Πότε θά σταματήσῃ αὐτή ἡ Ὕβρις;;

Μέχρι πρίν λίγο καιρό,όταν διάβαζα τέτοιου είδους ειδήσεις ή όταν η αποκτήνωση του ανθρώπου με άφηνε άφωνη,αναρωτιόμουν αν τελικά,όλοι εμείς που μένουμε άναυδοι με όλα αυτα, δεν ανήκουμε στον κόσμο αυτό. Αν κάτι δεν πάει καλά εδώ..
Γιατί δεν καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους πλέον;
Μετά από μια διαφωτιστικότατη συζήτηση με την φίλη Φιλονόη,κατάλαβα γιατί δεν αντιλαμβάνομαι πια αυτούς τους ανθρώπους.
Απλούστατα διότι …ΔΕΝ είναι άνθρωποι….

Σεμέλη

……………………………………………..
Μαύρη μαγεία με ανθρώπινα έμβρυα!

Το απίστευτο έγκλημα, εξιχνιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϋλάνδη, όπου οι αρχές ανακάλυψαν έξι αγέννητα έμβρυα καμένα και τυλιγμένα με χρυσή κλωστή!

Ο Βρετανός κάτοχος αυτού του ανατριχιαστικού ευρήματος, ονόματι Τσο Χοκ Κουέν (Chow Hok Kuen), συνελήφθη από τις αρχές για κατοχή ανθρώπινων λειψάνων, τα οποία πιστεύεται ότι θα επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία στην Ταϊβάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, τα έμβρυα είχαν χρησιμοποιηθεί σε τελετή μαύρης μαγείας.

“Τα αγέννητα έμβρυα ήταν από 2 έως 7 μηνών. Κάποια βρέθηκαν τυλιγμένα με φύλα χρυσού”, δήλωσε Ταϋλανδός αξιωματικός της αστυνομίας.

Η αστυνομία, οδηγήθηκε στην εξιχνίαση της υπόθεσης μετά από πληροφορίες ότι ιστοσελίδα πωλούσε αγέννητα έμβρυα σε πλούσιες πελάτες για τελετές μαύρης μαγείας.

Τα έμβρυα είχαν πωληθεί έναντι του ποσού των 4.000 λιρών Αγγλίας το καθένα, και θα μπορούσαν να πιάσουν την εξαπλάσια τιμή στην Ταϊβάν.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Βρετανός υπήκοος αλλά γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από Ταϋβανέζους γονείς, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους.

πηγη: radar.gr 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply