Ἡ σφαγή συνεχίζεται: Ἀκόμη ἕνας Ἕλληνας νεκρός ἀπό Ἀλβανούς

Ἡ σφαγή συνεχίζεται Ἀκόμη ἕνας Ἕλληνας νεκρός ἀπό ἈλβανούςΕἶναι οἱ λεγόμενοι «οἰκονομικοί μετανάστες». Ἔτσι «οἰκονομοῦ흻 χρήματα οἱ Ἀλβανοί. Σφάζοντας καί πυροβολῶντας.

Ἠθικοί αὐτουργοί ὅλων αὐτῶν τῶν δολοφονιῶν εἶναι οἱ πολιτικοί πού προσποιοῦνται ὅτι μᾶς κυβερνοῦν. Μόνο μίζα καί παχυλοί μισθοί τούς ἐνδιαφέρουν. Τίποτα ἄλλο.

1400, παρακαλῶ, Ἕλληνες ἔχουν χάσει τήν ζωή τους τά τελευταῖα δέκα χρόνια στήν χώρα μας ἀπό ἀλλοδαπά κτήνη.  

Δέν μπορεῖτε νά πεῖτε. Ἔχουμε ἕναν ἄχρηστο ὑπουργό προστασίας (χά) τοῦ πολίτου. Ἀπό τότε πού μετονομάσθηκε τό ὑπουργεῖο δημοσίας τάξεως, ὑπουργεῖο προστασίας (!!!) πήξαμε στήν προστασία. Ἕνα ὄνομα ἔκανε τήν διαφορά. 

Ἐλπίζω τό ἑπόμενο θύμα νά ἀνήκῃ στήν μισητή γενιά τῶν πολιτικάντηδων. 

Τό παρακάτω ἄρθρο λέει ὅσα πρέπει. Δέν ἔχω νά προσθέσω τίποτα:

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 77χρονου σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας.

Η ληστεία που είχε προηγηθεί και κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου Έλληνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες». Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός (ο οποίος και συνελήφθη) μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του, στις 4-9-2011 το βράδυ, στα Βούρβουρα Αρκαδίας, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος ημεδαπός μαζί με την 79χρονη σύζυγο του και τους ακινητοποίησαν. Επιπλέον οι δράστες χτύπησαν τον 77χρονο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του.

Σε βάρος ενός εκ των τριών ατόμων, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

Τι μπορεί να πει κανείς για το παράλογο αυτό της κατάστασης; Με τι λόγια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιγράψει αυτή την αδιανόητη πλην όμως πραγματικότητα που ζει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος σφαγιάζεται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς χωρίς να αντιδρά ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΑΜΕΑ κράτος που τον αφήνει έρμαιο στην κάθε ληστρική και δολοφονική επιδρομή.

Μόλις την περασμένη  Κυριακή ακόμη ένας 67χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς στην Αυλίδα όταν αυτοί εισέβαλλαν σε οικία. Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 1400 συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από αλλοδαπούς, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Και όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αντίθετα η μάστιγα του «πολυπολιτισμού» και της λαθρομετανάστευσης προπαγανδίζεται από αυτό το ίδιο το κράτος σε μια ανίερη συμμαχία – συνεργασία με τις γνωστές αριστερές δυνάμεις.

Ο Ελληνικός λαός ομοιάζει ως κοπάδι προβάτων που θυσιάζονται σε κάποια  σκοτεινή τελετή της νέας τάξης πραγμάτων και που όλοι (ΜΜΕ, κυρίαρχα κόμματα και «οργανώσεις») του επιβάλλουν τη σιωπή   σε κάθε απόπειρα αντίδρασης. Πρέπει αγόγγυστα να δεχθεί τη μοίρα του λένε, στο όνομα του «πολυπολιτισμού».

Και να μην λησμονήσουμε βέβαια το γεγονός ότι το επίσης ΑΜΕΑ υπ. ΔΔΑΔΙ σχεδιάζει την απελευθέρωση τουλάχιστον 1500 κρατουμένων από τις φυλακές, αλλά και την περίφημη  δήλωση της «δεκαετίας» του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, (Δεκέμβριος 2010), «ότι την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες»(!). (πηγή)


(Visited 12 times, 1 visits today)
Leave a Reply