ΣΙΣΑ, τὸ φθηνὸ ναρκωτικὸν τῶν Ἑλλήνων.

Τί μαθαίναμε πρό καιρο; Γιά τό ΠΑΚΟ; Τό φθηνό ναρκωτικόν τς ργεντινς;  (Πληροφορίες ἐδῶ.)
Πίστεψε κάποιος πώς θά ξεφύγουμε πό ατήν τήν κφρασιν τς βίας καί τς κατρακύλας;
π τν μίαν ο ατοκτονίες κα οστεγοι…
π τν λλην τπλα, πορνεία κα τ ναρκωτικά…
Πμε καλά;

Ναί, πμε… πλς δρόμος πο πήραμε πον! Πον πάρα πολύ!
Κα δυστυχς, ἐὰν δν τν πιάσουμε τν πτο μας, πρς τν ναγέννησιν δν πρόκειται ν πορευθομε!

Φιλονόη.

Αθήνα-Επίκδυνα ναρκωτικά από μπαταρίες αυτοκινήτων (Σίσα)…το ναρκωτικό των φτωχών που προκαλεί επιθετικότητα! (Βίντεο)

Το νέο φτηνό ναρκωτικό που παρασκευάζεται στην Αθήνα της κρίσης έχει το συνθηματικό όνομα «σίσα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής, το συγκεκριμένο ναρκωτικό, μείγμα χημικών συστατικών και υγρών μπαταρίας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, προκαλεί επιθετικότητα και έχει μεγάλη διεγερτική επίδραση, που μπορεί να σε κρατήσει έως και 24 ώρες άγρυπνο. 
Στην εκπομπή του για τα ναρκωτικά,τον Ιούνιο στους” Πρωταγωνιστές”, ο Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε ρεπορτάζ έξω από το Πολυτεχνείο καταγράφοντας συγκλονιστικές σκηνές με νεαρούς να βράζουν και να πίνουν μέσα σε γυάλινη πίπα τη μεθαμφεταμίνη ακριβώς απέναντι από το…..

ΕΘνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΟΙ μαρτυρίες και τα ρεπορτάζ είναι ακόμη πολύ λίγα για την σκληρή ντρόγκα που έχει πέσει εσχάτως και πνίγει τις πιάτσες των τοξικομανών στην Αθήνα.

Κάποιοι λένε ότι την κατασκευάζουν απο πολύ φθηνά υλικά Αλγερινοί και Αφγανοί που έχουν πάρει πλέον αποκλειστικά τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στην πρωτεύουσα και την πωλούν με αντίτιμο μόλις 5 ευρώ τη δόση.

Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται πως με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα,οι έμποροι ήδη παρασκευάζουν μεθαμφεταμίνη μέσα σε μικρά παρασκευαστήρια ακόμη και μέσα στο ιστορικό κέντρο.

Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό ΑΡΔΗΝ,το στέλεχος του ΚΕΘΕΑ, Μίνος Πριναράκης, αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές των προγραμμάτων κατά των ναρκωτικών, γνωρίζουν για την ύπαρξη ενός τουλάχιστον παρασκευαστήριου -μέσα στην πόλη- που προωθεί την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στις πιάτσες των τοξικομανών.

 

 

 

 

Η μεθαμφεταμίνη είναι πιο φθηνή απ’ την ηρωίνη;

Όταν έκανε έξι ευρώ η δόση, ειδικά αυτή την περίοδο που και η τιμή της ηρωίνης πέφτει λόγω ανταγωνισμού, θα έλεγα ότι, πριν από λίγο καιρό, όταν βγήκε στην πιάτσα, ήταν πολύ φθηνότερη απ’ την ηρωίνη.
Ποιοι την προωθούν; Πού κινείται;

Κάποιοι φαίνεται ότι γνώριζαν πώς παρασκευάζεται. Πολύ γρήγορα, ξεκινώντας από μια περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αυτό το πράγμα δείχνει να εξαπλώνεται. Αυτή τη στιγμή και σε άλλες πιάτσες, στην Ομόνοια, στη Βάθη και σε διάφορες περιοχές βρίσκεις αυτό το οποίο κυκλοφορεί με το όνομα «μεθ» ή κυκλοφορεί και ως «άις» που ήταν το πρώτο όνομα που δόθηκε στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, αλλά κυρίως κυκλοφορεί με το όνομα «σίσα».

Το ”κρύσταλ” μπορεί να διατίθεται σε μικρή δοσολογία φθηνότερα από την ηρωίνη αλλά αυτήν την στιγμή ένα ολόκληρο γραμμάριο στοιχίζει περισσότερο από 120 ευρώ.

Απορρυπαντικά σε σκόνη και υγρά απο μπαταρίες, σαν και αυτά που μυρίζουν μέσα σε σακούλες τα χαμίνια από τις παραγκουπόλεις του Σάο Πάολο και της Αφρικής, χημικά που κυκλοφορούν ευρέως και νομίμως στο εμπόριο, τώρα φαίνεται ότι φτιάχνουν και τα δικά μας τα παιδιά στην Αθήνα.

Η εικόνα κάποιου που κάνει χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης για μικρό χρονικό διάστημα σε σχέση ακόμη και με έναν επί δεκαετίες εξαρτημένο ηρωινομανή έιναι η μέρα με την νύχτα. 

Οι χρήστες γερνάνε πρόωρα,τα όργανα τους καταστρέφονται γρήγορα από τα χημικά, τό σώμα τους γεμίζει πληγές και η εικόνα τους μοιάζει σαν να βλέπει κανείς περιφερόμενη ζόμπι. (ἐγκληματικότητα)

Σχετικ θέματα

«ΠΑΚΟ»: τ ναρκωτικ πο γέννησε κρίσις.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply