Ἰσλαμική Ἀστυνομία ἀπό ἐξτρεμιστές μουσουλμάνους στήν Ἀθήνα

Ὁ κατήφορος τῆς Ἑλληνικῆς ἀνικανότητος τῶν ἀνδρικέλων τῆς «ἐξουσίας» – ἤ κατί ἄλλο; – δέν ἔχει τελειωμό.

Το ζήτημα της δημιουργίας Ισλαμικής Αστυνομίας από εξτρεμιστές μουσουλμάνους αλλοδαπούς στην Αθήνα έφερε στο προσκήνιο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ραδιοφωνικό σταθμό για την «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» που φέρεται να έφτιαξαν ισλαμιστές, στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της ΣΑΡΙΑΣ.

Όπως δήλώσε ο βουλευτής « Δυστυχώς η κατάσταση στην Αθήνα έχει φτάσει στο απροχώρητο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρίας, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ.

Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος! Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου, κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή. Η πολιτεία πότε θα κάνει τη δική της;»

Το ζήτημα της δημιουργίας ισλαμικής Αστυνομίας στην Αθήνα εάν τελικά αποδειχτεί ότι είναι υπαρκτό αποτελεί την επομένη φάση στην οποία εισέρχεται το μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα όσον αφορά την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Όπως έχει αποδείξει η αντίστοιχη εμπειρία από άλλες ευρωπαϊκές χώρες η δημιουργία τέτοιων μηχανισμών αποτελεί το πρώτο βήμα για την σταδιακή συγκρότηση ενός ισλαμικού μετώπου το οποίο θα επιβληθεί σταδιακά στους μουσουλμάνους της Αθήνας και των λοιπών αστικών κέντρων μέσα από την βία και την τρομοκρατία.

Ακόμα και μουσουλμάνοι οι οποίοι επιδιώκουν να συνυπάρξουν με τους υπολοίπους αρμονικά θα υποχρεωθούν σταδιακά μέσα από αυτά τα «όργανα» να υποκύψουν στον εκβιασμό αυτών των εξτρεμιστών. Επισημαίνεται ότι στο Λονδίνο το φαινόμενο έχει πάρει δραματικές διαστάσεις με μουσουλμανικές οργανώσεις να οριοθετούν περιοχές εντός της πόλης που δεν μπορεί να εισέλθει κανείς εκτός και αν ακολουθεί τις εντολές των τοπικών εξτρεμιστικών μουσουλμανικών οργανώσεων. (πηγή)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply