Εἴμαστε ὅλοι Ἕλληνες;; Ὄχι δά…

Με ρώτησε σήμερα το πρωί, μια φίλη που διαμένει στην Μελβούρνη, αν αληθεύει η είδηση, (επειδή δεν ανάφεραν  τίποτα τα ΜΜΕ εκεί) ότι ένας συνέλληνας μας, αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος, εμπρος στα μάτια όλου του κόσμου, από απελπισία για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει..
Άνοιξα την τηλεόραση να δω, αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο..
Είπα.. «δεν μπορεί, μια τέτοια είδηση, μόνο 3 ώρες μετά το συμβάν θα παίζεται ακόμα παντού»….

«Προεκλογικός πυρετός στο ΚΚΕ…..απεργία οι ναυτεργάτες… πώς να μη πάρετε κιλά το Πάσχα…. Ελισάβετ Μουτάφη: δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου…. δεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τον Καμμένο….. δεκάδες μετανάστες ζουν στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα»….
Τίποτα….

Ανοίγω το ίντερνετ και ναι,..όντως συνέβη και ασχολήθηκαν με αυτό, οι εκπομπές που παίζονταν μόνο εκείνη την ώρα και  μετά;; και sera sera….η ζωή συνεχίζεται.

Όπως συνεχίστηκε και μετά την δολοφονία των παιδιών στην ΜARFIN, όπως συνεχίστηκε και μετά την δολοφονία του Μ. Καντάρη, όπως ξεχάστηκαν και οι 1.727 αυτοκτονίες συμπολιτών μας μέσα σε δύο χρόνια!!

Κανένα ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΟ, δεν θεώρησε ότι είναι αρκετά σοβαρό θέμα,για να πάψουν τα προγράμματα τους για ενα πρωί έστω!
Αυτά τα ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ, που ως ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ που πούλησαν τις ζωές και μας έφτασαν εδώ, δυό χρόνια τώρα,μας λιβανίζουν  με εκπομπές επί εκπομπών από το πρωί ως το βράδυ για το πόσο σημαντικό είναι το μνημόνιο για τον τόπο!!

Ενας Ελληνας 77 χρονών…πατέρας κάποιων παιδιών, που θα μπορούσε να ήταν ο δικός μας, προκειμένου να μην αναγκαστεί να τρώει στα σκουπίδια στο μέλλον, αυτοκτόνησε μέσα στην καρδιά της Αθήνας!
Να πάψουν τα πάντα, να θρηνήσει αυτή εδώ η κοινωνία που ένας κρίκος της, δεν υπάρχει πια σήμερα από ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

Δεν ήταν μια οποιαδήποτε αυτοκτονία, από τις τόσες. Ήταν η αυτοκτονία ενός παλαίμαχου της ζωής, ενός ανθρώπου ανήμπορου πια να πολεμίσει, ενός γέροντα απελπισμένου, που αν θέλετε, εμείς οι νεώτεροι τον σπρώξαμε στην απελπισία…
Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε.. να πολεμήσουμε… δεν έχουμε πια χρόνο για δάκρυα, πρέπει να τρέξουμε για το ψωμί της ημέρας, για να μην είμαστε εμείς αύριο στην θέση αυτού του δύστυχου σήμερα..

Αυτού του 77χρονου «πατέρα μας», που έζησε πόλεμο, κατοχή, φτώχια, δούλεψε, προσέφερε σε αυτή την κοινωνία, μεγάλωσε παιδιά και τώρα που έπρεπε να παίρνει την σύνταξη του και να απολαμβάνει τους κόπους μια ζωής ήρεμος, τώρα …αυτό…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κι εσύ ρε Ελλάδα τι κάνεις;;
Πώς μπορείς να το δέχεσαι στωικά κι αυτό;
Πώς μπορείς να δέχεσαι δύο ολόκληρα χρόνια, ένας ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΤΗΝΩΔΗΣ λαός, που αντί να έχει λουφάξει σε μια γωνιά της ιστορίας από ντροπή, για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει με τους μακελάρηδες που γέννησε, να είναι εδώ και να συνεχίζει να γενοκτονεί την χώρα σου;;
Πώς μπορείς να βλέπεις να πουλάνε τον ανθό σου, τα παιδιά σου σκλάβους  άλλη μια φορά;;
Να σε βγάζει από το σπίτι σου;
Να αφήνει το παιδί σου νηστικό;
Να σε εκπορνεύει για ένα κουτί γάλα;;
Να απελπίζει μέχρι αυτοκτονίας τον πατέρα σου…τον αδερφό σου,…τον γείτονα που λες καλημέρα μια ζωή;;

Αν κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει, εσένα αυτοί οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ σου άξιζαν;
Που χωρίς να σε υπολογίσουν καν, σε πούλησαν στους τωρινούς μακελάρηδες και τώρα ετοιμάζεσαι να τους ξαναψηφίσεις;;

Αν θεωρούσες Έλληνά μου, πως σου αξίζει καλλίτερη  τύχη, θα την είχες διεκδικήσει, όπως έκανε ο λαός της Ιρλανδίας και της Αργεντινής για τα δικά τους παιδιά!!
ΑΥΤΟΙ, που δεν  είχαν ενδόξους προγόνους  να  φωνάξουν σε κάποιες Θερμοπύλες «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» αλλά αυτό το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, το αισθάνθηκαν πολύ καλλίτερα από εσένα και το έκαναν δικό τους κτήμα και βίωμα, ενώ εσύ έμεινες μια θλιβερή λοβοτομημένη καρικατούρα, εκείνων των ενδόξων προγόνων …
Ο πιο εύκολος αντίπαλος των σημερινών επικυριάρχων..

Όχι, δεν είμαστε ΟΛΟΙ Ελληνες….ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί αυτόν τον τίτλο τιμής, τον αξίζουν, γιατί πάλεψαν και νίκησαν..!!

Εσύ περίμενε την Παναγιά την μόνη σου ελπίδα,… τα διαστημόπλοια απὀ τον Σείριο και τον βασιλιά Ιωάννη που θα σου δώσει την Πόλη πίσω, να έλθουν να σε σώσουν, αλλά μέχρι τότε, βγάλε την Ελληνική  περικεφαλαία που κακώς φοράς, γιατί δεν την αξίζεις .
Ανήκει σε άλλους…δικαιωματικά…

Μαρία Τριανταφύλλου.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply