Νομάρχης ἀποικίας ὁ ἐπίτροπος τῆς Μέρκελ, κατά τήν HURRIYET

Τί λένε οἱ «φίλοι» μας οἱ τοῦρκοι γιά τήν κατάστασι στήν Ἑλλάδα, γιά τόν οἰκονομικό ἐπίτροπο πού θά μᾶς κουβαλήσουν καί πῶς σχολιάζουν τά γεγονότα; Θαυμᾶστε «φιλικό» πνεῦμα!

Η Ηürriyet με εντυπωσιακό τίτλο έχει ως βασικό θέμα την αποκάλυψη τωνFinancial Times σχετικά με την απαίτηση της Μέρκελ για διορισμό επιτρόπου για τον δημοσιονομικό έλεγχο της Ελλάδας. « Νομάρχης αποικίας» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας που γράφει « φόρμουλα σοκ της Μέρκελ για την Ελλάδα , η απαίτησης αυτή δεν έχει προηγούμενο». Η Hürriyet σχολιάζει πως η κατάσταση στη χώρα μας χειροτερεύει και υπενθυμίζει τη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου μπροστά στην Μέρκελ.

Η ίδια εφημερίδα δίνει μεγάλη σημασία και στην είδηση για «την απαίτηση της Ε.Ε. για τη μείωση του αριθμού των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων». (πηγή)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply