Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαάκ;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;;;

 

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ,ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!

Απορία…(εν πλήρη βρασμώ ψυχής):

Ημέρες Μ.Εβδομάδας και η τηλεόραση κινείται σε ανάλογους ρυθμούς…Μέχρι εδώ κατανοητό..
Ωραία λοιπόν,να δω κάθε μέρα,ταινίες,σήριαλ κτλ.που αφορούν τα πάθη του Χριστού,αφού είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο των ημερών και μιας και οι Ελληνες είναι στο θρήσκευμα Χριστιανοί,καλώς ή κακώς δεν είναι το ζητούμενο μας εδώ..

Κι εδώ κατανοητό..

Μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει,για ποιόν ΡΗΜΑΔΟΛΟΓΟ κάθε μα κάθε χρόνο,πρέπει να γίνεται πλύση εγκεφάλου στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,μέσω της επανάληψης, στην ιστορία ενός Αβραάμ … ενός Ισαάκ…ενός Ιησού του Ναύη,τα τσιλιμπουρδίσματα ενός Δαβίδ βασιλιά του Ισραήλ μετά  του Ιωνάθαν κτλ κτλ;;;;

Εμένα ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ,τι με αφορά   η ιστορία του Ισραήλ, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;;;

Τι με νοιάζει εμένα ρε,πως ο Μωυσής έβγαλε τους Εβραίους από την Αίγυπτο;;;
Πως τεκνοποίησε μια Σάρα και μάρα στα 99;;
Πως δοκιμάστηκε ο Αβραάμ από τον φιλέσπλαχνο Θεό του, που του ζήτησε να θυσιάσει τον υιόν  του, τον μονογενή ;;
Δηλαδή,επειδή λατρεύεται ο Χριστός,στο πακετάκι θα λάβουμε και extra bonus τους προγόνους του ;;
Τι μας αφορούν αυτοί και τι σχέση έχουμε εμείς με αυτούς;;



Ρε ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,πριν λίγες μέρες,είχαμε την 25η Μαρτίου,την μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,όταν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ πρόγονοι ΜΑΣ,ξεκίνησαν έναν αγώνα για να ελευθερωθεί αυτός ο τόπος και ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ σε κανένα Νεοταξικό βρωμοκάναλο ,ΤΙΠΟΤΑ  που να θυμίζει εκείνη την μέρα!!

ΤΙΠΟΤΑ λες και δεν υπήρχε εκείνη η μέρα! ΓΙΑΤΙ;;;

19 Αυγούστου του 480 π.Χ,γράφτηκε από κάποιους ΕΛΛΗΝΕΣ,μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του έθνους μας,στις Θερμοπύλες και η αντίστοιχη ναυμαχία υπό τον Θεμιστοκλή στο Αρτεμίσιο…

Τον Σεπτέμβριο του 490π.Χ ,έγινε μια μάχη που χαρακτηρίστηκε η πιο σπουδαία μάχη του κόσμου,η μάχη του Μαραθώνα κι έγινε επίσης από ΕΛΛΗΝΕΣ,για την ελευθερία αυτής εδώ της κατάντιας που ονομάζεται Ελλάδα!!

Γιατί λοιπόν ρε Μασονοσιωνιστές του κερατά, κάθε Αύγουστο και Σεπτέμβριο ,δεν μας ξεσκίζετε επίσης το μυαλό ,με σήριαλ,ταινίες και ντοκιμαντέρ,που να μας θυμίζουν και να μας μαθαίνουν,σελίδες της δικής μας ιστορίας;;

ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

 Ποιός πολιτισμός και ποιά ιστορία , συγκρίνεται με τα δικά μας;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ρεντίκολα της ανθρωπότητας,που γεννηθήκατε  στο φως και τυλιχτήκατε με το σκοτάδι!!

Ήσασταν Ἒλληνες είχατε το όλον και αφήσατε να σας καθοδηγούν το μυαλό οι Ραββίνοι..γι’αυτο και φτάσαμε όλοι στον πάτο……
Λυπάμαι και το σάλιο μου,που πάει χαμένο φτύνοντά σας!!!

Κι αν για κάποιους,τα γραφόμενά μου σας φαίνονται κάπως,διαβάστε τα από τον Λιαντίνη…

Εκτός κι αν πιστεύει κανείς,πως εμείς είμαστε, πιο συνειδητοποιημένοι Ελληνες,απ’ότι ήταν ο καθηγητής…

…………………………………………………….
Δ.Λιαντίνης Γκέμμα…

Τους ξέρει κανείς;

...Να μας πούνε δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα:Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντινός, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν αντίστοιχα Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος.

Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς.
Δεν νομίζω, αναγνώστη μου, ότι σε όλα αυτά τα επίπεδα η έρευνά μας θα δώσει ποσοστά γνώσης και κατοχής σε βάθος του κλασικού κόσμου από τους νεοέλληνες που να υπερβάινουν τους δύο στους χίλιους.

Τι φωνάζουμε τότε, και φουσκώνουμε, και χτυπάμε το κούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε Ελληνες; Για το θεό δηλαδή. Παράκρουση και παραφροσύνη.
………………………………………….

Αυτούς;

Από το Ελληνικό ερχόμαστε στο Εβραίικο. Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες, αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωϋσής, Αβραάμ, Ησαϊας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάρα που γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα, αλλά και τις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα ονόματα.

Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην ξεύρει τούτους τους Εβραίους; .. Εδώ τα ποσοστά αντιστρέφουνται. Στους χίλιους νεοέλληνες τα ναι γίνουνται ενιακόσια τόσα, και τα όχι δύο. Και δεν ξεύρουν μόνο τα ονόματα, αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα.
Το ίδιο συμβαίνει και για φράσεις όπως Προς Κολασσαείς, Προς Κορινθίους, Εκ του κατά Λουκάν.Εδώ μάλιστα μεγάλος αριθμός νεοελλήνων ξεύρει απόξω ολόκληρα χωρία και περικοπές.
…………………………………………..

 Υπάρχουν Έλληνες;
Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Ελληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης.

Οι Εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι Ελληνες ήταν οι δικαστές.
Οι Εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι Ελληνες ήσαν ευγενικοί.

Για αυτό και νίκησαν οι Εβραίοι τους Ελληνες.
Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος……………………..

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply