Σιωπηρή συμμαχία «δημάρχων» γιά ἐξόντωσι ἀστέγων;

Άστεγος πέθανε από το κρύο σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία των ΧανίωνἈπὸ τὴν μία ὁ Μπουταμίνης καὶ τώρα ὁ Σκουλάκης.

 

ΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκρς π κρύο στεγος 62χρονος!

ατροδικαστς συνεπέρανε πς τν πρόδωσε καρδιά του!

γώ, καθς κα κάθε λλος λλην ξέρουμε πς τν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ σες!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Αὐτὸ εἶστε! 

Στυγεροί, πάνθρωποι κι πάνθρωποι δολοφόνοι!

Δλα δή ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Ξεψύχησε από το κρύο σε παγκάκι

Από το κρύο ξεψύχησε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία των Χανίων ένας 62χρονος το βράδυ του Σαββάτου.

Το πτώμα του άτυχου 62χρονου, σύμφωνα με το flashnews, εντοπίστηκε από έναν άνδρα που διατηρεί περίπτερο ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο άτυχος άνδρας δεν έφερε κάποιο τραύμα ή ενδείξεις ότι το συμβάν προέρχεται από εγκληματική  ενέργεια και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο θάνατός του προήλθε από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. (news247)

Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο του 62χρονου αστέγου

Άστεγος πέθανε από το κρύο σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία των Χανίων. Ἀπὸ τὴν μία ὁ Μπουταμίνης καὶ τώρα ὁ Σκουλάκης.

Σε λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη, ο θάνατος του 62χρονου αστέγου που το Σάββατο το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή σε παγκάκι στην πλατεία Δημοτικής αγοράς των Χανίων.

Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής του άτυχου άνδρα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο κ. Παπαδομανωλάκης οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης τον έκαναν ευάλωτο σε ασθένειες, όπως η πνευμονία, και επιδείνωσαν την ήδη βεβαρυμμένη υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων μια ανιψιά του 62χρονου, η οποία τον αναζήτησε ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του.

Να σημειωθεί ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον των  οικείων του νεκρού άντρα για την πραγματοποίηση νεκρόσιμης ακολουθίας, και ελλείψει νομοθετικής πρόβλεψης, για περιπτώσεις νεκρών που μένουν στα “αζήτητα”, την σχετική διαδικασία της κηδείας αναλαμβάνει εθελοντικά η κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Χανίων.

Πολίτες «κατά της ανέχειας»

Την άμεση κινητοποίηση πολιτών και φορέων επεσήμαναν το απόγευμα της Κυριακής, όσοι βρέθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου 62χρονου, δίνοντας ένα μήνυμα ότι οι πολίτες δεν θα συνεχίσουν να «ανέχονται» την «ανέχεια» συμπολιτών τους.

Τα 50 περίπου άτομα που οδηγήθηκαν στην πλατεία με σκοπό να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 62χρονος, εξέφρασαν με σειρά προτάσεων, την επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν υποδομές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά φαινόμενα εξαθλίωσης συμπολιτών μας.

Κοινό σημείο αναφοράς των προτάσεων ήταν η άμεση εύρεση χώρων που θα στεγάσουν άστεγους και άπορους και η προαπαιτούμενη καταγραφή των κτηρίων που ανήκουν στο Δήμο, ώστε κάποιο από αυτό να οριστεί σαν χώρος υποδοχής αστέγων. Τις προτάσεις τους αυτές αναμένεται να παρουσιάσουν την Τρίτη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

Οι συγκεντρωμένοι, αποφάσισαν επίσης, να επαναλάβουν τη συνάντησή τους σήμερα το απόγευμα, στις 7, στο χώρο του πρώην κτηρίου της Μεραρχίας(κατάληψη) στην παλιά πόλη προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες ενέργειές τους. (flashnews.gr)

Ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ ξεκουμπιστεῖτε ἐν τελῶς καὶ διὰ παντός, θὰ σᾶς καταγγέλω! 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Κοινοί, κοινότατοι καὶἄθλιοι δολοφόνοι!  

Φιλονόη.

Πρότασις:

Προτείνω κάτι καλλίτερο καποικοδομητικότερον! ντ ν στρεφόμεθα σ δήμους κα  κοινότητες κανύπαρκτες πολιτειακς ρχές, μία πλ κατάληψις τν κατεσχεθέντων κτιρίων π τς τράπεζες, θ λύσ τ πρόβλημα γι πολ μεγάλο ριθμστέγων. Μ  ξεχνμε πς τ χρήματα ποὺ ἠξίωσαν ο τράπεζες, εναι ατ ποστειλαν τόσους νθρώπους στν δρόμο. Μ ξεχνμε πίσης πς δη ο τράπεζες χουν λάβει διπλ κα τρίδιπλα τ χρήματα τν φειλν. Συνεπς, γι τν ρα τολάχιστον, κα μέχρι ν λυθ τ πρόβλημα τν στέγων, μία πλ κατάληψις τέτοιων κτιρίων θ προσφέρνακούφισι. πίσης, ν μ  ξεχνμε πς τ κράτος τ παίρνει πμς γι ν τ δίδῃ στς τράπεζες! Συνεπς εναι δικαιότερον π τν κατάντια τν νεοαστέγων. ναμένω προτάσεις. Κα φυσικναμένω τος «νθρωπιστς» ν μς δείξουν τν δρόμο το «νθρωπισμο» τους, κάνοντας γι πρώτην φορ στν ζωή τους κάτι γι τος νθρώπους ατο το τόπου κι χι γι τφεντικά τους

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply