώ, είναι ένα εξαιρετικά εύλογο ποσό για τέτοιου είδους μελέτες που γίνονται ανά τον κόσμο. Έχει εξοφληθεί εξόσον γνωρίζω»!!!

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ισχυριζόταν πως ο Αθεμπίγιο «θα κάνει τη μελέτη αμισθί ως προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού», όμως αποκαλύπτεται ότι και προσωπικά αμείφθηκε και η εταιρεία του έχει πάρει δουλειά! Διότι εκτός από τα 180.00 ευρώ που πήρε ως προσωπική αμοιβή, η εταιρεία Barcelona Strategic Urban Systems (BSUS), όπου ο Αθεμπίγιο είναι ένας από τους ιδιοκτήτες (ο ίδιος έχει πειότι είναι εργαζόμενος…), είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των 50 δις ευρώ! (antinews) 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Πληρώνουμε καί τόν Ἀθεμπίγιο πού δούλευε δωρεάν!

Leave a Reply