Πολιτικοί ἀπατεῶνες

Εμ, τά ἔδωσαν στούς δικαστικούς – τούς ἔχουν ἀνάγκη, βλέπετε, γιά νά κρίνουν νομίμους τούς παρανόμους καί ἀντισυνταγματικούς νόμους τούς ὁποίους ψηφίζουν – καί γιά τοῦτο, τώρα, ζητοῦν καί οἱ νομικοί τῆς βο(υ)λῆς τά δικά τους, ἀναδρομικά. Αἰσθάνονται καί ἀδικημένοι οἱ ἐθνοπατέρες (καί ἐθνομητέρες). Ἐμεῖς πῶς πληρώνουμε, παρανόμως, τά χαράτσια πού αὐτοί μᾶς ἐπιβάλλουν; 

Ἡ κοροϊδία, πάντως, «πάει σύννεφο». Πολλοί ἐξ αὐτῶν, βγαίνουν καί μᾶς λένε ὅτι δέν θά συνεχίσουν νά διεκδικοῦν τά χρήματα πού «δικαιοῦνται» ἀλλά ἡ διαδικασία ἔχει δρομολογηθεῖ. 

Τά τελευταῖα σας θά εἶναι. Πολιτικοί ἀπατεῶνες.

Μινώταυρος 

Εγγράφως και όχι με δημόσιες δηλώσεις να παραιτηθούν από τα αναδρομικά!

Ένας – ένας οι πρώην και νυν βουλευτές βγάζουν ανακοινώσεις όπου λένε οτι θα μας κάνουν την χάρη να μην διεκδικήσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία.

Όμως, λένε την μισή αλήθεια. Κι αυτό, γιατί μόνο αν παραστούν στο δικαστήριο όπου θα συζητείται η αγωγή τους και μόνο αν παραιτηθούν εγγράφως, τότε θα ισχύει ότι δεν θα πάρουν ποτέ στα χέρια τους τα αναδρομικά.

Δηλαδή, με άλλα λόγια, η κοινή γνώμη ακούει βερεσέ τις δημόσιες τοποθετήσεις κάποιων που έσπευσαν σήμερα να πουν ότι παραιτούνται των αναδρομικών.

Αρκετές από αυτές τις αγωγές που έχουν κατατεθεί από τους εθνοπατέρες, θα συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, μέσα στην εβδομάδα, ενώ ήδη η συζήτηση μερικών αγωγών αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τον Φεβρουάριο του 2012.

Δηλαδή ακόμα και τώρα μερικοί νομίζουν οτι κοροϊδευόμαστε…

Επίσης, πολλοί από τους 117 τον αριθμό βουλευτές πρώην και συνταξιούχοι, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τονίζουν ότι 
δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ οτι αυτά τα χρήματα τα δικαιούνταν!

Ισχυρίζονται πως παράνομα δεν τους χορηγήθηκαν αυξήσεις μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών» και επικαλούνται τα άρθρα 26, 87 και 88 του Συντάγματος, σύμφωνα με τα οποία καθιερώνεται η αρχή της διάκρισης των τριών λειτουργιών (νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής), οι οποίες μεταξύ τους είναι ισοδύναμες και ισότιμες.

Από το πρωί ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, με δήλωσή του διευκρίνισε πως έχει παραιτηθεί των αναδρομικών. Το ίδιο και ο Πέτρος Τατούλης και ο Παναγιώτης Μελάς και ο Σάββας Τσιτουρίδης.

“Δεν συνάδει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα” η διεκδίκηση αναδρομικών από βουλευτικές αποζημιώσεις, επισημαίνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος. Με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τις προσφυγές για διεκδίκηση αναδρομικών, ο κ. Έξαρχος δήλωσε ότι η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ “έχει προ πολλού διατυπώσει την ξεκάθαρη θέση, να μην διεκδικήσουν οι βουλευτές-μέλη της την καταβολή αναδρομικών, συναισθανόμενοι την κρίσιμη κατάσταση της χώρας μας”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με δήλωση του υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την σιωπηρή σύμπραξη της ΝΔ απέφυγε τρεις φορές να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα όσων διεκδικούν αναδρομικά». (newsit) 

Ἀξίζει νά σημειωθῇ ὅτι ἀνάμεσα στούς διεκδικοῦντες εἶναι ὁ Τσοχατζόπουλος, ὁ Μαντέλης καί ἄλλα πολλά τέτοια μπουμπούκια. (Δεῖτε σέ προηγούμενό μας ἄρθρο): ἐδῶ 

Μινώταυρος

Διαβᾶστε κι αὐτό:   Τούς πρωτεργᾶτες τῆς ἀναισθησίας καί τῆς παρασπονδίας τούς ξεχάσαμε; 

Leave a Reply