Κατηγορῶ!!!

Ἕνα συγκλονιστικὸ «κατηγορῶ» ἀπὸ τὸν συγγραφέα Γιάννη Φραγκούλη! 
Ἕνα «κατηγορῶ» ποὺ βάζει πολλὰ πράγματα στὴν θέσιν τους καὶ ξεκαθαρίζει τὸ τοπίον τῶν ὅσων βλέπουμε. (Διότι αὐτὰ ποὺ δὲν βλέπουμε εἶναι ἄλλη ὑπόθεσις!)

Σᾶς συνιστῶ νὰ τὸ μελετήσετε καὶ νὰ τὸ κρατήσετε!  Ἀξίζει νὰ τὸ ἔχετε πρὸ κειμένου νὰ ἐνθυμούμεθα, διαρκῶς, πὼς δὲν εἶναι ἔνοχοι μόνον οἱ …ἐκβιάσιμοι ἀλλὰ καὶ ὅλοι ἐκεῖνοι ποὺ ἐνᾦ βλέπουν τὸ ἔγκλημα σφυρίζουν ἀδιάφορα.

Φιλονόη

ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ» ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 έγινε το γκραν γκινιόλ ψήφισμα στην Βουλή των Ελλήνων (χωρίς τους Έλληνες) σχετικά με το Μνημόνιο Νο.2.

Οι βουλευτές που ψήφισαν κατά, δηλαδή αντίθετα από την «διαταγή» του αρχηγού κι αυτό είχε σαν συνέπεια την διαγραφή τους από τα κόμματα, είναι οι κάτωθι:

Από την Ν.Δ:

Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ:

Λούκα Κατσέλη, Σπύρος Κουβέλης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βάσω Παπανδρέου, Βασίλης Τόγιας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Χρήστος Κατσούρας, Θ.Παπαστρατίδης, Αλ.Αθανασιάδης, Οδ.Βουδούρης, Τσ.Μάτατζη, Γ.Αμιρίδης, Αννα Βαγενά. Απώντες ήταν οι Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Μαρία Κυριακοπούλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Από το ΛΑ.Ο.Σ:

Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης.

Δηλαδή 37 συν 6 απόντες = 43 βουλευτές.

Τόσοι πολλοί βουλευτές συγκροτούν ένα κόμμα με αρκετή εξουσία μέσα στα της Βουλής τεκταινόμενα. Είναι ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ψήφοι. Τόσοι ψήφοι μπορούν να αλλάξουν την πορεία μιάς χώρας, όπως θα μπορούσαν να την είχαν αλλάξει πριν λίγους μήνες με την καταψήφιση του Μνημονίου Νο.1 τα ίδια άτομα, οι ίδιοι βουλευτές. Αν θυμάστε, τότε οι ίδιοι ψήφησαν «Υπέρ» του Μνημονίου.

Ένα ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου στις 16/02/2012, λέει ότι: «Αύριο κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνονται από τη ΝΔ οι προσχωρήσεις των διαγραμμένων από τον ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτών Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη. Η έκπληξη θα είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ότι μαζί με τους δύο θα ενταχθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης, που σκόπευε να ψηφίσει υπέρ του νέου μνημονίου, αλλά τελικά δεν το έπραξε λόγω της αποχώρησης του ΛΑΟΣ από τη βουλή κατά την κρίσιμη ψηφοφορία».

Πριν ξεκινήσω με την καταγγελία που θέλω να κάνω, ας σας ρίξω μια σφαλιάρα μπας και ξυπνήσετε, γιατί βλέπω διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε. Τα μάτια και το μυαλό σας έχουν μουδιάσει, έχετε πάθει ανοσία στην θέα των γραμμάτων και της ακοής. Από λαός με λαμπρή ιστορία φιλοσόφων έχετε καταντήσει σε λαό «Λαπά» και «Μαλάκα» με την σημασία της λέξεως. Κι επεξηγώ, με λίγα και απλά λόγια:

Η πλάκα αυτού του κουκλοθέατρου είναι ότι διαγράφηκαν επειδή ψήφισαν «αντίθετα». Δηλαδή, διώξανε τους μεν από ένα κόμμα επειδή ψήφισαν «αντίθετα», για να τους πάρει το άλλο κόμμα που διέγραψε κάποιους άλλους που ψήφισαν το ίδιο «αντίθετα». Τότε ποια η διαφορά εφόσον εισχωρούν σε άλλο κόμμα μέλη που και πάλι αρνητικά θα ήταν στην συγκεκριμένη ψήφο;

Δεν το αφήνω πάνω σας, δώστε το θέμα σε κάποιο παιδάκι του δημοτικού να σας απαντήσει, έχει πιο καθαρό μυαλό, γιατί εσείς από την πολλή σκέψη αποδεδειγμένα πια, μπορεί να κάψετε κανέναν εγκέφαλο και να μην ψηφίσετε για χιλιοστή φορά το σωστό άτομο.

Και προχωρώ στην καταγγελία για τους διαγραφέντες βουλευτές, ελπίζοντας πως ο Ελληνικός λαός θα την προχωρήσει σε βάθος επειδή κάποια στιγμή ΨΗΦΙΣΑΤΕ και διέγραψαν τον βουλευτή της αρεσκείας σας επειδή σας «υποστήριξε».

Καταπατήσατε και καταστρατηγήσατε ολόκληρο το Ελληνικό Σύνταγμα !!!

Εάν πρόκειται να διαγράφονται οι βουλευτές που έχουν αντίθετη άποψη από αυτήν του αρχηγού του κόμματός τους, τότε ποιος ο λόγος στις εκλογές να μπαίνουν τα ονόματα υποψηφίων στα ψηφοδέλτια; Η λέξη και μόνον «Βουλευτής» σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός βούλεται, έχει δική του βούληση, προσωπικότητα. Εκτός κι αν τα κόμματα θέλουν να περιστοιχίζονται από κομματόσκυλα, οπότε αντί για παχυλό μισθό μπορούμε να τους ρίχνουμε ένα πιάτο με αποφάγια σε κάποια γωνία, να τα παίρνει στο σχόλασμα ο αρχηγός από το λουρί και να τα κοιμίζει στο κομματοσκυλόσπιτο και να κοιμόμαστε κι εμείς ήσυχοι ότι δεν θα χαλάσει η γραμμή κανενός κόμματος. Ότι όλοι θα είναι συνεχώς αντίπαλοι και ποτέ ο ένας δεν θα δώσει το δίκιο στον άλλον της άλλης παράταξης. Συν του ότι θα ξέρουμε πως τα λεφτά μας για τους μισθούς τους θα πιάνουν τόπο, εφόσον θα διατηρούν πάντα αυτή την πανηλιθίως ευθεία γραμμή.

Σαν Έλληνας πολίτης, διαμαρτύρομαι για την διαγραφή οποιουδήποτε βουλευτή, οποιουδήποτε κόμματος, έστω κι αν δεν τον ψήφισα. Αυτή η πράξις είναι δικτατορική, τριτοκοσμική και δεν έχει υπόσταση. Στερείτε από τον ελεύθερο άνθρωπο σε ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, την ελεύθερη και δημοκρατική βούληση και καταπατάτε την έννοια της δημοκρατίας, ασυστόλως και εις το έπακρον. Όταν ψηφίζαμε, δεν ψηφίσαμε ρομπότ αλλά ανθρώπους. Στους οποίους κι εμπιστευθήκαμε την ορθή κρίση τους. Στην προκειμένη περίπτωση της διαγραφής, ΕΑΝ οι βουλευτές αυτοί έχουν δίκιο που καταψήφισαν και οι αρχηγοί τους έχουν άδικο, είναι σαν να οδηγάς ένα αμάξι και να σου λένε ότι μπροστά έχει γίνει κατολίσθηση κι εσύ να απαντάς εγωιστικά πως περνάς από κει κάθε μέρα και δεν συμβαίνει τίποτα. Μα ο άλλος βλέπει την τρύπα και στο λέει. Αν είσαι αρχηγός και δεν βλέπεις, τότε φόρα γυαλιά. Δεν βλάπτει. Απαγορεύεται να ρίξεις στον γκρεμό ένα ολόκληρο έθνος για να ικανοποιήσεις μονάχα τον εγωισμό σου. Εκτός…. κι αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Να είσαι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ και να παίρνεις διαταγές από αλλού !!!

Όταν ένα ολόκληρο έθνος σου φωνάζει «ΟΧΙ» αλλά εσύ επιμένεις ν’ ακούς «ΝΑΙ», τότε ή πρέπει να κοιτάξεις τ’ αυτιά σου ή είσαι εγωιστής ή εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία προς αφανισμό του έθνους που σε ψήφισε.

Ήμουν σίγουρος ότι εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά ήμουν σίγουρος ΜΟΝΟ για εσένα, μόνο για το άτομό σου. Τώρα, είμαι σίγουρος πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ δουλεύετε για τον ίδιο αλλοδαπό εργοδότη.

Δεν θα μιλήσω για κρεμάλες, γιατί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σας έχει ήδη κρεμάσει με την σκέψη του. Για τον Ελληνικό λαό, είστε όλοι νεκροί. Αυτή την στιγμή ζούμε την ταινία με τα ζόμπι που τρώνε τους ζωντανούς. Μην ξεχνάτε ότι οι ταινίες έχουν ένα τέλος, το ίδιο κι ο σκηνοθέτης. Αυτό που μένει είναι η «Ιστορία» κι εσείς θα παραμείνετε στους αιώνες σαν το πιο σιχαμερό κομμάτι της, που ακόμη και η ιστορία θα απαιτήσει ν’ αλλάξει όνομα για να μη νοιώθει την σιχαμάρα από την βρώμα σας επάνω της. Όχι, δεν θα μιλήσω για κρεμάλες. Θα μιλήσω όμως για ζωολογικό κήπο. Πρέπει να σας συλλάβουν και να σας βάλουν μέσα σε κλουβιά, να περνάνε οι τουρίστες να βλέπουν το θέαμα και να μάθουν τι δεν πρέπει να ανέχονται στην ζωή τους αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια. Αντί για φαγητό, να σας ταΐζουν ΜΟΝΟ οι τουρίστες, μονάχα με κέρματα και να τα δίνετε στον Ελληνικό λαό ικετεύοντας να σας αγοράσει λίγο ψωμί για να ζήσετε μιάς κι αυτά δεν τρώγονται. Να νιώσετε το πώς είναι να είσαι άστεγος επειδή δεν είχες λεφτά να πληρώσεις το χαράτσι που φορολόγησες σε έναν ολόκληρο λαό. Χωρίς πετρέλαιο για θέρμανση, χωρίς στέγη, χωρίς τον απαραίτητο ρουχισμό, αλλά με την τεθωρακισμένη Μερσεντές έξω από το κλουβί για να θυμάστε το τι είχατε και τι χάσατε, πού ήσασταν και πού είστε, επειδή ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ και ΛΙΔΩΡΗΣΑΤΕ ένα ολόκληρο ένδοξο έθνος, ένα έθνος που όλοι οι λαοί της γης, ακόμη και οι πιο εγωιστές, του χρωστούν τον πολιτισμό τους. Μας σπιλώσατε την τιμή μας σαν Έλληνες και σαν ανθρώπους.

Και τέλος, σας καταγγέλλω στον Ελληνικό λαό και σε κάθε εξουσία που από αυτόν απορρέει, ότισπιλώσατε και καταρρακώσατε την τιμή του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το σεβαστότερο όργανο του κράτους μας που έπρεπε να βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα βάθρα της εθνικής μας υπερηφάνειας, εφόσον η δικαιοσύνη είναι βγαλμένη και φερμένη μέσα από την Ελληνική αρχαία μας ιστορία, διατάζοντάς το να ποδοπατήσει, να χτυπήσει αλύπητα και να σφαγιάσει τους απλούς πολίτες που βγήκαν ειρηνικά να διαδηλώσουν για τα δίκαιά τους. Τοποθετώντας ΔΙΚΑ σας άτομα, υπάνθρωπους, δημιουργώντας δικής σας εμπνεύσεως επεισόδια και συλλαμβάνοντας όσους αντιστέκονταν στις ροπαλιές τους, σαν ταραξίες. Χτυπήσατε αλύπητα γέρους συγγενείς των αστυνομικών και των απλών πολιτών που έτυχε να περνάνε από την περιοχή, όχι μόνο δεν τους βοηθήσατε να ξεφύγουν από τον γενικό χαμό που εσείς δημιουργήσατε, αλλά τους στείλατε και στο νοσοκομείο. Η αστυνομία που συμμετείχε από τον Ιούλιο του 2011 έως και σήμερα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!! Δεν είναι τα δικά μας παιδιά. Τα δικά μας παιδιά έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ φιλότιμο και δεν χτυπούν τους γονείς τους, αλλά τους αγγίζουν, τους χαϊδεύουν, τους προσέχουν !!!!!!

Κάποια στιγμή και πολύ σύντομα, θα περάσουμε στην «επόμενη μέρα». Καλό θα είναι το «υγιές» μέρος της Ελληνικής Αστυνομίας να αποφασίσει αν θέλει να μολυνθεί εξ ολοκλήρου ή να απομακρύνει δια παντός τον ιό που την έχει περιβάλλει. Μας καταντήσατε να ντρεπόμαστε να λέμε στους ξένους ότι είμαστε Έλληνες. Κανονίστε να συντομεύσετε τα πράγματα προς το καλύτερο για αμφότερους, γιατί όσο το καράβι πλησιάζει στην Ρόδο, τόσο μικρότερο γίνεται και το πήδημα. Εάν θέλετε να σας σεβόμαστε, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Συλλάβετε τους προδότες. Τα άρθρα του νόμου 120 του Συντάγματος, σας ΔΙΝΟΥΝ αυτό το δικαίωμα !!!! Σταματήστε επιτέλους να συλλαμβάνετε τον αθώο πολίτη που σας πληρώνει τους μισθούς και συλλάβετε εκείνους που «καθορίζουν» το ποσόν του μισθού σας. Που σε λίγες «μέρες» θα είναι ψίχουλα. Συλλάβετε εκείνους που ΕΚΛΕΨΑΝ τα λεφτά του Έθνους και τα φυγάδευσαν, που τα έκαναν πλάκες χρυσού, που λάδωσαν για μίζες, που έπαιρναν επιδόματα παρουσίας στην δήθεν βουλευτική εργασία, όχι τον πολίτη που είναι το θύμα. Είναι σαν να χτυπάτε τον εαυτό σας.

Η «Ειρήνη» και ο σεβασμός, θα έλθουν μόνο όταν η αστυνομία αποφασίσει να πάει με τον απλό λαό.

Δεν μας ενδιαφέρει η φτώχια, την γνωρίζουμε και μας αποφεύγει γιατί ξέρει ότι πάντα την νικάμε. Μας ενδιαφέρει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να λέμε μεταξύ μας:

«Γειά σου άνθρωπε, γειά σου φίλε».

Και όχι: «Εσύ δεν ήσουν ο ασφαλίτης που……..;;; »

Αποφασίστε !!!!

17/02/2012.

Γιάννης Φραγκούλης. 

φωτογραφίες ἀπὸ ἐδῶ κι ἐδῶ

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply