Ἐμετική τακτική τῆς Τουρκίας ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος

Οἱ τοῦρκοι ἐκπαιδεύουν τά παιδιά τους καί αὐτούς πού φοιτοῦν στίς στρατιωτικές ἀκαδημίες ποτίζοντάς τους μέ μῖσος ἐναντίον τῶν Ἑλλήνων, Κούρδων, ἀπίστων χριστιανῶν κλπ.

Ἐμεῖς, βγἀζουμε «βουτυρόπαιδα» ἀπό τά σχολεῖα καί ἀπό τίς στρατιωτικές σχολές. Εὐτυχῶς, ὑπάρχουν ὡρισμένοι γονεῖς πού μεγαλώνουν σωστά τά παιδιά τους. Γιά τοῦτο ὑπάρχουμε, ἀκόμα.

Εμετική τακτική από την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας

Ταγμένους εχθρούς εναντίον της Ελλάδας παράγει το τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Όπως οι μεμέτηδες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πότιζαν με ανθελληνικό δηλητήριο τους γενίτσαρους έτσι και οι εκπαιδευτικοί επίγονοι του Αχμέτ Νταβούτογλου πλάθουν την νέα γενιά της τουρκικής κοινωνίας με προκαταλήψεις, ιδεολογήματα και ψεύδη που μαρτυρούν την αναθεωρητική τους διάθεση.

Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας, μετά την χθεσινή αποκάλυψη μας , κάναμε μια πιο μελετημένη έρευνα και σας παρουσιάζουμε πως οι Τούρκοι διαστρέφουν την ιστορία και επιβεβαιώνουν πόσο ψεύτική ήταν η προσέγγιση που υποτίθεται ότι συμφώνησαν οι Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν ,Κώστας ΣημίτηςΙσμαήλ Τζεμ και Γιώργος Παπανδρέου.

Ο στόχος της προπαγάνδας

Οι Τούρκοι εδώ και χρόνια εφαρμόζουν μια απίστευτη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, με τέτοιο τρόπο επιθυμούν να “δηλητηριάσουν” τις παιδικές ψυχές – αφορά τους μαθητές του δημοτικού- και να φανατίσουν τους μεγαλύτερους που φοιτούν στις στρατιωτικές και άλλες ακαδημίες.

Η τουρκική εκπαίδευση επικεντρώνεται στους “εχθρούς” της Τουρκίας Έλληνες – Κούρδους και άλλους, όπως επίσης στους άπιστους χριστιανούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στην Τουρκία ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στις σχολές των ιμάμηδων ( imam-hatip) σε σύγκριση με τον αριθμό των μαθητών των σχολειών γενικής μόρφωσης, αυξάνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο ότι τα τελευταία χρόνια το πολιτικό ισλάμ βρίσκεται σε άνοδο και όλοι αυτοί οι φοιτητές βρίσκονται σε ηλικία ψήφου.

Διαστρέφοντας την ιστορία

Στα τουρκικά σχολικά βιβλία, διαστρεβλώνοντας σκόπιμα την αλήθεια, διδάσκουν στα παιδιά τους ότι είναι απόγονοι και αυτόχθονες των Ιώνων. Για αυτούς δεν είναι Έλληνες αλλά αρχαίοι Τούρκοι .

Ντρέπονται φυσικά να πουν ότι προέρχονται από βάρβαρες νομαδικές φυλές από τα βάθη της Ασίας. Ντρέπονται να πουν ότι έφθασαν στη περιοχή μας λεηλατώντας σφάζοντας και καταστρέφοντας στο πέρασμα τους οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους.

Διαστρέφοντας την ιστορία υποστηρίζουν σε σχολικά εγχειρίδια του δημοτικού σχολείου ότι : “ Τα Δωδεκάνησα είναι μέρος της Τουρκίας ,αλλά σήμερα βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή . Η Ελλάδα είναι ανίκανη να διατηρήσει ένα κλίμα ειρήνης στο Αιγαίο και μόνο οι Τούρκοι μπορούν να το καταφέρουν”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πολεμική αεροπορία πείθουν και ιδεολογικά τους πιλότους τους ότι τα ελληνικά νησιά Ρόδος, Κως , Λήμνο , Χίος και Μυτιλήνη βρίσκονται κάτω από ελληνική κατοχή και επιβάλλεται κάποια στιγμή να ελευθερωθούν” .

Άρα , θεωρούν ότι δεν παραβιάζουν κανένα εναέριο χώρο ,αλλά όπως μας έλεγε ένας Τούρκος πιλότος : “Πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά ,ελέγχοντας τις περιουσίες τους”.

Πρωτεργάτης σε όλη αυτή την απίστευτη προπαγάνδα είναι ο Τούρκος “ Ιστορικός” Μεχμέτ Σακά .

Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά;

Οι σύγχρονοι ψυχολόγοι αναλύοντας αυτά τα φαινόμενα υποστηρίζουν ότι : “ Ο Τούρκος, επειδή δεν ριζώνει σε πραγματικές αξίες, δεν είναι αυτόφωτος και αυτάρκης, όπως ακριβώς και η ημισέληνος. Ο Τούρκος μπορεί να υπάρχει μόνο στο μέτρο που μπορεί να ασκεί το πάθος της εξουσίας του. Είναι εξαρτημένος και ετερόφωτος. 
Η Τουρκική ψυχή ζει με την αίσθηση της ασφυξίας. Εφ’ όσον δεν υπάρχουν οι παλιοί πατροπαράδοτοι ραγιάδες, πρέπει στη θέση τους κάποιες ομάδες μέσα στην ίδια την Τουρκία να γίνουν ραγιάδες. Έτσι βλέπουμε τους Κούρδους, ιστορικά σύμμαχο και αδελφό έθνος με τους Τούρκους, σήμερα να έχουν γίνει θανάσιμοι εχθροί. Οι Αλεβίτες, οι πάσης φύσεως αριστεροί, τα κάτω στρώματα, η φιλελεύθερη διανόηση, η νεολαία των πόλεων, γίνονται οι σύγχρονοι ραγιάδες στην Τουρκία. Ο τουρκισμός δεν θα επιβιώσει της επερχόμενης διαλύσεως του Τουρκικού κράτους Να ο λόγος, που ο ένας λαός μετά τον άλλον «κατεβαίνει από το τρένο» του τουρκισμού: χθες οι Κούρδοι, σήμερα οι Άραβες της Ν.Α. Τουρκίας, αύριο οι Λαζοί κ..λ.π.

Οι βαθύτεροι μελετητές και γνώστες των τουρκικών πραγμάτων, συμφωνούν ότι η Τουρκία αργά η γρήγορα θα διαλυθεί. Όποιος έχει αντιληφθεί σε βάθος την φύση του τουρκικού καθεστώτος και το περιεχόμενο της τουρκικής συνειδήσεως γνωρίζει ότι η όποια «τουρκική εθνική συνείδηση» δεν θα επιβιώσει της συντριβής του Τουρκικού κράτους. Οι Κούρδοι, Άραβες, Λαζοί και άλλοι λαοί θα αποσχισθούν. Όλα τα αρχαία μνημεία, μέχρι και τα βάθη της Ασίας που με υπερηφάνεια επιδεικνύουν οι «Τούρκοι» έχουν ελληνικές επιγραφές.

Ο εφιάλτης για τους Τούρκους έχει αρχίσει.

Η προπαγάνδα τους δεν πρόκειται να πείσει παρά ελάχιστους φανατικούς… (newsbomb) 

Ὁ ἐφιάλτης γιά τήν τουρκία ἔχει ἀρχίσει. Ἡ ἀκολουθουμένη πολιτική τους ὅμως, ὄχι μόνο στόν τομέα τῆς ἐκπαιδεύσεως, εἶναι αὐτή πού τούς ἐπέτρεψε τόσα χρόνια νά ὑπάρχουν καί πολύ δύσκολα θά διαλυθῇ…..

Μινώταυρος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Ἐμετική τακτική τῆς Τουρκίας ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος

  1. ΑΣΧΕΤΟ

    Άκουσα ότι οι εργοδότες που έχουν αλλοδαπούς υπαλλήλους όταν τους λένε ότι λόγω αναδουλειάς θα τους απολύσουν δέχονται απειλές ότι θα τους κάνουν ζημιά και είναι τρομοκρατημένοι!
    Ε ΡΕ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    • Καὶ δέχονται καταγγελίες τοῦ τύπου:«δῶσε μου τόσα, εἰδ’ ἀλλοιῶς θὰ καταγγείλω πὼς ἀντὶ γιὰ τρεῖς μῆνες δούλεψα τρία χρόνια ἀνασφάλιστος!!»
      Πιᾶσε τὸ αὐγὸ καὶ κούρευε…Κούρευε…Κούρευε….

  2. Στην προκειμένη άκουσα ότι οι καταγγελίες είναι του παρακάτω τύπου:
    -Δε φεύγω γιατί θα σου κάψω το μαγαζί.
    -Πρόσεχε γιατί έχεις και μικρά παιδιά
    -Ξέρω πού μένεις
    -Να κοιτάς πίσω σου
    και τα λοιπά…
    Έτσι ξέρουν,έτσι κάνουν…και μάλλον πιάνει…
    Ας πρόσεχαν οι εργοδότες…κι ας καταλάβουν ότι το κακό που παθαίνουν είναι εις διπλούν,διότι οι αλλοδαποί δε χαλάνε τους μισθούς τους όσο χαμηλοί και να είναι στην αγορά,οπότε δε λογαράζονται ως καταναλωτές.
    Άρα εκ των πραγμάτων ο αλλοδαπός υπάλληλος δεν προσφέρει τίποτα στην Ελληνική αγορά.
    Ίσα-ίσα ακριβώς το αντίθετο,καταναλώνουν λίγο και δη από καταστήματα συμπατριωτών τους και πολλοί στέλνουν τα λεφτά τους στις χώρες τους.
    Όταν οι Έλληνες είναι άνεργοι πώς θα πάνε για ψώνια;
    Τα καταστήματα τα στήριζαν οι Έλληνες καταναλωτες.
    Ο Έλληνας υπάλληλος ξοδεύει στην αγορά και το τελευταίο του ευρώ,αλλά πού μυαλό να τα σκεφτούν αυτά οι κύριοι εργοδότες;
    Κοιτάνε ως συνήθως το τώρα και δε βλέπουν ότι χρηματοδοτούν την καταστροφή τους.
    Αυτά άκουσα και αυτά μεταφέρω.
    Όσο για τους Έλληνες μπροστά σε αυτά,κάνουν πταισματάκια Μινώταυρε.

  3. Επίσης,ακούγεται ότι έχει πέσει σύρμα στους Έλληνες,όπου υπάρχει αλλοδαπός υπάλληλος να φεύγουν αφού πρώτα ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη για το λόγο της πράξης τους,ή να κάνουν ανώνυμο τηλεφώνημα και να του το πούνε.
    Ήδη το έχουν κάνει σε πολλά μαγαζιά όπου απέλυσαν τους αλλοδαπούς και προσέλαβαν Έλληνες.
    Προφανώς μειώθηκε αισθητά ο τζίρος τους και είδαν ότι τους συνέφερε να δώσουν αποζημίωση στους αλλοδαπούς και να προσλάβουν Έλληνες,παρά να χάνουν τους Έλληνες πελάτες.
    Τι να πω;

Leave a Reply