Ἡ πυραμὶς ποὺ ἐκπέμπει ἀκτινοβολία.


Εἶναι κάτι ποὺ θεωρῶ πολὺ φυσικό.

Εἶναι πυραμίδα! 

Καὶ οἰ πυραμῖδες ἔχουν ἰδιότητες ποὺ ἀφ’ ἑνὸς ἀγνοοῦμε, κι ἀφ’ ἑτέρου δὲν θὰ ἔπρεπε ἀκόμη νὰ γνωρίζουμε!

Δὲν εἴμαστε ἔτοιμοι σὰν ἀνθρωπότητα νὰ προσλάβουμε ὅλες τὶς ἀλήθειες ποὺ κρύβει ἐπιμελῶς ἠ Φύσις. 

Σιγὰ σιγά… Λίγες λίγες… Βῆμα τὸ βῆμα…

Νὰ τὶς κατανοοῦμε, νὰ τὶς συνειδητοποιοῦμε καὶ νὰ τὶς σεβόμαστε…

Θὰ μάθουμε κάποτε καὶ τοὺς λόγους γιὰ τοὺς ὁποίους ἐδομήθησαν πυραμῖδες, καὶ τοὺς λόγους γιὰ τοὺς ὁποίους ἀκτινοβολοῦν… Κι ἄλλα θὰ μάθουμε… Ἀλλὰ νὰ ὠριμάσουμε πρῶτα. 

Πυραμίδα της Βοσνίας εκπέμπει ακτινοβολία

Ο Βόσνιος ερευνητής  Σεμίρ Οσμάναγιτς,  σε συνέντευξη Τύπου  στη Λιουμπλιάνα, δήλωσε ότι η μεγάλη πυραμίδα που βρίσκεται κοντά  στο Σεράγεβο,  ακτινοβολεί ενέργεια και όχι, βέβαια, μόνον αυτή, αλλά και οι άλλες που υπάρχουν διάσπαρτες στη Βοσνία.

«Οι πυραμίδες της Βοσνίας έχουν ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο. Με τη βοήθεια φυσικών και ηλεκτρολόγων μηχανικών αποδείχθηκε ότι στην κορυφή της «Πυραμίδας του Ήλιου»  ακτινοβολείται ενέργεια που προέρχεται από το εσωτερικό της».

Τόνισε ακόμη ότι τέτοιου είδους ακτινοβολία παρατηρήθηκε και στις άλλες πυραμίδες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ο Οσμάναγιτς είπε ότι  στη λεγόμενη «Πυραμίδα του Ήλιου» μια ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε υπόγειες σήραγγες που το μήκος τους ανέρχονται σε αρκετά χιλιόμετρα. 

Μέχρι τώρα έχει μελετηθεί μόνο μία σήραγγα μήκους 600 μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Πυραμίδες της Βοσνίας» ανακαλύφθηκαν το 2005 κοντά στο χωριό Visoko, 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Είναι καλυμμένες με παχύ στρώμα άγριας βλάστησης και μέχρι πρόσφατα πίστευαν ότι  οι ορεινοί αυτοί όγκοι ήταν ‘φυσικοί’.

Η μεγαλύτερη από αυτές έχει ύψος 70 μέτρα και ονομάστηκε αρχικά από το όνομα του χωριού ως ‘ Βισόσιτσα’ αλλά αργότερα μετονομάστηκε από τον Οσμάναγιτς σε  «Πυραμίδα του Ήλιου».

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply