Κοτόπουλα, ὄσπρια, κρασιά…

Μετὰ τὴν πατάτα ἀκολουθοῦν κι ἄλλες δράσεις πρὸ κειμένου νὰ φθάσουν στὸν κόσμο φθηνότερα τρόφιμα!
Βέβαια τὸ ΚΚΕ, οἱ μεσάζοντες καὶ ὁ κάθε κουδουνισμένος θὰ λυσσάξουν!
Ἀλλά τί μέ αύτό;
Σημασία ἔχει νὰ φθάσῃ ἡ τροφὴ στὴ κατσαρόλα καὶ μάλιστα σὲ τιμὲς τέτοιες ποὺ νὰ μποροῦν νὰ φᾶνε ὅλοι!
Κρατῆστε το!
Ἀξίζει τὸν κόπο νὰ παρακολουθοῦμε τὴν σελίδα καὶ νὰ συμμετέχουμε στὶς δράσεις της.

Φιλονόη.  


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ …ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ -ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Αποφασισμένοι να κάνουν ευκολότερη οικονομικά τη ζωή μας , παραγκωνίζοντας τα αρπακτικά των μεσαζόντων κι άλλων αετονύχηδων που 
εκμεταλλεύονται τους παραγωγούς , ανεβάζοντας στα ύψη το κόστος. ΄Ενώ όλα έχουν περικοπεί, οι τιμές στα ράφια των μάρκετς παραμένουν αμετακίνητα στα ύψη. Π.Χ. πριν μια εβδομάδα το  λίτρο κρασιού στο ΚΑΡΦΟΥΡ είχε 1.90 ευρώ, δυό μέρες αργότερα  ανέβηκε στα 2.40! Γιατί ; Την απάντηση θα τη δώσουν οι εθελοντές εδώ με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα γίνεται περίπου κάθε Κυριακή ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ, όπως  απέδειξε το πείραμα της πατάτας…

Ως  χορηγό επικοινωνίας  επέλεξαν την ιστοσελίδα μας, www.neoskosmos-athens.blogspot.com , που από καιρό ήδη πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας. Γνωστόν είναι το σύνθημά της ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, οι αγώνες για να πεισθούν οι επιχειρηματίες της  περιοχής  να  κάνουν εκπτώσεις και προσφορές  και με το τελευταίο, την ήδη δημοφιλή  εκστρατεία  αλληλεγγύης ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-..ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! κ.λ.π…

Κατά τα πρότυπα ..οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής  οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απ΄ευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών ..

Περισσότερες λεπτομέρειες –και ακριβείς τιμές  θα δωθούν σύντομα. Αυτή τη στιγμή οι εθελοντές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για εξασφάλιση μεγάλων ποσοτήτων (σε λάδια, όσπρια , κοτόπουλα και κρασιά ) από τους παραγωγούς. . ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -με πρόθεση ποσοτήτων που επιθυμείτε στη διεύθυνση [email protected] ..Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να απευθύνονται και οι παραγωγοί με τις προσφορές τους!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ

“Μεγάλη, θεαματική η ανταπόκριση της πρωτοβουλίας μας για την καταπολέμηση της ακρίβειας και  των νταβαντζήδων του παραγωγού & καταναλωτή ,μεσαζόντων.. Κατακλεισμός τα μηνύματα, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της προσπάθειάς μας. Τα περισσότερα στέλνονταν μεταμεσονυκτίως, σήμερα, τα άγρια μεσάνυχτα δηλαδή.. Μικρό,αλλά σημαδιακό δείγμα του ενδιαφέροντος του κόσμου.
Διευκρινίζουμε τα εξής προς τους φίλους που μας στέλνουν μηνύματα:
1)Μη ρωτάτε το που και πότε θα γίνει  το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ, ή για τις τιμές των προϊόντων. Όλα αυτά και πολλά άλλα, που είναι εν εξελίξει,  θα διευκρινιστούν εγκαίρως και θα δημοσιοποιηθούν από τη σελίδα αυτή που οι πληροφορίες θα ρέουν συνεχώς. Μην ανησυχείτε.
2) Απαραίτητα κατά την επικοινωνία σας μην ξεχνάτε να προσδιορίζετε τις ποσότητες και το είδος του προϊόνος που θέλετε..-είναι θεμελιώδες στοιχείο αυτό για την λειτουργία του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply