Ἐμεῖς πληρώνουμε τά κομματόσκυλα τοῦ πα-σοκ

Αὐτό εἶναι τό ἔγγραφο πού ἀποδεικνύει τοῦ λόγου τό ἀληθές

Νέα ΠΑΣΟΚΙΚΗ πρόκληση!

Το κόμμα θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής δεκάδων μελών του που έρχονται από την επαρχία για να συμμετάχουν στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Φαινεται πως κάποιοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα ή αποδεικνύουν πως δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία. 

Μετά τον σάλο για την αυξημένη χρηματοδότηση των κομμάτων το 2011, και την ώρα που οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ παραμένουν απλήρωτοι (τους δόθηκε μόνο το δώρο Χριστουγέννων) , το κόμμα αποφασισε να καλύψει τα έξοδα μετακίνης και διαμονής δεκάδων μελών του Εθνικού Συμβουλίου που έρχονται στην Αθήνα για να συνεδριάσουν. 

Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία των στελεχών του που δεν είναι βουλευτές, δήμαρχοι, γενικοί γραμματείς, διοικητές Νοσοκομείων και μετακινούνται από την επαρχία. Το μόνο που θα πληρώσουν τώρα  όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα είναι η μετακίνησή τους από τις πόλεις τους στην Αθήνα αλλά και πάλι τα χρήματα θα τα εισπράξουν αργότερα αφού όπως προβλέπεται και στο επίσημο έγγραφο “το ποσό της δαπάνης μετακίνησης θα καταβληθεί στους μετακινούμενους με αποδοση λογαριασμού”.
Είναι δυνατόν στην εποχή της λιτότητας και του μνημονίου να εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη αυτές οι πρακτικές την ώρα μάλιστα που ο κυριότερος χρηματοδότητης των κομμάτων είμαστε όλοι εμείς μέσω της επιχορήγησης που λαμβάνουν τα κόμματα από τον κρατικό προϋπολογισμό; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply