Ποιός πολιτικός ἐζήτησε μείωσιν ἐνοικίου;

Δέν πᾶμε καθόλου καλά. Τήν ἀρχή τήν ἔκανε ὁ πώην πρόεδρος τῆς δημοκρατίας Κωστῆς Στεφανόπουλος. Λέτε νά ἀκολουθήσουν καί οἱ πολιτικάντηδες τῆς συμφορᾶς. Μά ἄν ἔχουν πρόβλημα αὐτοί ἐμεῖς τί πρέπει νά κάνουμε; Ἤ μᾶς κοροἱδεύουν;

Μινώταυρος

Ἤ μοῦ μειώνετε τό ἐνοίκιο ἤ φεύγω

Οικονομική αδυναμία ελέω οικονομικής κρίσης επικαλέστηκε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, προκειμένου να ζητήσει μείωση ενοικίου από τον δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου ενοικιάζει εδώ και αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Κολωνακίου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο www.politischios.gr , ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Μ. Γιαννάρας, ο κ. Στεφανόπουλος μέσω της κόρης του, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει  πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1000 ευρώ», διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Τελικά το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου, αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα δεδομένου ότι ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαμήνυσε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», κατέληξε σε δηλώσεις του στο www.politischios.gr, ο κ. Γιαννάρας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ. ΓΙΑΝΝΑΡΑ

.http://www.divshare.com/flash/audio_embed?data=YTo2OntzOjU6ImFwaUlkIjtpOjQ7czo2OiJmaWxlSWQiO2k6MTY5NzU2MDM7czo0OiJjb2RlIjtzOjEyOiIxNjk3NTYwMy0zMGUiO3M6NjoidXNlcklkIjtpOjI1NDA5NjU7czoxMjoiZXh0ZXJuYWxDYWxsIjtpOjE7czo0OiJ0aW1lIjtpOjEzMzExMzIyMTc7fQ==&autoplay=

 πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply