Ἐδῶ ἐκλογές. Ἐκεῖ ὅμως ξεκινᾶ πόλεμος!

Ναί, δὲν μποροῦμε νὰ ῥίξουμε μίαν ματιὰ ἔξω ἀπὸ τὸ παράθυρό μας.
Ἐκεῖ, δίπλα μας, στὴν γειτονιά μας, τὰ ἀμερικανὰ ξεκινοῦν νέον πόλεμον!
Ἀλλὰ ὄχι ὅποιον κι ὅποιον πόλεμον!
Αὐτὸς ὁ πόλεμος θὰ ἀνοίξῃ κερκόπορτες καὶ θὰ κτυπήσῃ πολύπλευρα τὴν ἀνθρωπότητα!
Κι ἄς μὴν ἔχουμε ἀκόμη καταλάβει πὼς μᾶς ἀφορᾷ!

Φιλονόη.

ΗΠΑ: «Σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε ξεμπερδέψει με το Ιράν»

Η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία εκτιμά πως η εξουδετέρωση της ιρανικής στρατιωτικής απειλής δεν πρέπει να πάρει πάνω από 3 εβδομάδες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κεντρικής διοίκησης CENTCOM (Central Command) αντισυνταγματάρχη T.G. Taylor,

Η πεποίθηση της CENTCOM είναι πως οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να μειώσουν δραστικά την μαχητική ισχύ των ιρανικών δυνάμεων σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων μέσω αεροπορικών αλλά και ναυτικών επιθέσεων.

«Σχεδιάζουμε το σχέδιο επίθεσης προσπαθώντας να συμπεριλάβουμε κάθε δυναντό ενδεχόμενο αλλά και να παράσχουμε εναλλακτικές στον Πρόεδρο. ΤΥις κατευθυντήριες γραμμές τις παίρνουμε από τον υπουργό Άμυνας αλλά και από την πολιτική ηγεσία στην Washington. Έτσι οποιαδήποτε κατευθυντήρια οδηγία πάρουμε ο σχεδιασμός θα κινηθεί προς εκείνη την κατεύθυνση» δήλωσε ο T.G. Taylor.

Οι αμερικανική διοίκηση έχει προς το παρόν στην περιοχή του Κόλπου 2 αεροπλανοφόρα ενώ στην πλέον πρόσφατη εξέλιξη που σημειώθηκε 6 από τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη της USAF έχουν σταθμεύσει σε ΑΒ στα ΗΑΕ.(πηγή)

Υ.Γ.Εἶναι πάντως μεθοδικοί! Δὲν μποροῦμε νὰ τοὺς τὸ ἀρνηθοῦμε αὐτό!

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply