Τά εἰσαγώμενα λαμόγια

Τά εἰσαγώμενα λαμόγιαΟἱ ἀδέκαστοι. Οἱ ἀδιάφθοροι, πού ἦρθαν νά μᾶς βάλουν τά δύο πόδια σέ ἕνα παπούτσι….Λάθος. Νά μᾶς ὑποδείξουν μαζί μέ τούς δικούς μας πουλημένους, παραδόπιστους ἐθνοπατέρες πώς θά ξεχρεώσουμε τά χρέη πού μᾶς φόρτωσαν. Μιλῶ γιά τούς ἐκπροσώπους τοῦ ΔΝΤ καί τά «κατορθώματά τους. Μέ τήν ἀρωγή τῶν, ἐδῶ, ξεπουλημένων, βεβαίως.

Φοροδιαφυγή στήν Ἑλλάδα δέν ὑπάρχει. Φοροφυγάδες εἶστε μόνο ἐσεῖς καί οἱ ἐθνοπατέρες. Καί ὄχι μόνο.

Μινώταυρος 

Στην Ελλάδα φοροδιαφεύγει ακόμα και το ΔΝΤ!

Θέμα έχει προκύψει για το εάν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ πλήρωσαν τον ΦΠΑ κατά τον εκτελωνισμό του θωρακισμένου αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούν στην χώρα μας. 

Με ερώτηση του, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης επανήλθε στο θέμα των παρατυπιών του αυτοκινήτου των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και κατέθεσε νέα ερώτηση στην Βουλή προς τους Υπουργούς Υποδομών, Περιβάλλοντος και Οικονομικών. 

«Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκτελωνίστηκε ως συμβατικό αυτοκίνητο και όχι ως θωρακισμένο, με συνέπεια το Κράτος να μην εισπράξει το αντίστοιχο ΦΠΑ. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι εργασίες θωράκισης κοστίζουν τουλάχιστον 100.000 €, διαπιστώνει κανείς ότι το Ελληνικό Δημόσιο απώλεσε έσοδα από 23.000 ως και 92.000€.

Το παραπάνω γεγονός είναι εξοργιστικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό, όταν αυτοί που μας ζητάνε δημοσιονομική πειθαρχεία, περικοπή των εισοδημάτων και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, είναι οι πρώτοι που διαφεύγουν των υποχρεώσεων τους» καταλήγει στην ερώτηση του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. (inews) 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Leave a Reply