Ἂχ αὐτὰ τὰ ἐμφυτεύματα!


νάγκη μας νρέσουμεμ γιὰ αὐτὸ ποὺ βλέπουν οἱ ἄλλοι καὶ οὐδέποτε γιὰ αὐτὸ ποὺ εἴμαστε…
…ἤ ποὺ θὰ ἔπρεπε νὰ εἴμαστε… 

νάγκη μας ν κρατηθομε πνα σμα φθαρτό, βρωτό,  πρόσκαιρο…
νικανότης μας ν ζήσουμε καταντ γελοα… πάνθρωπος…

Στν Γαλλία τμφυτεύματα λγχονται γι τ πόσο σφαλῆ εναι, λλπ τν λλην, πρέπει νὰ ὑπάρχουν.. ματαιοδοξία βλέπετε.

 Ευρύτεροι … και εντατικότεροι έλεγχοι πριν και μετά την κυκλοφορία στην αγορά ιατρικών βοηθημάτων είναι αναγκαίοι τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη, επισημαίνει η Γαλλική Υγειονομική Αρχή στην πρώτη της έκθεση με αφορμή το σκάνδαλο των εμφυτευμάτων στήθους της εταιρίας PIP.

«Η ενίσχυση των ελέγχων θα πρέπει να γίνει σε δύο επίπεδα, εθνικό και κοινοτικό», υπογραμμίζεται στην έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και της γαλλικής Υπηρεσίας Ιατρικών Προϊόντων, η οποία παραδόθηκε στον γάλλο υπουργό Υγείας Ξαβιέ Μπερτράν.

Ο υπουργός ανακοίνωσε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των επιθεωρητών στη Γαλλία ώστε να πραγματοποιούνται περισσότεροι και πιο αμερόληπτοι έλεγχοι στα εργοστάσια παραγωγής, αλλά και στα ιδρύματα υγείας.

«Η Γαλλία θα διατυπώσει τη θέση της και τις προτάσεις της για την ενίσχυση της ασφάλειας των ιατρικών προϊόντων στο πλαίσιο της αναθεώρησης της σχετικής οδηγίας», επισημαίνουν οι γάλλοι ειδικοί στην πρώτη έκθεση μετά το σκάνδαλο με τα τοξικά εμφυτεύματα της γαλλικής εταιρίας Poly Implant Prothese. (medicalnews)

Τν ἰδίαν στιγμ σνα λλο σημεον το πλανήτου συμβαίνουν λλα τραγικ

Τo στήθος μου ή… τη ζωή μου!Είναι θέμα ζωής ή θανάτου… Γιατροί προειδοποίησαν την Sheyla Hershey, το μοντέλο με το μεγαλύτερο ψεύτικο στήθος στον κόσμο, ότι θα πρέπει να το αποχαιρετήσει, διαφορετικά δεν θα ζήσει.Η 30χρονη από τη Βραζιλία μολύνθηκε από μία ένεση στη διάρκεια επέμβασης μεγέθυνσης στήθους. «Οι γιατροί μού είπαν ότι υπάρχει 80% πιθανότητα να κρατήσω το ένα, αλλά, αν χάσω το ένα, δεν θέλω να κρατήσω το άλλο» είπε η Sheyla. Σημειώνεται ότι το μοντέλο, που πέρυσι έγινε μητέρα, έχει κάνει δέκα πλαστικές επεμβάσεις μόνο στο στήθος, συν μία λιποαναρρόφηση και μία ρινοπλαστική. (relaxgr)

 Τόσο τραγικὰ ποὺ καταντοῦν Μεγίστη Ὕβρις….

Τί ἀκριβῶς θά μποροῦσε νά ζήσῃ αὐτή ἡ γυναίκα;
Τί νά καταλάβῃ;
Τί θά αἰσθανθῇ ὅταν θά ζαρώσῃ τό πρόσωπο;
Ὅταν θά φτάσῃ ὅλο τό δέρμα στά γόνατα ἀλλά ἡ σιλικόνη θά στέκεται ὑψηλά;
Τί θά νοιώσῃ ὅταν δέν θά εἶναι φρέσκια κι ὠραία;

Ζοῦμε σὲ ἕναν πλανήτη πανέμορφο κι ἔχουμε τόσα πολλὰ νὰ κάνουμε…
Ἐὰν δέν τά ἀντιλαμβανόμεθα, μήπως εἴμαστε ἐμεῖς οἱ περιττοί τελικῶς;

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply