Ἡ παρακμὴ …τῆς παρακμῆς !!

Το έχω πει και θα το ξαναπώ χωρίς να κουραστώ!
Πριν ψηφίσεις αυτούς που σου μιλάνε για Ελλάδα,πρώτα σιγουρέψου  ποιά Ελλάδα εννοούν αυτοί!
Και στην προκειμένη, αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε εδώ, έχουμε χιλιάδες λέξεις μαζεμένες…
Περί Οικολόγων Πράσινων η κουβέντα σήμερα..
Ενα «κόμμα», που προμοτάρεται με «τα χίλια» που λέμε στην καθομιλουμένη,απο όλα τα ΜΜΕ της χώρας μας.Φυσικό επόμενο θα σκεφτεί κανείς,μιας και στην χώρα αυτή, οι απόγονοι του Εφιάλτη έχουν πάντα την καλλίτερη θέση στο «τραπέζι» σε αντίθεση με τους απογόνους του Λεωνίδα..
Τι να πρωτοπεί κανείς γι’αυτούς;
Για τις θέσεις τους στο Σκοπιανό ζήτημα, που απροκάλυπτα μιλούν για «Μακεδονία» κατά παράβαση του Συντάγματος, λόγω του ότι εγείρουν επικινδύνως θέματα, που άπτονται της εθνικής μας κυριαρχίας;
Για τις κινήσεις τους, να προκαλούν μέσα στην πατρίδα μας, διοργανώνοντας με τους Σκοπιανούς παρουσιάσεις του «Μακεδονικού λεξικού»;;

Η μήπως εδώ,με την ομιλία του γνωστού ανθέλληνα Δημητρά, για «Τουρκική» μειονότητα;;

 «Πιστεύουμε σε μια ανοικτή και πολυπολιτισμική κοινωνία και στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Στο πλαίσιο αυτό δεν έχει σημασία ποιες μειονότητες θέλουμε εμείς να αναγνωρίζουμε, αλλά ποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να καταγράφονται ως ιδιαίτερες εθνικές ή γλωσσικές ομάδες στα πλαίσια της ελληνικής κοινωνίας. Τα μειονοτικά ζητήματα δεν είναι ζήτημα διακρατικών σχέσεων αλλά ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων. Θεωρώντας τις ιδιαιτερότητες αυτές πολιτισμικό πλούτο και όχι δυνητική απειλή, αρνούμαστε κάθε διάκριση μεταξύ πολιτών με κριτήρια εθνικής καταγωγής ή ταυτότητας.»
Και φτάνουμε στις «χίλιες λέξεις» της εικόνας, που λέγαμε στην αρχή του κειμένου.
Εδώ βλέπουμε τον κ. Τερζόπουλο Κώστα.
Είναι αυτός που επέλεξαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, να τους εκπροσωπήσει ως βουλευτής στις εκλογές!

Αξιο δείγμα για το εν λόγω κόμμα δεν βρίσκετε;;
Ωραία ήθη δεν μας πλασάρει ο κ.υποψήφιος εθνοπατέρας;;
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από ΔΗΜΟΣΙΕΣ εμφανίσεις του κ.Τερζόπουλου ή από φωτογραφίες που έβαλε ο ίδιος στο επίσης δημόσιο προφίλ του στο facebook:
 
 

Συγνώμη για την αήδια του θέματος,αλλά πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί,που ζητούν την ψήφο αυτού του λαού..και τι ακριβώς πρεσβεύουν!!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply