Πλεόνασμα ἔχουμε… Τό δούλεμα πότε θά παύσῃ;

Τελικῶς ἀκόμη καὶ πλεόνασμα ἔχουμε…
Τόσο καλά!
Τόση ὕφεσις…
Τόση λάσπη…
Τόση ληστεία…
Κι ἀκόμη ἔχουμε πλεόνασμα!

Μήπως κάποιοι προετοιμάζονται γιά τήν …ἐπεισοδιακή τους ἔξοδον ταχύτατα; Πόσο ψέμμα πΧιά; Πόση παραπληροφόρησις; Πόση προπαγάνδα;

Καί γιατί τά γνωστά παπαγαλάκια ἀποσιωποῦν τό γεγονός;
Μήπως διότι χρειάζονται κι αὐτά τόν …δάσκαλό τους;  

ΕΣΚΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: Το δεύτερο εξάμηνο του 2011, η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ!!!

 Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας).
Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2011 θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της οικονομίας της και ότι με τα δάνεια που λαμβάνει αποπληρώνει πια αποκλειστικά το… χρέος της!!!

Υπενθυμίζεται ότι το κεφάλαιο το έχουμε ξεπληρώσει με το παραπάνω 5-6 φορές και τώρα μας “φεσώνουν” με τους τόκους. Σημειώνεται επίσης, ότι το καθεστώς θέλει να εξομοιώσει την Ιταλία με την Ελλάδα επιβάλλοντας τη λογική ότι και οι άλλες Χώρες της Ευρώπης τα ίδια υφίστανται, επειδή δανείσθηκε πρόσφατα με επιτόκιο 1,9%… (πηγή)

Οὔτε τὸ ΚΚΕ μιλᾶ… Οὔτε ὁ ἀλέξης μιλᾶ… Οὔτε ὁ καζάκης μιλᾶ…
Μὰ οὔτε ὁ καμμένος… Οὔτε ὁ μιχαλολιᾶκος… Οὔτε ὁ ἀντωνάκης… Οὔτε τὸ μπενοβούβαλον… Οὔτε ὁ τζήμερος… Οὔτε ὁ καρατζαπαίρνης…
Οὔτε καὶ κάποιος ἄλλος τελικῶς…
Μήπως τό σκοινί πού τούς «δένει» εἶναι
πάρα πολύ μακρύ; 

Νά σᾶς πῶ τί σκέπτομαι;

Ἔχουμε μπλέξει μὲ πάάααρααααα πολὺ μεγάλα καθοίκια!
Μὰ πάρα πάρα πολὺ μεγάλα!

Καὶ δυστυχῶς τους, ὅσο σιωποῦν, τόσο ἐπιβαρύνουν τὴν θέσιν τους!

Φιλονόη. 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply